mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ سلام سلام می بینم اینجا دوباره اوپن شد! سلام سلام اینجا خیلی وقته اوپن شده دیر اومدی انریکه خیلی قشنگ تر بود اونو بذار آواتارت... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من اول فك كردم اوپنه بعد كه توي نقل قول تورو ديدم فك كردم اوينه بعد كه بيشتر دقت كردم ديدم همون اوپنه ! بعد فهميدم تو سوتي دادي و من درست فك كرده بودم ! :4chsmu1: تو چقدر فکر میکنی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ امروز داداشم یه مقدار نا امیدم کرد فکر کن داداشت بیاد بهت خیره بشه بعد بهت بگه پیر شدی بیچاره برو موهاتو رنگ کن:icon_pf (34): جلوی موهام همش سفید شده وااااااااااای خدا من چقدر تجربه کسب کردم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تو چ طوری؟؟؟؟تو یکی که دختر نبودی نکنه تغییر جنسیت دادی شادمهر؟؟؟؟؟ توام دختر شدی؟؟؟ دامنشو من دختر نيستم ولي دخترها را دوست دارم ! 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ امروز داداشم یه مقدار نا امیدم کردفکر کن داداشت بیاد بهت خیره بشه بعد بهت بگه پیر شدی بیچاره برو موهاتو رنگ کن:icon_pf (34): جلوی موهام همش سفید شده وااااااااااای خدا من چقدر تجربه کسب کردم جلوي موهات كه از دو سالگي سفيد بود ! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من اول فك كردم اوپنه بعد كه توي نقل قول تورو ديدم فك كردم اوينه بعد كه بيشتر دقت كردم ديدم همون اوپنه ! بعد فهميدم تو سوتي دادي و من درست فك كرده بودم ! :4chsmu1: مینا راست میگه...:banel_smiley_4: تاحالا تو عمرت انقدر فکر کرده بودیی؟؟؟:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مینا راست میگه...:banel_smiley_4:تاحالا تو عمرت انقدر فکر کرده بودیی؟؟؟:4chsmu1: هااان؟ فك كنم كرده بودم ! :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ هااان؟فك كنم كرده بودم ! :JC_thinking: :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ سلام در مورد یه چیزی بحث کنین دیگه بابا...آخه این چه وضعشه؟ 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ میبینم که با کمبود بحث مواجه شدید در مورد این اسمایله بحث کنیم من خیلی دوسش دارم: :2525s: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من دختر نيستم ولي دخترها را دوست دارم ! این که کاملا مشخصه...:ws2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ جلوي موهات كه از دو سالگي سفيد بود ! اممممممممم!!! نخیرم موهای من کوچولو بودم خیلی مشکی بود!! نمیدونم چطور شد این رنگی شدش 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ هااان؟ فك كنم كرده بودم ! :JC_thinking: بنده ی خدااااااا!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ سلامدر مورد یه چیزی بحث کنین دیگه بابا...آخه این چه وضعشه؟ سلام شما اول برو شناسنامتو بیار من ببینم تو کدوم یکی از این نفتی هایی تا یه موضوع بحث بذاریم باشهه؟؟؟ کلی ازت دلخورم... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ میبینم که با کمبود بحث مواجه شدیددر مورد این اسمایله بحث کنیم من خیلی دوسش دارم: :2525s: خوبه یادمه مامانم اگه من این کارو میکردم با دمپایی میزد تو دهنم!!!:167: من بلد نیستم زبون درازی کنم تو این سن این خوبه یا بد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلامشما اول برو شناسنامتو بیار من ببینم تو کدوم یکی از این نفتی هایی تا یه موضوع بحث بذاریم باشهه؟؟؟ کلی ازت دلخورم... اتفاقا چند روز پیش دنبال شناسنامه ش می گشت پیدا نشد :4chsmu1: نیست نگرد گشت نبود خوبهیادمه مامانم اگه من این کارو میکردم با دمپایی میزد تو دهنم!!!:167: :there: من بلد نیستم زبون درازی کنم تو این سناین خوبه یا بد؟؟؟ بده به نظرم ببین من بلدم چقده خوبه :2525s: :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمع ها رو فوت کن که صد سال زنده باشی نانای نانای... تولدت مبارک دوس چون 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمع ها رو فوت کن که صد سال زنده باشی نانای نانای... تولدت مبارک دوس چون واااااااااااااااااااااااااای میسی :aghosh: میسی میسی میسی :flowerysmile: فووووووووووووووووووووووووت.آلزو هم کلدم :w14::w70: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده