mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ میسیمن مگه همسن تو نیستم؟ همون موهاتو هم برو بزن ==========> اینا رو می گم این سیا مگه 5 سالش نیس؟؟؟؟ تو 5 سالته؟؟ مبارک باشه!!!اگه تولد من امروز بود از صبح تا شب خونه رو میترکوندم آخه واسه من همیشه بهترین روز ساله... 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به به میبینم که تفلد بوده و ما نبودیم.....کلا همه شهریوریا گلن...:girl_yes2: ساراجون تولدت مبارک عزیزم بیا اینم کیکت... 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تازه یادت افتاد؟؟؟؟بی ذوق حداقل دوتا جیغ بزن بچه به وجد بیاد بلش تن.تازه همینم آخر احساساتش بوده پسرا اصلا برا تولد ذوف ندارن که :4chsmu1: همینه دیگه نفتیا همینن بی بخار میشینن دم پایه رو اون سکو هه دسته جمعی هی سیگار میکشن بعد حراست هم میاد جمعشون میکنه. قسمت مهم آمار گیری رو فراموش کردی.تازه زیاد اونجاها نیستن که.جلو فنی بهتر میشه آمار گرفت :4chsmu1:(اینم مخصوص خودش :2525s:) به به میبینم که تفلد بوده و ما نبودیم.....کلا همه شهریوریا گلن...:girl_yes2:ساراجون تولدت مبارک عزیزم بیا اینم کیکت... سلام میسی عزیزززززززززم.چقده همتون خوبید :flowerysmile: کلی ذوقیده شدم امروز:wubpink::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:dancegirl2::dancegirl2::w42: راستی عزیزم تو هم شهریوی هی؟:aghosh: =-=-=-=-=-=-=-=-=-= :w72::4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ای باباخب میدونم علی دوستته و اونم نفتیه خب از علی دلخورم یه ساعت داشتیم حرف میزدیم بعد هی میگه man aliam ای بابا این که تا الان سیا بود چطور علی شد؟؟؟؟ خب آدم قاطی میکنه دیگه منم بیخدافظی قطع شدم ازش عذر خواهی کن منم ازش دلخورم کدوم شکلاته؟؟؟من عاشق اون کیوی ه ام وااااااااااییییییییییی هم شیرینش هم ترشش میمیرم واسش همون کیک شکلاتیه دیگه:ws2: تازه یادت افتاد؟؟؟؟بی ذوق حداقل دوتا جیغ بزن بچه به وجد بیاد همینه دیگه نفتیا همینن بی بخار میشینن دم پایه رو اون سکو هه دسته جمعی هی سیگار میکشن بعد حراست هم میاد جمعشون میکنه. بی دوق چرا؟ خب میخوای پاشم برقصم براش؟ تولد نگرفته که ! منم دعوت نکرده! وگرنه تا صبح باهاش میرقصیدم - این سیا مگه 5 سالش نیس؟؟؟؟تو 5 سالته؟؟ مبارک باشه!!!اگه تولد من امروز بود از صبح تا شب خونه رو میترکوندم آخه واسه من همیشه بهترین روز ساله... من اصلا با تولد حال نمیکنم! نمیدونم چرا بلش تن.تازه همینم آخر احساساتش بودهپسرا اصلا برا تولد ذوف ندارن که :4chsmu1: قسمت مهم آمار گیری رو فراموش کردی.تازه زیاد اونجاها نیستن که.جلو فنی بهتر میشه آمار گرفت :4chsmu1:(اینم مخصوص خودش :2525s:) خب من چیکارررر کنم آخه؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ آره ساراجون منم شهریوریم....:girl_yes2: جمعه تفلدم بود... 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بی دوق چرا؟ خب میخوای پاشم برقصم براش؟ تولد نگرفته که ! منم دعوت نکرده! وگرنه تا صبح باهاش میرقصیدم- پرو نشو ها.کم حالتو میگیرم میخوای اینجاهم یه چشمشو ببینی؟ من اصلا با تولد حال نمیکنم! نمیدونم چرا نمی دونم چرا نداره.بی ذوقی چون:4chsmu1: خب من چیکارررر کنم آخه؟ برو بابا:167: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ آره ساراجون منم شهریوریم....:girl_yes2:جمعه تفلدم بود... ا؟تولد مبارک عزیزم :w14::flowerysmile::w14::flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ا؟تولد مبارک عزیزم :w14::flowerysmile::w14::flowerysmile: مرسی عزیزم :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولد مبارک :w70: بعد بگین سیاوش ذوق نداره 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ پرو نشو ها.کم حالتو میگیرم میخوای اینجاهم یه چشمشو ببینی؟ نمی دونم چرا نداره.بی ذوقی چون:4chsmu1: برو بابا:167: 1- نه خیلی ممنون 2-خیلیم خوبم 3-:167::167: 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولد مبارک :w70: بعد بگین سیاوش ذوق نداره میسی :girl_blush2: 1 - نه خیلی ممنون :4chsmu1: -خیلیم خوبم :2525s: 3-:167::167: :167::167::167: 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تولدتولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولد مبارک بعد بگین سیاوش ذوق نداره این اثر هنری مال تولد فرانه هم هست ، همش که مال تو نیست انقدر ذوق میکنی میسی :girl_blush2: قابل شمارو نداشت:w73: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ این اثر هنری مال تولد فرانه هم هست ، همش که مال تو نیست انقدر ذوق میکنی قابل شمارو نداشت:w73: مرسی از این همه ذوق و سلیقه :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بازم سلام :دی من چون اینترنت ندارم نیستما! تولد کی بود؟ تولدش مبارک اصلا تولد همه شهریوری ها مبارک! تولد خودمم مبارک! :دی 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بازم سلام :دی من چون اینترنت ندارم نیستما! تولد کی بود؟ تولدش مبارک اصلا تولد همه شهریوری ها مبارک! تولد خودمم مبارک! :دی سلاام... مگه شما هم شهریوری هستین؟؟؟:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلاام...مگه شما هم شهریوری هستین؟؟؟:girl_in_dreams: بله منم یک شهریوری هستم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم ازش دلخورم همون کیک شکلاتیه دیگه:ws2: بی دوق چرا؟ خب میخوای پاشم برقصم براش؟ تولد نگرفته که ! منم دعوت نکرده! وگرنه تا صبح باهاش میرقصیدم - من اصلا با تولد حال نمیکنم! نمیدونم چرا خب من چیکارررر کنم آخه؟ تو چرا ازش دلخوری؟؟ ای واییییییی سارا کاش تولد میگرفتی این سیاوش میومد میرقصید اآخه پسرا قشنگ میرقصن،یکیش داداش خودم(این داداشم به خودم رفته باطنن قرتیه اما ظاهرن اصلا از قرتی بازی خبری نیست) شما با عروسی قاطی حال میکنی حتما هاااان؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ آره ساراجون منم شهریوریم....:girl_yes2:جمعه تفلدم بود... فرانه باید چوب بخوری ازمون خجالت نمیکشی نگفتی تولدت بودههههه؟؟؟؟؟ هااااان؟؟؟؟ به حر حال تولدت مبارک شب میام کادوتو میدم... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بله منم یک شهریوری هستم امیر هم باید چوب بخوره وای خدا چ لذت بخشه وقتی یکی رو بخوای با چوب بزنی:دی تولدت مبارک برادر... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده