قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شعري كه با نام " راز ققنوس " در ادامه قرار خواهم داد شعري هست كه ديشب براي چهارمين جشنواره ي نفس سرودم . شايد مورد توجه دوستان واقع بشه . شعر از زبان يك چوب خشك و ميل به جاودانگي با بسط به ققنوس است . بگذاريد بسوزم ! سهم اين چوبه ي خشك لاجرم خاموشي است ، اما مي شود چندي شمع ِ فانوس دو كودك بودن . من نمي خواهم چون هزاران ِ دگر غرق ِ كوران ِ زمستان گردم ، يا به زير چرخ يك ارابه ي پير جان دهم . بگذاريد هيزم يك آتش باشم . شايد يك نفر امشب پشت اين سرما ، سخت مي لرزد . من به راز ققنوس ايمان دارم و به پيوند ِ دو روح . چه هراسم باشد گر ز اين شعله ي آخر دو سه شمعي خيزد ؟ بگذاريد بسوزم ؛ شايد پشت آن تپه ي پير ، يك نفر گم شده است . بگذاريد اين شعله ي مرگ نور اميّد مسافر باشد و فروغ ِ يك دل . شايد در پس اين ظلمت يك نفر محبوس است . بگذاريد من پرتوي نوري باشم چون نسيم يك صبح چون نويد يك پيك چون طلوع يك روح بگذاريد بسوزم ؛ امشب يك نفر بيدار است ... لینک به دیدگاه
kurd t66 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خوبی قاصدک واقعا عالی بود مرسی دوست عزیز لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام عزيزم ممنون از نظر لطفت .. خوشحالم كردي شاد باشي لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود ایلیا مرسی من به راز ققنوس ايمان دارم و به پيوند ِ دو روح . چه هراسم باشد گر ز اين شعله ي آخر دو سه شمعي خيزد ؟ :icon_gol: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سپاس از يكايك دوستان خوش ذوق لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون.... واقعا شعر زيبايي بود... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ چرا عکس سیب گاز زده گذاشتید .؟ تانکس بابت شعر .. لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ باريك واقعا قشنگ بود قشنگ و تاثير گذار لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ممنون از همه ي دوستان چرا عکس سیب گاز زده گذاشتید .؟ خوب يه جورايي اون طراوت منظور هست . قبلا اين بود : اگر نظرتون رو اين هست عوضش كنيم لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من دو ماه یا بیشتر کارتم پست شده هنوز نرسیده دستم کسی کارت رو داره؟ چه جوری گرفتین ؟ من اینترنتی گرفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده