3lham 332 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ aval ye ozr khahi windows avaz kardam hanuz fonte farsi narikhtam. pas in yebaro sharmande... mikham khahesh konam biain yekam darbareye zir fazaha va ijade ekhtelaf sath bishtar dar mahdodeye markazi va mayadin o fazahaye ommomie shhri sohbat konim ... kheili dos daram bishtar bedunam ya nazaraye jadid darbarash beshnavam ....:ws2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۸ منم یه عذر خواهی میکنم که انقدر دیر این بحث رو دیدم. اگر همچین بحث های خوبی رو راه میندازین از طریق پیغام تو صفحه پروفایل به اعضای گروه اطلاع بدین تا بیایم ببینیم. من فکر کنم خیلی از بچه ها هم ندیده باشن. اما در مورد بحثی که راه انداختی ازت میخوام واسه باز شدن مطلب خودت بحث رو شروع کنی و ما ادامه بدیم و هرکس نظرات خودش رو بگه. فقط این دفعه اگر چیزی گفتی اطلاع بده. :ws2: چون بحث هایی که تو گروه ها میشه اعضای گروه تا بهش سر نزنن متوجه نمیشن. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۸ سلام. موضوع جالبي هست. اولين باري هست زير فضا به گوششم ميخوره. همون جور كه محمد گفتن شروع از خودتون لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۸ ظاهرا اینجا خبری نیست ، منتظریم یکی شروع کنه بگه این زیر فضا چیه منم تا حالا نشنیده بودم . لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۸ همه منتظر هستيم. الهام يه بحثي رو گفتن كه برا همه جالب و نو بود اما خودش پيداش نيست لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۸ منم تا العان نشنیده بودم گمونم فقط الهام میدونه(چون بقیه ساکتن) الهام جون اگه تو هم آشنایی نداری بگو که یا ی بحث دیگه شروع کنیم یا اینکه بریم دنبال اطلاعات البته فکر کنم دیگه بحث نیست چون وقتی از موضوعی مطلع نیستی شاید ی نظریم بدیم اما با توجه به اینکه اکثرا ،مثل اینکه نشنیدن ،میشه واسه موضوع اول یه بحث که همه اگاهی دارن بگی به هر حال ما همچنان منتظریم:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ چقدر فعالیت این گروه بالاست ادم تو این همه فعالیت میمونه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۸ آخه این بچه ها نمیان تو خود انجمن هم زیا فعالیت نمیکنن. اکثرشون کنکور دارن. ایشالا بعد کنکور دیگه کسی جلودار گروه شهرسازی انجمن نیست. اگه همه پایه باشن یه گروهی راه میندازیم که بهترین گروه شهرسازی اینترنت بشه و بهترین تالار همین انجمن. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ به قول مرتضي و ما همچنان در انتظار به سر ميبريم لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ ابوذر فکر نکنم انتظار بیشتر از این جایز باشه باید یکی از بچه ها خودش یه مطلبی رو شروع کنه . حالا چند روز دیگه صبر می کنیم ببینیم چی میشه . لینک به دیدگاه
3lham 332 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ salam kheili ozr mikham man enghadr dargire payan name budam dg be goroh sar nazadam ozr mikham vaghan. zir fazaha benazaram barmigarde be hamun fazahaiy ke ba ekhtelaf sath ijad mishe. va barkhi fazahaye por potansiele shahri ro nabod mikone. estefade az in fazahaye morde mitune ghovate shahrharo bala bebare. ijad karbary haye moteharek va sariz haye khiabani baraye in fazaha monasebe. bazam bekhatere takhir va type latin ozr mikham. لینک به دیدگاه
3lham 332 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ man nemidunam chejury bayad be aza khabar bedam sharmande ke bahs nesfe nime monde. لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ الهام جان موضوع خوبی برای بحث کردن انتخاب کردی...من فکرمی کنم ایجاد اختلاف سطح تو فضا های شهری می تونه یکی از راه های ایجاد تنوع باشه به شرطی که خیلی از مسائل رو در نظر بگیریم و امکان استفاده از این فضا ها رو برای همه شهروندا به خصوص معلولین و سالمندان فراهم کنیم...اختلاف سطح می تونه حس کنجکاوی و هیجان رو برای عابر پیاده ایجاد کنه و این سوال در ذهن ها نقش ببنده که فرای این اختلاف سطح چی می تونه باشه... لینک به دیدگاه
3lham 332 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ درسته هدی جون اختلاف سطح در همه ی فضاهای شهری حس کنجکاوی رو در حاضرینن در فضا بر می انگیزه همچنین می تونه تنوع رو بالا ببره و این کلاس بندی فضاها بالاترین کیفیت رو به فضای شهری بده. به این شرط که بتونیم امنیت روحی و جانی این فضاها رو تامین کنیم . با نور پردازی مناسب می شه کمی به این معضل رسیدگی کرد اما نه نور پردازی زیاد که حراص را برای استفاده کننده در پی داشته باشه. لینک به دیدگاه
behzad6 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام .اگه الهام خانوم بتوتن توضیح بیشتری در مورد زیر فضا های شهری داشته باشن.بهتر میشه در موردش صحبت کرد.این که کجا شنیدن این کلمه رو. چه کاربردی داشته؟. . آیا این همون اختلاف سطح در فضاست یا نه فضای ما بین فضاهاست؟یا نه فضای خدماتی هستش که صرف جلوه و کارکرد بهتر فضای شهریه؟؟.. لینک به دیدگاه
f-albaji 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ شاید منظور الهام جون از زیر فضاها مکانهایی است که بر روی زمین نیستند مثل مترو که میتونن بار ترافیک شهری مخصوصا در مرکز شهر رو کم کنند در مورد میادین هم از اونجایی که من اطلاع دارم میادین مکانهایی هستند که افراد برای گفتگو و معاشرت با هم دیگر در اون فضاها تجمع میکنن در ایران متاسفانه چنین جاهایی وجود نداره که ما شهرسازان آینده باید چنین جاهایی رو برای نسل های آینده مهیا کنیم لینک به دیدگاه
f-albaji 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ الهام چون خیلی از این بحث خوشم اومد میشه کتابی رو معرفی کنی که ما مطالعه کنیم که بتونیم در این بحث شرکت کنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده