mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ :167: همین که خودت اعتراف می کنی کافیه :w14: :banel_smiley_90::brodkavelarg: ای بابا تو که همش ساز مخالف میزنی اصلا به من چ!!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ از کل علوم تحقیقات فقط ما 4 نفریم؟؟ بعد بیاین بگین یونیمون فلانه!!:w00: خب برو به نفتیا بگو بیان اینجا به نیما و خلیقی هم بگو علی تون کوش؟ فرانه هم میاد منم که هستم توام ک هستی شادمهر هم میگم بیاد این همه آدم خب به من چ انقدر کمیم:دی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم دلم گرفته حالا که چی؟؟ اشکال نداره خوب میشی در ضمن به دختر من(true blue) کار داشته باشی میکشمت:w00: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خب برو به نفتیا بگو بیان اینجابه نیما و خلیقی هم بگو علی تون کوش؟ فرانه هم میاد منم که هستم توام ک هستی شادمهر هم میگم بیاد این همه آدم خب به من چ انقدر کمیم:دی اینا کین این همه؟ اصلا چرا نفت دختر نداره؟ ماها که جرات نمی کنیم بریم تو اون ساختمون آزمایشگاه ای بابا تو که همش ساز مخالف میزنیاصلا به من چ!!!! دوس دارم کیف می ده از کل علوم تحقیقات فقط ما 4 نفریم؟؟ بعد بیاین بگین یونیمون فلانه!!:w00: خب ازکل یونی فقط ما 4 تا خولیم :icon_pf (34): ولی تو مهندسان بچه ها بیشتر بودن نمیدونم دلم گرفته مینا این که دختره گل سرشو در ضمن به دختر من(true blue) کار داشته باشی میکشمت:w00: من قربون شما برم شما خون خودتو کثیف نکن :banel_smiley_52: عوضش بیا این پسر رو با هم دق بدیم کیف میده 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خب برو به نفتیا بگو بیان اینجابه نیما و خلیقی هم بگو علی تون کوش؟ فرانه هم میاد منم که هستم توام ک هستی شادمهر هم میگم بیاد این همه آدم خب به من چ انقدر کمیم:دی نفتیا اگه بیان اینجا من میرم بگو زیستیا بیان اشکال نداره خوب میشیدر ضمن به دختر من(true blue) کار داشته باشی میکشمت:w00: باشه باشه 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ینا کین این همه؟ اصلا چرا نفت دختر نداره؟ نمیدونم... دانشگاه ازاده دیگه-------> free university مینا این که دختره گل سرشو تو از کجا میدونی؟ اصلا شاید دختر باشم؟ چیه ؟ دختر ندیدی سیگار بکشه؟؟ عوضش بیا این پسر رو با هم دق بدیم کیف میده نامرد امروز حالم بد بود... گلاب به روتون بالا آوردم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اینا کین این همه؟ اصلا چرا نفت دختر نداره؟ ماها که جرات نمی کنیم بریم تو اون ساختمون آزمایشگاه دوس دارم کیف می ده خب ازکل یونی فقط ما 4 تا خولیم :icon_pf (34): ولی تو مهندسان بچه ها بیشتر بودن مینا این که دختره گل سرشو من قربون شما برم شما خون خودتو کثیف نکن :banel_smiley_52: عوضش بیا این پسر رو با هم دق بدیم کیف میده خب اینا دوستامونن دیگه خب میدونی یونی میدونسته نفتیا بیرون یونی شیطونی میکنن دیگه گفتم پیشرفت به داخل نداشته باشن... نه آجی من دلم نمیاد کسی و اذیت کنم همه میدونن حالا خودت دوس داری تنهایی دقش بده:دی 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نفتیا اگه بیان اینجا من میرم بگو زیستیا بیان باشه باشه زیستیا که همشون پی آزمایشگاه و درس و نمره از استادن بدبختا تازه کل کارای آموزشو خودمون انجام میدیم دیگه جونی واسه بچه ها نمیمونه بیان اینجا... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم... دانشگاه ازاده دیگه-------> free university تو از کجا میدونی؟ اصلا شاید دختر باشم؟ چیه ؟ دختر ندیدی سیگار بکشه؟؟ نامرد امروز حالم بد بود... گلاب به روتون بالا آوردم:icon_pf (34): نه من میدونم تو پسری:دی اشکال نداره چی خورده بودی؟؟؟ چ جوری بالا آوردی؟؟؟ بگو من مزاجم بد نیست:دی بچه ها هم کیف میکنن چ رنگی بود ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سیاوش کووووووو؟؟ چرا کسی نیس؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ زیستیا که همشون پی آزمایشگاه و درس و نمره از استادن بدبختاتازه کل کارای آموزشو خودمون انجام میدیم دیگه جونی واسه بچه ها نمیمونه بیان اینجا... پس تو اینجا چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: نه من میدونم تو پسری:دیاشکال نداره چی خورده بودی؟؟؟ چ جوری بالا آوردی؟؟؟ بگو من مزاجم بد نیست:دی بچه ها هم کیف میکنن چ رنگی بود ؟؟؟ مصمومیت ناشی از خوردن نبود نمیدونم چه رنگی بود... اه حالمو بهم نزن دیگه سیاوش کووووووو؟؟چرا کسی نیس؟؟؟؟ بیا .......دیدی کم هستیم؟؟ بعد بگو بچه های زیست دنبال درس و مشقشونن:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پس تو اینجا چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: مصمومیت ناشی از خوردن نبود نمیدونم چه رنگی بود... اه حالمو بهم نزن دیگه بیا .......دیدی کم هستیم؟؟ بعد بگو بچه های زیست دنبال درس و مشقشونن:w00: خب باشه منم میرم که کمتر شید بد 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خب باشه منم میرم که کمتر شیدبد چراااااااااااا؟ من گفتم برو بگو بچه های زیست بیان.. اونوقت خودتم میخوای بری؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هیشکی نیست؟:w14: این پسره هم معلوم نیست چشه همش دپه :there: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هیشکی نیست؟:w14:این پسره هم معلوم نیست چشه همش دپه :there: من هستم من بیشتر اوقات افسرده هستم 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من هستم خب باش :2525s: من بیشتر اوقات افسرده هستم اون اوایل که خیلی شنگول بودی بچه ها این عاشق شده:w14: :there: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خب باش :2525s: اون اوایل که خیلی شنگول بودی بچه ها این عاشق شده:w14: :there: هنوزم شنگولم هه هه هه لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هنوزم شنگولمهه هه هه آره معلومه :2525s: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها خوبید؟ نمیدونم چرا نتم انقدر سرعتش حلزونی شده اعصابمو به هم ریخته همیشه سرعتش خوب بود امشب قاطی کرده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده