Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ بیخیال... نبینم غمتو سارجونییییی چی شده؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خب خوابم میومدخیلی کار زشتی میکنی اگه آب بریزی از اینکه یکی آب بریزه روم متنفرم اون موقس که دیگه بدجور عصبانی میشم... یعنی چی تا لنگ ظهر میخوابی؟ :167:اصلا اینکار معنی نمیده! :ubhuekdv133q83a7yy7 باید پارچ آب رو از تو یخچال آورد خالی کرد روت چی آفرینبدبختی اینه که آدم و جو میگیره تا آخر مراسم وسطه واااااااااااااااای مخصوصا اگه تو رشت باشه:دی چرا رشت؟ :w127: بعدشم اگه زیاده روی نکنی هیچ اتفاقی نمیافته :sigh:Sick Of everyone Around عجب! نبینم غمتو سارجونیییییچی شده؟؟؟ :mpr: 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها سلام... قراره دوشنبه جوابه كنكوورم بيااد... كنككووره ارشد... بازم زدم علووم تحقيقاات دعا كنين قبوول شم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آآخخخخخ...نگو میناا...یک حالی میدههههههههه آدم میمیره از خنده :ws28: چی چی حال میده من که کسی رو کتک نمیزنم اون موقع طرفم بدجوووور ازم کتک میخوره تا 1 ساعت هم باهاش حرف نمیزنم:دی 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی چی تا لنگ ظهر میخوابی؟ :167:اصلا اینکار معنی نمیده! :ubhuekdv133q83a7yy7باید پارچ آب رو از تو یخچال آورد خالی کرد روت چرا رشت؟ :w127: بعدشم اگه زیاده روی نکنی هیچ اتفاقی نمیافته عجب! :mpr: آخه چرا بهم میگی بیتربیت؟؟؟ مگه خوابیدن بیتربیتیه....؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها سلام...قراره دوشنبه جوابه كنكوورم بيااد... كنككووره ارشد... بازم زدم علووم تحقيقاات دعا كنين قبوول شم قبولی... 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ قبولی... سلام میناجون خوبیی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آخه چرا بهم میگی بیتربیت؟؟؟مگه خوابیدن بیتربیتیه....؟؟؟؟ باشه بگیر بخواب باریکلا دختر خوب ... بخواب بخواب:there: :bigbed: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ :mpr: :mornincoffee: سلام.سلام .خوبید؟ بچه ها میشه بگید فارسی اینا چی میشه؟:4chsmu1: من تازه از لالا بیدال شدم :imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام.سلام .خوبید؟ بچه ها میشه بگید فارسی اینا چی میشه؟:4chsmu1: من تازه از لالا بیدال شدم :imoksmiley: سلاام...اینا به فارسی ترجمه نداره...:shame: 2 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام بچه ها این دانشگاه کسی هست که نفت بخونه؟ کارش دارم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام بچه هااین دانشگاه کسی هست که نفت بخونه؟ کارش دارم سلام sia_ca هستش.....:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام sia_ca هستش.....:girl_yes2: خیلی ممنون sia_ca ایشون الان کجاند؟ 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام بچه هااین دانشگاه کسی هست که نفت بخونه؟ کارش دارم سلام منم یک نفتی هست هستم البته با اجازه ی سیاوش عزیز سیاوش من خودمم چندتا سوال دارم ازت برات پ.خ میکنم 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ایشالله قبول میشین... بسياااار ممنووون دووسته خوووووفم ... 3 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من سوالم فنی نیست!! میخام یکی از دوستانم را توی این دانشگاه که نفت میخونه پیدا کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده