mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوبه تو دوستشونیا اونوقت من برم مخ بزنم؟؟؟؟؟ گیر دادی هاااااااااااا!!! خب به من چ که اونا اهل نت نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ چه عجب !! اینجا از ترکیدگی درومد گیر دادی هاااااااااااا!!!خب به من چ که اونا اهل نت نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد از 6 روز باید بیام به شماها جواب پس بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ سلام عرض شد.... خوفین همگیییی؟؟؟:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ سلام عرض شد....خوفین همگیییی؟؟؟:wubpink: سلام فرانه جونممممم!!! خوبی؟؟؟؟ چرا امضات اون شکلی شده بود؟؟؟ نگرانت شدم!!! خوب شد که اومدی!!! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام فرانه جونممممم!!!خوبی؟؟؟؟ چرا امضات اون شکلی شده بود؟؟؟ نگرانت شدم!!! خوب شد که اومدی!!! سلاااااااام مینا جونی؟؟ من خوبم تو چطوری؟؟ امضارو بی خیال.... مرسی عزیزم!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلاااااااام مینا جونی؟؟من خوبم تو چطوری؟؟ امضارو بی خیال.... مرسی عزیزم!! منم خوبم شکر خدا خوشحالم که اینجایی فکر دیگه رفتی غصم گرفت... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سیا هم که میاد یه اعلام وجود میکنه در میره!!! خیلی خب بابا بیا من همش حرف میزدم خوبه؟؟؟ پسر به این لوسیییییییییی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سیا هم که میاد یه اعلام وجود میکنه در میره!!!خیلی خب بابا بیا من همش حرف میزدم خوبه؟؟؟ پسر به این لوسیییییییییی؟؟؟ این سیا کی بید؟؟؟ سیا ساکتی بید؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ این سیا کی بید؟؟؟سیا ساکتی بید؟؟؟ سیا همان پسرک سفید پوست و مو طلاییه دانشکده مهندسی نفت است که از پست های تو تشکر کرده!!! شاید اسم دیگش همینی باشه که تو میگی!! گاهی رمق تایپ کردن نداره میاد اینجا یه خودی نشون میده در میره... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سیا همان پسرک سفید پوست و مو طلاییه دانشکده مهندسی نفت استکه از پست های تو تشکر کرده!!! شاید اسم دیگش همینی باشه که تو میگی!! گاهی رمق تایپ کردن نداره میاد اینجا یه خودی نشون میده در میره... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نخندددددددد!!! الان میاد منو میکشه!!! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نخندددددددد!!!الان میاد منو میکشه!!! نترس عزیزم من هواتو دارم:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نترس عزیزم من هواتو دارم:guntootsmiley2: آخ جووووووون!!! مرسی پس ما یه دونه تفنگ دالیم!!! دخلش اومده تا میتونی بخند!!! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آخ جووووووون!!!مرسی پس ما یه دونه تفنگ دالیم!!! دخلش اومده تا میتونی بخند!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ الان نفتیا میریزن سرمون باور کن... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اکشال نداره ... بذار بیان ما بازم میخندیم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ حالا دیگه به من میخندین؟؟؟:167: میکشمت مینا:guntootsmiley2: فرانه هم میکشم:guntootsmiley2: همتونو میکشم:brodkavelarg: خودمم میکشم:8713: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ حالا دیگه به من میخندین؟؟؟:167:میکشمت مینا:guntootsmiley2: فرانه هم میکشم:guntootsmiley2: همتونو میکشم:brodkavelarg: خودمم میکشم:8713: سلااااامم.... سیا ساکتی که میگن شمایین؟؟؟ میگم حالا که داری میکشی اول خودتو بکوش بعد بیا سراغ ما 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلااااامم....سیا ساکتی که میگن شمایین؟؟؟ میگم حالا که داری میکشی اول خودتو بکوش بعد بیا سراغ ما علیک سیا ساکتی کیه؟:w00: نخیر اصلا هیچیکسو نمیکشم منو چه به آدم کشی؟! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده