رفتن به مطلب

راهنمایی جهت تولید

ارسال های توصیه شده

سلام..دوتا دستگاه تزریق 250 گرم دارم حدود 1 سال هست ک شروع ب کار کردم ولی هنوز قطعه برای تولید پیدا نکردم ک تیراژ دار باش یا بشه روش سرمایه گذاری کرد ..میخواستم بدونم کسی شرکتی , کارخونه ای ک بتونم ازش قطعه ای برای تولید بگیرم سراغ داره؟! ممنون میشم اگ راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

یک سر برو اتحاد اونجا واحدهای تولیدی هستن و بزرگترش عباس آباد

البته خودشونم زائیدن ولی اینا هم همکار هستنو صورت دارن و دنبال اینن بدن یکی بزنه و هم کسایی که خودشون نمیتونن براشون بزنن رو معرفی میکنن ، البته معرفی نمیکنن همون اولیو انجام میدن صورتو میگیرن میدن شما و خودشون این وسط با اون طرف دلالی میکنن

فقط یک سوال ؟ تزریق پلاستیک رو داری میگی دیگه منظورت پرش متال که نیست ؟

شکل گفتنت به پلاستیک میخوره ولی گفتم باز بپرسم

عباس آباد رو بزن تو لیست دفتر شرکت شهرک های صنعتی و لیست همه عتیقه های شهرک صنعتی عباس آبادو بگیر زنگ بزن بعد برو

لینک به دیدگاه
  Ehsan.alighoorchi گفته است:
مرسی ممنون...منظورم همون تزریق پلاستیک هست....ببخشید شماره هاشو از کجا باید گیر بیارم؟

مشخصات همه واحدهای فعال تو شهرک تو صنایع و شهرکهای صنعتی هست ، اونوری هم رفتی دفترچه واحد ها رو بگیر همشون توش درج شده

برو تو سایت دفتر شهرکهای صنعتی و عباس آباد یا هر جا رو که دوست داری رو انتخاب کن توش واحد ها دسته بندی شدن

مثل اون کتاب اول بود قدیما ! همونجوریه

از پتو پلی اتیلنو پلی پروپیلنو خلاصه گالن سازو تلمبه پلاستیکی و توپو همه جوره توشون هست

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12