TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اه بس کنید دیگه حالم ازتون بهم خورد سلام دوستان شب خوش! trueblue این بازیه گوسفنه همی جالب بود کلی اوقات فراقتمان پر شد تنکیو! خواهش 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تمام پستهامو اديت كردم! جنبه هم خوب چيزيه بعضي وقتا ! 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تمام پستهامو اديت كردم! جنبه هم خوب چيزيه بعضي وقتا ! آدمایی که هر حرفی دلشون خواست می زنن بدون توجه به شناخت طرف مقایلشون و بعد می گن جنبه هم خوب چیزیه ارزش کل کل ندارن به خاطر من ادیت نکردید.ادیت کردید چون می دونستید حرفای جالبی نبودن! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ آدمایی که هر حرفی دلشون خواست می زنن بدون توجه به شناخت طرف مقایلشون و بعد می گن جنبه هم خوب چیزیه ارزش کل کل ندارنبه خاطر من ادیت نکردید.ادیت کردید چون می دونستید حرفای جالبی نبودن! همه پستهام توي نقل قولها هست ! پس ترسي از جالب نبودنشون ندارم! كسي كه اول نيشش رو باز ميكنه معنيش اينه كه ميشه باهاش شوخي كرد ! همه ي بچه ها هم اينجا اخلاق منو ميشناسن دختر نديده نيستم كه كشته ي كلكل كردن با كسي مثه تو باشم! 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ همه پستهام توي نقل قولها هست ! پس ترسي از جالب نبودنشون ندارم! كسي كه اول نيشش رو باز ميكنه معنيش اينه كه ميشه باهاش شوخي كرد ! همه ي بچه ها هم اينجا اخلاق منو ميشناسن دختر نديده نيستم كه كشته ي كلكل كردن با كسي مثه تو باشم! این نیش بازه اگه بلد نیستی : :4chsmu1: آدمایی که منو میشناسن هم می دونن با من میشه شوخی کرد اما نه هر شوخی ای. فکر نکنم اگه کسی اهل بعضی شوخی ها نباشه بهش بگن بی جنبه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این نیش بازه اگه بلد نیستی : :4chsmu1: آدمایی که منو میشناسن هم می دونن با من میشه شوخی کرد اما نه هر شوخی ای. فکر نکنم اگه کسی اهل بعضی شوخی ها نباشه بهش بگن بی جنبه خوب شد گفتي نميدونستم!!!! فقط لطف كن بگو شكلكهاي توي پست زير چي هستن؟!!! آخی نازی :4chsmu1:کاملا مشخص بود که حرفتون مربوط به تحصیل علم و دانش میشد اگه اهل بعضي شوخيها نيستي ميتوني از اول وارد شوخي نشي يا محترمانه بگي با من شوخي نكنيد ! ما علم غيب نداريم كه بدونيم چه شوخي اي رو نميشه با شما كرد !!! در ضمن ذوق مرگ شدنت توي پست بالا يه چيز ديگه ميگه ! 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خوب شد گفتي نميدونستم!!!!فقط لطف كن بگو شكلكهاي توي پست زير چي هستن؟!!! اگه اهل بعضي شوخيها نيستي ميتوني از اول وارد شوخي نشي يا محترمانه بگي با من شوخي نكنيد ! ما علم غيب نداريم كه بدونيم چه شوخي اي رو نميشه با شما كرد !!! در ضمن ذوق مرگ شدنت توي پست بالا يه چيز ديگه ميگه ! فک می کنم هر کسی بدونه که اینطوری حرف زدن از روی تمسخره نه جدی بودن! یعنی واقعا متوجه نشدید که وقتی من گفتم پس احتمالا منظورتون فقط علم و تحصیله داشتم بهتون تیکه می نداختم؟ چون مثلما وقتی گفتید پلاسمایی منظورتون همون دخترای پلاسما بودن نه فیزیک پلاسما یاد گرفتن دیگه واقعا نمی دونم چی بگم من اصلا همچین منظوری نداشتم... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا بچه هاااا!!!چ دعوایی شده اینجا بسه دیگه دعوا نکنین سارا جون من این شادمهرو حدودا 2 ساله که میشناسمش پسر خیلی خوبیه از حرفاش منظور نگیر چون معمولا شوخی میکنه جدی بودنش هم وقتی میخواد جدی باشه کاملا مشخصه آقای هم یونی سارا هم دختر خیلی خوبیه مثه خودمه:دی نبینم دیگه اذیتش کنیااا وگرنه دیگه نمیذارم زمستونا گوله برف پرتاب کنی با هم دوست باشید تجربه نشون داده بیشتر دوستی های با دوام با دعوا شروع شده منم اولش با همین شادمهر دعوا کردم حالا ک فکر میکنم میمیرم از خنده:دی 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ البته من خودمو قاطیه دعوای شما نمیکنم هر چقد دلتون میخواد بزنین تو سرو کله هم من نصیحتتون کردم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فک می کنم هر کسی بدونه که اینطوری حرف زدن از روی تمسخره نه جدی بودن!یعنی واقعا متوجه نشدید که وقتی من گفتم پس احتمالا منظورتون فقط علم و تحصیله داشتم بهتون تیکه می نداختم؟ چون مثلما وقتی گفتید پلاسمایی منظورتون همون دخترای پلاسما بودن نه فیزیک پلاسما یاد گرفتن دیگه واقعا نمی دونم چی بگم من اصلا همچین منظوری نداشتم... منم نگفتم جدي بود !!! گفتم اينجور حرف زدنو شكلك گذاشتن يعني اعلام آمادگي براي شوخي كردن ! 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا بچه هاااا!!!چ دعوایی شده اینجابسه دیگه دعوا نکنین سارا جون من این شادمهرو حدودا 2 ساله که میشناسمش پسر خیلی خوبیه از حرفاش منظور نگیر چون معمولا شوخی میکنه جدی بودنش هم وقتی میخواد جدی باشه کاملا مشخصه آقای هم یونی سارا هم دختر خیلی خوبیه مثه خودمه:دی نبینم دیگه اذیتش کنیااا وگرنه دیگه نمیذارم زمستونا گوله برف پرتاب کنی با هم دوست باشید تجربه نشون داده بیشتر دوستی های با دوام با دعوا شروع شده منم اولش با همین شادمهر دعوا کردم حالا ک فکر میکنم میمیرم از خنده:دی اتفاقا" منم بهش گفتم برو از مينا بپرس من چه جور آدمي هستم! اگه حرفايي كه به من زده رو ببيني مخت سوت ميكشه ! البته بهش گفتم نشونت بده خودت نظر بدي !!! ما هم فرض رو بر خوب بودن ايشون گذاشتيم كه باهاش شوخي كرديم ولي مثه اينكه اشتباه كرديم! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا" منم بهش گفتم برو از مينا بپرس من چه جور آدمي هستم! اگه حرفايي كه به من زده رو ببيني مخت سوت ميكشه ! البته بهش گفتم نشونت بده خودت نظر بدي !!! ما هم فرض رو بر خوب بودن ايشون گذاشتيم كه باهاش شوخي كرديم ولي مثه اينكه اشتباه كرديم! بسه دیگه کشش ندید فردا با هم دوستای واقعی میشین به این چیزا میخندین بیخیال باشه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بسه دیگه کشش ندیدفردا با هم دوستای واقعی میشین به این چیزا میخندین بیخیال باشه؟؟؟؟؟ ولّش باااااااو دختره ي تازه به دوران رسيده ي سيرابي! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام....خوبین؟؟؟ اوهوم تو چطوري؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ولّش باااااااو دختره ي ******************* پاک کن اینو :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اوهومتو چطوري؟؟؟ خوفم.... تو خوفییییییییییی ؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده