Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ پاک کن اینو :ubhuekdv133q83a7yy7 تو هم نقل قولو پاک کن 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تو هم نقل قولو پاک کن میبینی که تو نقل قول اونجاهاشو ستاره گذاشتم دیگه ایشششششش خودم بلتم چی کار کنم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ میبینی که تو نقل قول اونجاهاشو ستاره گذاشتم دیگهایشششششش خودم بلتم چی کار کنم اییییییییییییییشششششششششششش آفلییین 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اییییییییییییییشششششششششششش آفلییین لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ پاک کن اینو :ubhuekdv133q83a7yy7 لازم نكرده ! تو پ.خ دري وري گفت بهم ، بعدم پ.خ شو بست منم اينجا جواب دادم! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ لازم نكرده ! تو پ.خ دري وري گفت بهم ، بعدم پ.خ شو بست منم اينجا جواب دادم! آها پس بازم بگو 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ لازم نكرده ! تو پ.خ دري وري گفت بهم ، بعدم پ.خ شو بست منم اينجا جواب دادم! :jawdrop: راه آشتی وجود نداره ؟؟؟ :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بیا ما هم دعوا کنیم باشه... :banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ آهاپس بازم بگو نه ديگه زياديش ميشه از زندگي نا اميد ميشه يه وخ ! :jawdrop: راه آشتی وجود نداره ؟؟؟ :girl_in_dreams: نهههههههههههههه ولّش كن دختره ي تازه به دوران رسيده ي سيرابي ! 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نهههههههههههههه ولّش كن دختره ي تازه به دوران رسيده ي سيرابي ! [/color] :viannen_38: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ باشه...:banel_smiley_90: چی میگی دختره ی تازه به دوران رسیده؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام برو بچه های خوب و مهربون علوم تحقیقات 10 صفحه تاپیک با دعوا رفته جلو ، تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام برو بچه های خوب و مهربون علوم تحقیقات10 صفحه تاپیک با دعوا رفته جلو ، تبریک میگم من علوم تحقیقات نیستم به منم سلام کن 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من علوم تحقیقات نیستمبه منم سلام کن سلام دیگه چی دوس داری؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام سرت تو کلام دیگه چی دوس داری؟ حالم رو هم بپرس 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ لازم نكرده ! تو پ.خ دري وري گفت بهم ، بعدم پ.خ شو بست منم اينجا جواب دادم! بسوز که سوز تو کارها بکند من از تازه به دوران رسیدگیم اونجوری که تو تعریف می کنی خیلی خوشحالم که با یه پسر عوضی مثل تو لاس نمی زنم همین دخترای این تاپیکو بچست که خیلی دوست دارن مثه همون دخترای تو مسنجرت که پزشونو میدی خوش بگذره 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بسوز که سوز تو کارها بکند من از تازه به دوران رسیدگیم اونجوری که تو تعریف می کنی خیلی خوشحالم که با یه پسر عوضی مثل تو لاس نمی زنم همین دخترای این تاپیکو بچست که خیلی دوست دارن مثه همون دخترای تو مسنجرت که پزشونو میدی خوش بگذره یعنی همه دخترای اینجا بدند و تو خوبی فقط؟ نمیخوای یکم بیشتر فکر کنی؟ کی گفت بیا لاس بزن؟ دخترای اینجا که میگی دوسش دارند کجا دیدی باهاش لاس بزنند؟ با یه پسر عوضی مثل تو لاس نمی زنم یعنی با پسرای خوب لاس میزنی فقط؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده