AmirReza 501 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 با سلام خدمت دوستان محترم و عزیزم اهداف گروه مهندسی عمران: 1- آشنایی مهندسان، دانشجویان و علاقه مندان به رشته مهندسی عمران در انجمن نو اندیشان با یکدیگر. 2- همکاری دوستان برای ارتقاء کیفی و کمّی تالار مهندسی عمران انجمن نو اندیشان. با تشکر سیّد امیررضا رضوی - 1388/10/11
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 سلاام منم عضویدم هورآآآآ دومین نفرم سلام ودایی خوبی؟
setare.blue 23086 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 بابا چه کردی امیر رضا............ خوب کارایی که گروه میخواد بکنه رو نمیگی؟:ws2:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 گروه خیلی خوبیه امیر رضا جان. فقط حیف که جای خود مدیر عمران خالیه. ایشالا زودتر مشکلاتش رفع بشه و بیاد.
sepide1990 1242 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 من که عمران نمی خونم ولی خوب چون عمران بخشی از شهر سازی رو شامل میشه منم عضو شدم ممنون از تشکیل این گروه امیدوارم فعالیتش زیاد باشه
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 7 فروردین، 2010 با سلام و با تشکر از امیر عزیزم من هم با کمال میل در خدمتگزاری به همه دوستان حاضرم موفق باشید
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 12 تیر، 2010 من Etabs بلد نیستم! رفتم کتاب بخرم خودم یاد بگیرم 50هزار تومن بود پشیمون شدم
m_shirin 279 ارسال شده در 19 مهر، 2011 salam. mishe daghighan tozih bedid vazifeye azaye in goruh chie! mamnoon:ws2:
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 5 آبان، 2011 فعلا گروه اينجا غيره فعاله ... امابزودي با برنامه فعال ميشه
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 23 اسفند، 2012 سلام خدمت تمامی گروه مهنسین عمران من رشته م عمران نیست فقط اومدم با یه خاطره کوتاه خستگی رواز تنتون ببرم میگن اون دنیابعدازاینکه حساب کتاب خلق تموم شد وبهشتی ها وجهنمی ا ،مشخص شدن وقتی داشتن از هم جدا میشدن به هم قول دادن هر کدوم از دوگروه جهنمی وبهشتی ها از بهشت تا جهنم یه پل درست کنن که بتونن با هم ارتباط داشته باشن .خلاصه بعد از چند ماه پل قسمت جهنم آماده شد اما هرچی این دوستان جهنمی منتظر شدن پلی از طرف بهشت ساخته نشد.....روزها وماهها گذشت تا اینکه یکی از جهنمی ها که دیگه گناهش پاک شده بود روداشتن میبردن بهشت همه تقاضا کردن که پیگیری کنه ببینن چی شده ازاون طرف پل آماده نشده؟..... وقتی وارد بهشت شدوموضوع رو پیگیری کرد دید حق بابهشتیهاست !آخه اونجا حتی یه مهندس عمران هم نبود که بگه چطوری پل رو بسازن.!!!!!!!!:hapydancsmil: روسیاهی چون من را ازدعای خیر خود محروم نفرمایید..
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 23 اسفند، 2012 سلام خدمت تمامی گروه مهنسین عمران من رشته م عمران نیست فقط اومدم با یه خاطره کوتاه خستگی رواز تنتون ببرم میگن اون دنیابعدازاینکه حساب کتاب خلق تموم شد وبهشتی ها وجهنمی ا ،مشخص شدن وقتی داشتن از هم جدا میشدن به هم قول دادن هر کدوم از دوگروه جهنمی وبهشتی ها از بهشت تا جهنم یه پل درست کنن که بتونن با هم ارتباط داشته باشن .خلاصه بعد از چند ماه پل قسمت جهنم آماده شد اما هرچی این دوستان جهنمی منتظر شدن پلی از طرف بهشت ساخته نشد.....روزها وماهها گذشت تا اینکه یکی از جهنمی ها که دیگه گناهش پاک شده بود روداشتن میبردن بهشت همه تقاضا کردن که پیگیری کنه ببینن چی شده ازاون طرف پل آماده نشده؟..... وقتی وارد بهشت شدوموضوع رو پیگیری کرد دید حق بابهشتیهاست !آخه اونجا حتی یه مهندس عمران هم نبود که بگه چطوری پل رو بسازن.!!!!!!!!:hapydancsmil: روسیاهی چون من را ازدعای خیر خود محروم نفرمایید..
hosseini68 83 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 قشنگ بود ولی میدونی نتیجه اش چیه ؟ یعنی حتی تو بهشتم بدون مهندسین عمران هیچ کاری پیش نمیره
ارسال های توصیه شده