Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام خدمت دوستان و نواندیشانی های عزیز از اونجایی که نمایشگاه کتاب رو امسال به مصلی تهران برگردوندن، ما هم تصمیم گرفتیم قرار دسته جمعی سالانه خودمون تو این نمایشگاه رو دوباره برگزار کنیم. آخه خداییش عامو کی حال داشت بره شهر آفتاب؟ زمان میتینگ: پنج شنبه 13 اردیبهشت ساعت 14 بعد از ظهر محل میتینگ: جای همیشگی. دوستانی که قبلا اومدن احتمالاً میدونن. ولی واسه دوستانی که تا حالا نیومدن یا یادشون رفته تو عکس زیر نشون داده شده : کسایی که میخوان بیان حتماً با یکی دوتا از بچه ها در تماس باشن که اگه نتونستن پیدا کنن، اونجا هماهنگ کنن. شماره خود من هم که اغلب دارن. اما باز اگه لازم شد اینه: 09365452019 امیدوارم روز خوبی واسه همه دوستانی که حضور دارند باشه. 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بوی کباب میاد بردر ادمین کیا میان؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۷ تاریخش اصن خووووووووب نیست:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بوی کباب میاد بردر ادمین کیا میان؟؟ تاریخش اصن خووووووووب نیست:icon_razz: بین التعطیلین گذاشتیم که بچه هایی هم که از شهرستانای دیگه میخوان بیان، بتونن 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اخیییییی یادش بخیر چه رفیقایی من پیدا کردم دوتا میتینگ قبلی..... دلتنگ همشونم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام مرسی محمد جان از میتینگ دورهمی و خوبی که برگزار کردی انشالله اگه بتونم منم میام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۷ چه عالی...خوش بگذره مرسی اخیییییی یادش بخیرچه رفیقایی من پیدا کردم دوتا میتینگ قبلی..... دلتنگ همشونم ایشالا که تجدید دیدار میشه بازم باهاشون سلام مرسی محمد جان از میتینگ دورهمی و خوبی که برگزار کردی انشالله اگه بتونم منم میام ایشالا که بتونی 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۷ میدونستی نیستماا گذاشتی اون تاریخ :| 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ میدونستی نیستماا گذاشتی اون تاریخ :| من برنامه های تو رو از کجا بدونم؟ خب اون تاریخ باش 1 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام خدمت دوستان و نواندیشانی های عزیز از اونجایی که نمایشگاه کتاب رو امسال به مصلی تهران برگردوندن، ما هم تصمیم گرفتیم قرار دسته جمعی سالانه خودمون تو این نمایشگاه رو دوباره برگزار کنیم. آخه خداییش عامو کی حال داشت بره شهر آفتاب؟ زمان میتینگ: پنج شنبه 13 اردیبهشت ساعت 14 بعد از ظهر محل میتینگ: جای همیشگی. دوستانی که قبلا اومدن احتمالاً میدونن. ولی واسه دوستانی که تا حالا نیومدن یا یادشون رفته تو عکس زیر نشون داده شده : کسایی که میخوان بیان حتماً با یکی دوتا از بچه ها در تماس باشن که اگه نتونستن پیدا کنن، اونجا هماهنگ کنن. شماره خود من هم که اغلب دارن. اما باز اگه لازم شد اینه: 09365452019 امیدوارم روز خوبی واسه همه دوستانی که حضور دارند باشه. سلام ممنون از دعوتتون متاسفانه من نمیتونم بیام 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ من برنامه های تو رو از کجا بدونم؟ خب اون تاریخ باش :| قرار بود کجا بریم گفتی تا حالا نرفتم بریم ؟! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ :|قرار بود کجا بریم گفتی تا حالا نرفتم بریم ؟! من فکر میکردم دیگه لغو شد چیزی نگفتی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ من فکر میکردم دیگه لغو شد چیزی نگفتی خسته نباشی یه سوال هم نپرسیدی فکر کردی حالا بگم انور جور نشد میریم یور دیگه در نتیجه بستنی منو نگه میداری یوقت دیگه میگیرم ازت 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بین التعطیلین گذاشتیم که بچه هایی هم که از شهرستانای دیگه میخوان بیان، بتونن این درست که بین تعطیلی گذاشتین، بقیه دوستان هم بتونن بیان ولی: 1- تو این روزها احتمالا نمایشگاه خیلی شلوغ هست. 2- خیلی ها برنامه مسافرتشون رو از قبل چیدن، نمیتونن بیان. حالا دوتا راه داریم 1- این برنامه رو لغو کنیم و یه زمان دیگه رو با دوستان هماهنگ کنیم. 2- این برنامه اجرا بشه، یه برنامه دیگه هم برای اونایی که نمیتونن بیان بزاریم. (من دارم میرم سفر میخواستم باشم) 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ این درست که بین تعطیلی گذاشتین، بقیه دوستان هم بتونن بیان ولی:1- تو این روزها احتمالا نمایشگاه خیلی شلوغ هست. 2- خیلی ها برنامه مسافرتشون رو از قبل چیدن، نمیتونن بیان. حالا دوتا راه داریم 1- این برنامه رو لغو کنیم و یه زمان دیگه رو با دوستان هماهنگ کنیم. 2- این برنامه اجرا بشه، یه برنامه دیگه هم برای اونایی که نمیتونن بیان بزاریم. (من دارم میرم سفر میخواستم باشم) شرمنده برنامه نمایشگاه مثل سالهای قبل که برگزار میشد، فقط یک روز هست و نمیشه تغییر داد. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ ایشالا که تجدید دیدار میشه بازم باهاشون ما دیگه پیر شدیم ایشالا جوونا بیان بهشون خوش بگذره جای ماهم خالی کنن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ ما دیگه پیر شدیمایشالا جوونا بیان بهشون خوش بگذره جای ماهم خالی کنن مثل اینکه علاقه مندی پیر بشی به ما جوونا که در هر صورت خوش میگذره 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بالاخره کیا میان؟ خوراکی چی میدین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده