Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ چی میگی دختره ی تازه به دوران رسیده؟ خودت چی میگییی :ubhuekdv133q83a7yy7 چه حالی داد زدنت 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی بحث جدیه؟ سلام علیکم خوبی شما؟در تاپیک چه خبر است؟ ما اومدیم اینجا به سوی علم و دانش سوق پیدا کنیم! سوق به سوی علم و دانش که تاپیک بغلیه ، شما بفرمایید اون ور دوستان در خدمتتون هستن ساندیس نمیدن؟ نه ولی یه چی دیگه گفتن میدن میگن شامپاین در راهه دکتر گفته اسپم کردی بزنمت:ubhuekdv133q83a7yy7 یاسی من گفتم این فعل حرام هس یا نه . ولی نیس 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اکی من دیگه پست نمی دن اینجا ببینم بعضیا می تونن جلوی خودشونو بگیرن و فحش ندن خدافظ همگی سلام اخه چرا؟ من نمی دونم موضوع سر چی بوده ولی میدونم همه ما که از وقتمون میذاریم میایم به این تاپیک پیش هم دانشگاهی هامون میخوایم لحظات خوبی داشته باشم, نه اینکه بدتر اعصابمون خورد شه و... مسلما برای شما و شادمهر هم همینطور بوده پس خواهشا هم شما هم شادمهر موضوع رو بدست فراموشی بسپارین شما هم درباره رفتن تجدید نظر کن مگه ما کلا چند نفر هستیم تو این تاپیک فعالیت میکنیم شما یا هرکس دیگه هم بذاره بره که دیگه هیچی سلام مرسی....شما خوبین؟؟؟ دعوا شده گویااا....بی خیال... علم ودانش؟؟ینجا ؟؟ سلام مرسی پس کجا اینجا دیگه 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سوق به سوی علم و دانش که تاپیک بغلیه ،شما بفرمایید اون ور دوستان در خدمتتون هستن ایول پس باید در اون تاپیک بغلیه قدم بنهم و گامی استوار به سوی علم و دانش بر دارم 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ایول پس باید در اون تاپیک بغلیه قدم بنهم و گامی استوار به سوی علم و دانش بر دارم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خودت چی میگییی :ubhuekdv133q83a7yy7 چه حالی داد زدنت 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ چقد دستت سنگینههههههههههههه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: آتش بس :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ همسایه ام از گرسنگی مرد ، اقوامش در عزایش گوسفندها سر بریدند سمندون مراسم این یارو تموم نشد؟ 2 ماهه داری میگی اینو 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ چقد دستت سنگینههههههههههههه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: آتش بس :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سمندون مراسم این یارو تموم نشد؟2 ماهه داری میگی اینو عمق فاجعه بسی زیاد بوده حتما 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سمندون مراسم این یارو تموم نشد؟2 ماهه داری میگی اینو عمق فاجعه بسی زیاد بوده حتما والاااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ راستی سمندون جان مدیریت مبالک 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ راستی سمندون جان مدیریت مبالک ای بابا دارم بازنشسته میشم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا دارم بازنشسته میشم دیگه پس بازنشستگیت مبالک ننه جون 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خب خب اجازه بدین من خیلی از دیروز خودمو کنترل کردم که چیزی نگم اما دیدم نمیشه چون هم داره به من و هم به فرانه(چون ما دوتا فقط دختریم تو این تاپیک) و هم بهترین دوستم توهین میشه اول اینکه همه ی بچه های این تاپیک شکر خدا ما رو میشناسن میدونن ما چجور آدمایی هستیم پس انقدر سعی نکن حرف خودتو به کرسی بشونی اگه ما خراب باشیم تا الان که 2 ساله تو باشگاه و چند ماهه اینجاییم همه فهمیدن اگه هم خوب باشیم بازم همه فهمیدن و دوم واسه من ارزشی نداره که تو چی میگی سوم تا الان فکر نمیکردم اینطوری باشی که وقتی هم دیروز باهات محترمانه صحبت کردم و هیچ چیز خاصی نگقتم بهت بیای اینجا و در موردمون اینطور بگی اما حرفات طوریه که نمیشه نادیده گرفت... و آخرین حرفم این حرفی ک گفتید چند لحظه ی پیش واسم دارای هیچ ارزشی نیست حالا هر چه قدر دوست داری از همین حرف بگو kok_sagyz: adamaye avazi dustaye avazi daran to ham mese baghiye dokhtara hasti ke daem donbale pesaran ke nakone yekishon az dastesh dar bere.mishnasam shomaha ro.bashe male khodet.man be adamaye ashghali mese shoma hich ahamiati nemidam من تویه یه خانواده ی پاک و مذهبی بزرگ شدم پس بهتره بدونی اینجا هرکس حد و مرزشو میدونه و واسه یه دختر دانشجو متاسفم که داره این حرفا از دهنش بیرون میاد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده