mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها؟؟؟شما هم نمیتونید برید تو مسنجر یا توی یاهو میل؟؟؟؟؟ واسه من باز نمیشه ***** شکنم هم کار نمیکنه... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فرانه باید چوب بخوری ازمونخجالت نمیکشی نگفتی تولدت بودههههه؟؟؟؟؟ هااااان؟؟؟؟ به حر حال تولدت مبارک شب میام کادوتو میدم... خیلیا امسال تفلد من یادشون نبووود میسی میناجونیی:wubpink: راستی مال تو کیه؟؟؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بله منم یک شهریوری هستم پس تولد شما هم گذشته...منم 5امم... ولی باز تولدتون مبارک 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تو چرا ازش دلخوری؟؟ای واییییییی سارا کاش تولد میگرفتی این سیاوش میومد میرقصید اآخه پسرا قشنگ میرقصن،یکیش داداش خودم(این داداشم به خودم رفته باطنن قرتیه اما ظاهرن اصلا از قرتی بازی خبری نیست) شما با عروسی قاطی حال میکنی حتما هاااان؟؟؟ همینجوری من نمیرقصم مگه شما حال نمیکنی؟ولی راستیتش من نه با عروسی حال میکنم نه با تولد 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ همینجوری من نمیرقصم مگه شما حال نمیکنی؟ولی راستیتش من نه با عروسی حال میکنم نه با تولد عجب آدم بی حالیییییی 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ امیر هم باید چوب بخورهوای خدا چ لذت بخشه وقتی یکی رو بخوای با چوب بزنی:دی تولدت مبارک برادر... چوب! والا ما تو تولد کیک میخوریم شما رو نمی دونم بچه ها؟؟؟شما هم نمیتونید برید تو مسنجر یا توی یاهو میل؟؟؟؟؟واسه من باز نمیشه ***** شکنم هم کار نمیکنه... نه ما می توانیم پس تولد شما هم گذشته...منم 5امم...ولی باز تولدتون مبارک از کجا فهمیدی گذشته؟ ای باهوش! تولد شما هم مبارک 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها؟؟؟شما هم نمیتونید برید تو مسنجر یا توی یاهو میل؟؟؟؟؟واسه من باز نمیشه ***** شکنم هم کار نمیکنه... من که هیچ مشکلی ندارم.بدون چیز شکن میرم :4chsmu1: نمردیم و یه چیزی برا بقیه خرابه برا ما درست :w14: جلل الخالق 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من که هیچ مشکلی ندارم.بدون چیز شکن میرم :4chsmu1: نمردیم و یه چیزی برا بقیه خرابه برا ما درست :w14: جلل الخالق مال منم درسته 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ هیشکی نیست؟ نمیدونم چرا امشب دلم گرفته :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خیلیا امسال تفلد من یادشون نبووودمیسی میناجونیی:wubpink: راستی مال تو کیه؟؟؟:girl_in_dreams: ای جااان گریه نکن سال دیگه خودم واست تولد میگیرم واسه من گذشت 9 تیر 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ همینجوری من نمیرقصم مگه شما حال نمیکنی؟ولی راستیتش من نه با عروسی حال میکنم نه با تولد واقعا که بی حالی ما چرا مهم ارکسته و افراد جمه که باحال باشن یا نه رقص نور هم یه درصدی از کار هست که جو میاره اما کلا منم خوشم نمیاد آدم برق 220 ولت بگیره اما جو نگیره... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مال منم درسته خوش به حالتون:( 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ همتون تا لنگ ظهر خوابیدین؟ :167:پاشین... پاشو سارا...فرانه.... مینا آب میریزم روتا! پاشو گفتم... همتون پاشین لنگ ظهره 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اما کلامنم خوشم نمیاد آدم برق 220 ولت بگیره اما جو نگیره... آفرین 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ همتون تا لنگ ظهر خوابیدین؟ :167:پاشین... پاشو سارا...فرانه.... مینا آب میریزم روتا! پاشو گفتم... همتون پاشین لنگ ظهره خب خوابم میومد خیلی کار زشتی میکنی اگه آب بریزی از اینکه یکی آب بریزه روم متنفرم اون موقس که دیگه بدجور عصبانی میشم... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ آفرین چی آفرین بدبختی اینه که آدم و جو میگیره تا آخر مراسم وسطه واااااااااااااااای مخصوصا اگه تو رشت باشه:دی 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :sigh:Sick Of everyone Around 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :sigh:sick of everyone around جوووون؟؟؟؟ فارسیشم بنویس دیگه من زبانم افتضاح ه... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خب خوابم میومدخیلی کار زشتی میکنی اگه آب بریزی از اینکه یکی آب بریزه روم متنفرم اون موقس که دیگه بدجور عصبانی میشم... آآخخخخخ...نگو میناا...یک حالی میدههههههههه آدم میمیره از خنده :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده