TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خب خوشحالم! سال تحصیلی جدید داره شروع میشه:w70: دقیقا چی توی سال تحصیلی رو اینقده دوست داری که اینقده شادی؟ مطمئنن که درس نمیتونه باشه :4chsmu1: (:2525s:) 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ دقیقا چی توی سال تحصیلی رو اینقده دوست داری که اینقده شادی؟ مطمئنن که درس نمیتونه باشه :4chsmu1: (:2525s:) :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خب میبینم که بلاخره سایت برا من باز شد :4chsmu1: شماها خوبید؟ اونو چه میدوه ا از اینا که مخصوص سیاوشه : :2525s: :hi:مرسی شما خوبی؟ لوازم تحریر خریدی برای سال تحصیلی جدید ؟ 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ :hi:مرسی شما خوبی؟لوازم تحریر خریدی برای سال تحصیلی جدید ؟ خیلی باحال بود.به سیاوش بگید که اینقدر شاد و سرحاله من که خریدم. سرود جمهوری اسلامی مینوازیم برای آغاز سال تجصیلی (از اونا که سر صف می زدن همش) آخخخخ:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ سلاااااام به همه....:icon_pf (44): چه همه خوشحالن واسه ترم جدید من که نگاه میندازم به اسم درسام وحشت میکنم...:banel_smiley_52: ولی در کل خوش میذگره :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ سلاااااام به همه....:icon_pf (44):چه همه خوشحالن واسه ترم جدید من که نگاه میندازم به اسم درسام وحشت میکنم...:banel_smiley_52: ولی در کل خوش میذگره :girl_in_dreams: خوش که می گذره دور هم :aghosh::w14::w70: ولی آخرای ترم اصلا خوب نیست 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خوش که می گذره دور هم :aghosh::w14::w70:ولی آخرای ترم اصلا خوب نیست آره آخراش من اینریختی میشم >>> 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آره آخراش من اینریختی میشم >>> قربون اشکات برم :there::aghosh: نه عزیزم گریه نکن همه همینطوری ایم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ قربون اشکات برم :there::aghosh:نه عزیزم گریه نکن همه همینطوری ایم :flowerysmile: آره هر ده هم میگیم از ترم بعد :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ نه من دیگه نمی گم فهمیدم فایده نداره :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ نه من دیگه نمی گم فهمیدم فایده نداره :girl_blush2: آفلین بر تو :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ اصلا بحث درسو بیخیال بچه ها برید اینجا اگی دانلود کنید کلی باحاله :aghosh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی باحال بود.به سیاوش بگید که اینقدر شاد و سرحاله من که خریدم. سرود جمهوری اسلامی مینوازیم برای آغاز سال تجصیلی (از اونا که سر صف می زدن همش) آخخخخ:4chsmu1: ایول من تو را یک دانشجوی نمونه می نامم عوضه سیاوش , فرانه رو اینجوری میبرن دانشگاه آره آخراش من اینریختی میشم >>> شروع ترم یک هفته بعد از شروع ترم دو هفته بعد از شروع ترم قبل از میان ترم در طول امتحان میان ترم بعد از امتحان میان ترم قبل از امتحان پایان ترم اطلاع از برنامه پایان ترم 7 روز قبل از پایان ترم 6 روز قبل از پایان ترم 5 روز قبل از پایان ترم 4 روز قبل از پایان ترم 2 روز قبل از پایان ترم 1 روز قبل از پایان ترم شب قبل از امتحان 1 ساعت قبل از امتحان در طول امتحان هنگام خروج از سالن امتحان __________________ 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ دیده بودم اینو :w14:دقیقا مخصوص ماهاست 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ :ws47: اينو خودت درست كردي ami2new ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ دقیقا چی توی سال تحصیلی رو اینقده دوست داری که اینقده شادی؟ مطمئنن که درس نمیتونه باشه :4chsmu1: (:2525s:) سال تحصیلی جدیده دیگه!استادای جدید! ورودیای جدید! چهره های جدید! درسای جدید!:w42: چه زبون قرمزی داریا:eyepopping: 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ سال تحصیلی جدیده دیگه!استادای جدید! ورودیای جدید! چهره های جدید! درسای جدید!:w42: خب این یه نکته ایه که برای شما پسرا بسیار مهمه و ما دخترا بهش دقت نمیکنیم امیدوارم امسال بلاخره با ورودی های جدید بختت باز بشه :there: چه زبون قرمزی داریا:eyepopping: 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من همین الان ساعت 5.30 دقیقه صبح روز 1 شنبه تصمیم گرفتم که بیخیال روز دوشنبه شمو نرم یونی خدایا دارم میمیرم... 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ هر چی رگ تو چشامه زده بیرون قرمزه قرمزه دعا کنین زودتر خوب شم میخوام بیام یونی البته دیشب خواب دیدم ک دیر رسیدم واسه کلاس انقلاب 5 شنبم...چ حس بدی بود 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ :ws47: اينو خودت درست كردي ami2new ؟؟؟ نه ,یافتمش تصویر زیر هم خودم هستم که دوستان دارن زحمت میکشن با عطوفت منو میبرن سره کلاس هر چی رگ تو چشامه زده بیرون قرمزه قرمزه دعا کنین زودتر خوب شم میخوام بیام یونی البته دیشب خواب دیدم ک دیر رسیدم واسه کلاس انقلاب 5 شنبم...چ حس بدی بود زود خوب میشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده