mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هیشکی نیست؟:w14:این پسره هم معلوم نیست چشه همش دپه :there: انقدر زدی تو سرش منم بودم دپ میشدم... 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها خوبید؟نمیدونم چرا نتم انقدر سرعتش حلزونی شده اعصابمو به هم ریخته همیشه سرعتش خوب بود امشب قاطی کرده سلام چطوری؟ دی سی شو دوباره بیا انقدر زدی تو سرش منم بودم دپ میشدم... نه بابا من کلا افسرده هستم 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا من کلا افسرده هستم اره بابا این از اولشم خول وضع بود :2525s: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام چطوری؟دی سی شو دوباره بیا نه بابا من کلا افسرده هستم نشد دیشب خبرش اصلا سرعت نداشت بیچاره دلم سوخت... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اره بابا این از اولشم خول وضع بود :2525s: من دخالت نکنم بهتره.... 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اره بابا این از اولشم خول وضع بود :2525s: کافر همه را به کیش خود پندارد:167::167: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ کافر همه را به کیش خود پندارد:167::167: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ کافر همه را به کیش خود پندارد:167::167: :2525s: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هیشکی نیس؟؟؟ آدم تنهایی غصش میگیره... 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزم من هستم ولی یه کمی لالا دارم خیلی شنگول نیستم:دی خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هیشکی نیس؟؟؟آدم تنهایی غصش میگیره... من هستم ولی خستم سلام عزیزم من هستمولی یه کمی لالا دارم خیلی شنگول نیستم:دی خوبی؟ تو هم که همیشه خوابی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزم من هستمولی یه کمی لالا دارم خیلی شنگول نیستم:دی خوبی؟ سلام مرسی تو خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من هستم ولی خستم تو هم که همیشه خوابی نه خسته سیا 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا انقدر بی حالید؟؟؟؟ خیلی بدید من امروز حال ندارم منو تنها میذارید همش 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا انقدر بی حالید؟؟؟؟خیلی بدید من امروز حال ندارم منو تنها میذارید همش من خوابم میاد هی بهت میگم برو دوستای زیستیتو بیار اینجا هی میگی نه:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من خوابم میادهی بهت میگم برو دوستای زیستیتو بیار اینجا هی میگی نه:w00: زورکی که نمیشه برو با یکیشون دوست شو مخشو بزن بگو بیاد اینجا اونم مخ دوستاشو بزنه که بیان اینجا خب چی کار کنم ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام هم دانشگاهی ببین کی اینجاست سلام خوبی؟؟؟؟ خوش آمدی... 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ زورکی که نمیشهبرو با یکیشون دوست شو مخشو بزن بگو بیاد اینجا اونم مخ دوستاشو بزنه که بیان اینجا خب چی کار کنم ؟؟؟؟ خوبه تو دوستشونیا اونوقت من برم مخ بزنم؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده