zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ میلاد اون عکس هایی که شعر سهراب سپهری بودن رو خودت درس میکردی؟ میشه هر جمله ای رو اونجوری نوشت؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ میلاد اون عکس هایی که شعر سهراب سپهری بودن رو خودت درس میکردی؟ میشه هر جمله ای رو اونجوری نوشت؟ نه...از سایت سهراب پسهری دزدیدم...واسه دانلود نزاشته بودند..ول یمن از دل سایتش کشیدم بیرون 30-40 تایی هست حجماشون کمه...آپلود کنم برات؟ 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ زررررررررررررررررررري منتظر چی هستی؟؟؟؟ نبینم بیکار نشستی مگه نمیخوای برقصی ؟؟؟ منتظر بودم تا عنوان نوم کاربریم عوض شه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ منتظر بودم تا عنوان نوم کاربریم عوض شه ايششششششششششش :icon_razz: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ نه...از سایت سهراب پسهری دزدیدم...واسه دانلود نزاشته بودند..ول یمن از دل سایتش کشیدم بیرون 30-40 تایی هست حجماشون کمه...آپلود کنم برات؟ چه جوری این کارو کردی آخه؟ نه نوموخام ولش کن...میخواستم یه چیز دیگه بنویسم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ منتظر بودم تا عنوان نوم کاربریم عوض شه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چه جوری این کارو کردی آخه؟نه نوموخام ولش کن...میخواستم یه چیز دیگه بنویسم چی بنویسی؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مهندسی مکانیک (کاربران آنلاین - 1 نفر) موسیقی و فیلم (کاربران آنلاین - 4 نفر) لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چی بنویسی؟ یه جمله از آلبر کامو الان ندارمش حوصله ندارم بگردم پیدا کنم:4chsmu1: یه همچین چیزایی بود:سرانجام دریافتم در زمستان وجودم،تابستانی فناناپذیر وجود داره....یا یه همچون چیزایی! -------------- بچه ها من میرم بخوابم که حتما فردا برم دانشگا دیگه شبتون به خیررررررررر:rose: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مهندسی مکانیک (کاربران آنلاین - 1 نفر) موسیقی و فیلم (کاربران آنلاین - 4 نفر) لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یه جمله از آلبر کاموالان ندارمش حوصله ندارم بگردم پیدا کنم:4chsmu1: یه همچین چیزایی بود:سرانجام دریافتم در زمستان وجودم،تابستانی فناناپذیر وجود داره....یا یه همچون چیزایی! -------------- بچه ها من میرم بخوابم که حتما فردا برم دانشگا دیگه شبتون به خیررررررررر:rose: شب خوشششششششششش منم كم كم مثه زررررررررررررري لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یبچه ها من میرم بخوابم که حتما فردا برم دانشگا دیگه شبتون به خیررررررررر:rose: شبت بخیـــر من که این هفته رو پیچوندم! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ شب بخیرررررررر منم میروَم فردا ساعت 6 بعد از ظهر باید برم دانشگاه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ تاریخ عضویت: 28-05-2010 محل سکونت: تهران نوشته ها: 580 مهندسی کامپیوتر نرم افزار تشکر: 2,690 تشکر شده: 1,470 بار در 485 پست امتیاز:1510 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ منم رفتم شب همگي خوشششششششششششششش 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ منم رفتمشب همگي خوشششششششششششششش شبت بخیـــــــر،خوب بخوابی. لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خیلی بدین تا دیدین من رفتم اومدین اصلا خیلی باهاتون قهرم من میرم سر کلاس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده