Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ کیا گفتن؟؟عکسشونون بده تا توی گونی تحویلت بدم چه خشن :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ من حمید ... ورودی 85 بودم .. تازه تموم شد ... رشته مهندسی کشاورزی - صنایع غذایی... در انتطظار تا شهریور سلام خوبی؟ خیلی خوشحالیم که یکی دیگه از بچه های علوم تحقیقات به جمع ما اضافه شده انشالله که ارشد هم قبول میشی ما دعا میکنیم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ شما دانشکده تون مثه ما جداست /////:w16: درسته ... منم صنایع غذایی می خونم درسته.....دقیقا عین یه دبیرستان میمونه...ولی فکر کنم از دانشکده شما اوضاش بهتره...یعنی اینجوری شنیدم... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سعی کنید با هم دوست باشید دعوا نکنید میدونم خیلی سخته :دی 1 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ درسته.....دقیقا عین یه دبیرستان میمونه...ولی فکر کنم از دانشکده شما اوضاش بهتره...یعنی اینجوری شنیدم... والا اگه نگم درسته .... نمیشه .... البته که غلطم نی حرفتوون ... راهنمایی می گفتی زیباتر بوود 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مینا خط خودته ؟؟ :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مینا خط خودته ؟؟ :girl_in_dreams: آره خیلی افتضاح ه میدونم... 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آره خیلی افتضاح ه میدونم... نه افتضاح چیه...؟؟؟ خط افتضاح ندیدیییی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نه افتضاح چیه...؟؟؟خط افتضاح ندیدیییی:icon_pf (34): امیدوارم کردی ممنون 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم کردیممنون :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من لو دادم الان اس آر کی یعنی چی راحت شدین دسته جمعی دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من لو دادم الان اس آر کی یعنی چیراحت شدین دسته جمعی دیگه؟ چرا گفتیی؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چرا گفتیی؟؟؟:w00: حالا چرا میزنی؟ همتون داشتید از فضولی میمردین بده به فکرتونم؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من لو دادم الان اس آر کی یعنی چیراحت شدین دسته جمعی دیگه؟ خوب حالا اسم شادی رو هم بگو:4chsmu1: راستی چقدر جلف شدی :..(شادی شکلکشو میزاره بعدا)...: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب حالا اسم شادی رو هم بگو:4chsmu1: راستی چقدر جلف شدی :..(شادی شکلکشو میزاره بعدا)...: اسمش همون مهرشاده دیگه من جلف شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اومدی همینو بگی؟ دیشب گفتی یادم بندازین برم تو تاپیک یونیمون کار واجب دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده