mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ ای جــان :aghosh:خوبی؟ چه خبر؟ مرسی عزیزم خبری نیس صب میرم یونی شب میام غش میکنم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مرسی عزیزمخبری نیس صب میرم یونی شب میام غش میکنم الهی... چند واحد برداشتی؟ ژنتیک و اکولوژی رو پاس کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ ايشششششششششش خيلي مسخره س! :icon_razz: پس اينم اونجوري كن! اصلنم مسخره نیست:w00: بعدشم دوست داشتم این یه تیکشو این طوری بنویسم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ الهی...چند واحد برداشتی؟ ژنتیک و اکولوژی رو پاس کردی؟ 19 تا ژنتیک ک نشد این ترم بردارم چون ترم پیش بهم سلولی نرسید اونو ورداشتم این ترم ،ترم بعد ایشالله ژنتیک اکولوژی هم پیش نیاز درسی نیس،فعلا دارم درسای مهم تر و میگذرونم این ترم :سلولی مولکولی با آزش،فیزیولوژی جانوری 1،میکروب با آزش،فیزیولوژی گیاهی 1 با آزش،با آز شیمی 2 و انقلاب برداشتم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ 19 تاژنتیک ک نشد این ترم بردارم چون ترم پیش بهم سلولی نرسید اونو ورداشتم این ترم ،ترم بعد ایشالله ژنتیک اکولوژی هم پیش نیاز درسی نیس،فعلا دارم درسای مهم تر و میگذرونم این ترم :سلولی مولکولی با آزش،فیزیولوژی جانوری 1،میکروب با آزش،فیزیولوژی گیاهی 1 با آزش،با آز شیمی 2 و انقلاب برداشتم خوب برداشتی. این طور که شنیدم تو این درسایی که برداشتی میکروب یه کم سنگین تره. امیدورام موفق باشی... این درسای عمومی اعصاب آدمو میریزه بهم! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ خوب برداشتی. این طور که شنیدم تو این درسایی که برداشتی میکروب یه کم سنگین تره. امیدورام موفق باشی... این درسای عمومی اعصاب آدمو میریزه بهم! :icon_pf (34): میکروب آره سنگین هست این ترم باید 300 تا اسلاید یاد بگیرم اما سلولی مولکولی سخت تره 4 واحده و پایه ی همه ی درسامونه 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ میکروب آره سنگین هست این ترم باید 300 تا اسلاید یاد بگیرماما سلولی مولکولی سخت تره 4 واحده و پایه ی همه ی درسامونه خب... با این وضعیت باید حسابی بخونی. مینا جان کم کم باید از اینجا خداحافظی کنی. می تونی؟ یا معتاد شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ خب... با این وضعیت باید حسابی بخونی.مینا جان کم کم باید از اینجا خداحافظی کنی. می تونی؟ یا معتاد شدی؟ نه بابا خداحافظی چیه اگه بشه 15 دقیقه هم حتما میام اینجا یه سر میزنم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ نه بابا خداحافظی چیهاگه بشه 15 دقیقه هم حتما میام اینجا یه سر میزنم الهــی... :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا کسی اینجا نیست؟؟؟؟ حتما باید با چوب بزنمتون ک بیاین اینجاااااا؟؟؟؟؟ هااااااااااااان؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا میزنی؟؟؟؟؟؟:167::167::167: من اومدم 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا کسی اینجا نیست؟؟؟؟حتما باید با چوب بزنمتون ک بیاین اینجاااااا؟؟؟؟؟ هااااااااااااان؟؟؟؟ چرا میزنییییییییی :w00: به عکس آواتارت نمیاد انقد خشن باشه :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا میزنییییییییی :w00:به عکس آواتارت نمیاد انقد خشن باشه :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا میزنی؟؟؟؟؟؟:167::167::167:من اومدم باریکلا!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا میزنییییییییی :w00:به عکس آواتارت نمیاد انقد خشن باشه :girl_in_dreams: فقط تهدید بود به خودمم نمیاد لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ :girl_in_dreams: باز این دختر شد...موهاشوووووووووو لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چرا میزنییییییییی :w00:به عکس آواتارت نمیاد انقد خشن باشه :girl_in_dreams: آواتارم خوگشلهههههه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده