pooya110 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ سلام بنده میخاستم یه پروژه با رسپی ها برنامه ریزی کنم، هرچی بروشورها رو خوندم چیز کاربردی و عملیاتی پیدا نکردم، چجوری میتونم از رسپی ها استفاده کنم؟ اصول آماده سازی فایل اکسل csv جهت رسپی چطوریه؟ نحوه ی ارتباط نرم افزاری رسپی ها با توابع plc fatek چجوریه (خواندن داده های رسپی ها توسط توابع plc) ؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۷ سلامبنده میخاستم یه پروژه با رسپی ها برنامه ریزی کنم، هرچی بروشورها رو خوندم چیز کاربردی و عملیاتی پیدا نکردم، چجوری میتونم از رسپی ها استفاده کنم؟ اصول آماده سازی فایل اکسل csv جهت رسپی چطوریه؟ نحوه ی ارتباط نرم افزاری رسپی ها با توابع plc fatek چجوریه (خواندن داده های رسپی ها توسط توابع plc) ؟ درود دوست عزیز منظورتون از رسپی ، recipe نویسی هستش؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pooya110 12 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ سید بزرگوار بنده منابع در دسترس رو خواندم ولی اطلاعات عملیاتی نمیدن،مثلا هنگام ورود اطلاعات در فایل اکسل با پسوند csv ، صفر و یک های رجیسترهای مدنظر جهت اعمال در Plc چجوری وارد میشن؟(چون میخایم هر بیت هر رجیسترمون یک خروجی رو ( با استفاده از تابع بیت شیفت ماتریس) فعال بکنه) مثلاً در هنگام ورود مقدار رجیستر عدد متناظرش وارد میشه؟و آیا این برداشت شخصی بنده که معادل عددی هر عدد دسیمال در مبنای دودویی انحصاری هستش درسته؟ ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده