Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ میگم جناب سیا...شما که زحمت میکشین تشریف میارین....خب یه 2خط هم تایپ کنین دیگه دلمون گرفت انقد اینجا بی سر صداست!!!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ همینجوری ییهو دلم گرفت!آواتار جدید هم مبارک باشه!:icon_pf (44): بله متشکرم... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ :there: آخی کاش یکی بود منم نوازش میکرد!!! فرانه خیلی باحالی:دی 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ میگم جناب سیا...شما که زحمت میکشین تشریف میارین....خب یه 2خط هم تایپ کنین دیگهدلمون گرفت انقد اینجا بی سر صداست!!!! بله همه ک مثل من خوش سخن نیستن!!!! خب آآآ(همون آقا منظورمه)سیا دو خط بنویس دیگه یه اعلام وجودی بکن 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ حرفی برای گفتن ندارم! تو دخترییییییی 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ سلااااااااااااام دوستان خوبید؟ من تمام دنیای نتو گشتم دیگه گوگل و یو تیوب میل زدن بهم که بابا بیخیال:brodkavelarg: دیدم کاری ندارم اومدم اینجا تو دخترییییییی بیا.ببین همه دارن می گن من که گفته بودم قبلا تازه یه دختر سیگاری :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ میبینم که خودتم شک کردی :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آخیکاش یکی بود منم نوازش میکرد!!! فرانه خیلی باحالی:دی فدات بشم میناجون باز که اینجارو داره تار عنکبوت میگیره هیکشی نبیییید؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آیا من یک دختر هستم؟! مساله این است!!!! 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ سلام سلام می بینم اینجا دوباره اوپن شد! 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ چطورررررررررررريد ؟ دروووووووودت کووووووو؟؟؟؟؟:w00: خوبییییم تو چطورییی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ سلام سلام می بینم اینجا دوباره اوپن شد! اول فکر کردم نوشتی اوین .... همینجوری مونده بودم... بعد فهمیدم سوتی دادم 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اول فکر کردم نوشتی اوین .... همینجوری مونده بودم... بعد فهمیدم سوتی دادم من اول فك كردم اوپنه بعد كه توي نقل قول تورو ديدم فك كردم اوينه بعد كه بيشتر دقت كردم ديدم همون اوپنه ! بعد فهميدم تو سوتي دادي و من درست فك كرده بودم ! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مساله این است!!!! دختر ه من میدونم:دی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ چطورررررررررررريد ؟ تو چ طوری؟؟؟؟ تو یکی که دختر نبودی نکنه تغییر جنسیت دادی شادمهر؟؟؟؟؟ توام دختر شدی؟؟؟ دامنشو 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خوبیممممممممممممممم ای خدا داره آخر الزمان میشه پسرا شبیه دخترا شدن اینم که دامن پوشیده میلاد از تو بعیده... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده