TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی همه دخترای اینجا بدند و تو خوبی فقط؟نمیخوای یکم بیشتر فکر کنی؟ نه فک کردن نداره همینجوریش مشخصه کی گفت بیا لاس بزن؟دخترای اینجا که میگی دوسش دارند کجا دیدی باهاش لاس بزنند؟ شما برو پروفایل خودتو خودشو یه چک کن بعد بیا برا من جانماز آب بکش برادر یعنی با پسرای خوب لاس میزنی فقط؟ آره تو اینجوری فک کن 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop: سمن من دیشب اینجا رو خوندم به کسی نگی ولی نفهمیدم قضیه چیه آخه شادی پست هاشو ادیت کرده بود ولی خودش گفت توی نقل قول ها هس ولی خب بازم چیزی دستگیرم نشد :imoksmiley: با خودم گفتم : به من چه چی به چیه بعد دوباره دیدم بحث ادامه داره امروز هم که بازم چیزی دستگیرم نشد خواستم بپرسم روم نشد :shame: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سمن من دیشب اینجا رو خوندم به کسی نگی ولی نفهمیدم قضیه چیه آخه شادی پست هاشو ادیت کرده بود ولی خودش گفت توی نقل قول ها هس ولی خب بازم چیزی دستگیرم نشد :imoksmiley: با خودم گفتم : به من چه چی به چیه بعد دوباره دیدم بحث ادامه داره امروز هم که بازم چیزی دستگیرم نشد خواستم بپرسم روم نشد :shame: ولشون کن بیا اسپم کنیم 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ولشون کن بیا اسپم کنیم آره فکر کنم این بیتر هم باشه حداقل معلومه موضوع چیه ( انحراف اسپم به اسپم ) اسپم وسط اسپم که فعل حرام نیس یه وخ ؟ 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بسوز که سوز تو کارها بکند من از تازه به دوران رسیدگیم اونجوری که تو تعریف می کنی خیلی خوشحالم که با یه پسر عوضی مثل تو لاس نمی زنم همین دخترای این تاپیکو بچست که خیلی دوست دارن مثه همون دخترای تو مسنجرت که پزشونو میدی خوش بگذره فعلا" كه تو داري ميسوزي كه چرا دوسم دارن! آخي...بازم كه صحبت از لاس زدن ميكني! آرزو شده واست يكي باهات لاس بزنه ؟!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فعلا" كه تو داري ميسوزي كه چرا دوسم دارن! آخي...بازم كه صحبت از لاس زدن ميكني! آرزو شده واست يكي باهات لاس بزنه ؟!!! توهم میزنی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فعلا" كه تو داري ميسوزي كه چرا دوسم دارن! برو دیگه حرف نزن نذار بیشتر از این بهت بخندم آخي...بازم كه صحبت از لاس زدن ميكني! آرزو شده واست يكي باهات لاس بزنه ؟!!! آخی آره میدونی.برا همینه که دائم دنبال پسرام .نفهمیدی هنوز؟ یه جمله نوشتم اینجا ولی خیلی سوزاننده بود پاکش کردم.چون هر چی باشه دخترم و خوشم نمیاد وقیح باشم پس نمیگم شمام پیشنهاد می کنم کوتا بیا.هر دومون همو شناختیم...بسه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بسه دیگه.... رسما دارین به بقیه هم توهین میکنین...!!! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ What's goin' on here? :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: سلام علیکم خوبی شما؟ در تاپیک چه خبر است؟ ما اومدیم اینجا به سوی علم و دانش سوق پیدا کنیم! 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ساندیس نمیدن؟ دکتر گفته اسپم کردی بزنمت:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اکی من دیگه پست نمی دن اینجا ببینم بعضیا می تونن جلوی خودشونو بگیرن و فحش ندن خدافظ همگی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر گفته اسپم کردی بزنمت:ubhuekdv133q83a7yy7 پیشته بابااااااااااااا.................هم خودت هم دکتر 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام علیکم خوبی شما؟در تاپیک چه خبر است؟ ما اومدیم اینجا به سوی علم و دانش سوق پیدا کنیم! سلام مرسی....شما خوبین؟؟؟ دعوا شده گویااا....بی خیال... علم ودانش؟؟ینجا ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اکی من دیگه پست نمی دن اینجا ببینم بعضیا می تونن جلوی خودشونو بگیرن و فحش ندن خدافظ همگی بابا سارا جان چرا انقد سخت میگیری؟؟؟ بی خیال دیگه!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده