sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ............ هیچکی نیست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ............ هیچکی نیست؟؟ کلت سوراخ شد ما هر دو هستیم یعنی من و مینا ولی نمیدونم چرا مینا داره فقط نظارت می کنه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ قربونت برم که اینقدر باحال توجیه می کنیحالا همه چیزش به کنار.اون جنس مخالف آخه ارزش شناختن داره؟ جنس مخالف تو نت یه چیزیه تو واقعیت چیز دیگریییییییییییییییییییییییییییی من شناختم بیا بگم بهت آره به خدا به جون خودم همه ی آدما بد نیستن!!!هم خوب داریم هم بد...(بنده فی الحال از پسرا متنفر شدم اینجوری میگمااااا!!!) بله اینم هست که تو نت یه جورن و تو واقعیت یه جور دیگه انسان نا خود آگاه با نوشتن همه چیز اخلاق و اعتقاداتشو رو میکنه مگه اینکه اون خیلی هنر مند باشه و بتونه کلی خالی ببنده... همینجا توضیح بده بقیه هم یه شناختی از خودشون داشته باشن... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم به عنوان 87 ای تایید میکنم هر سالم گندتر میشه:w00: من نظری ندارم... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ never mind:ws3: گرخیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ به جون خودم همه ی آدما بد نیستن من که نگفتم همه آدما.گفتم همه پسرا امگه اینکه اون خیلی هنر مند باشه و بتونه کلی خالی ببنده. عزیز دلمی.خب همه پسرا این هنر رو دارن.شما شک نکن همینجا توضیح بده بقیه هم یه شناختی از خودشون داشته باشن... نمیخواد.دچار افسردگی میشی میری خودتو میکشی گرخیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ می بینم که تاپیک دانشگاه عزیز به تاپیک انتی بوی تبدیل شده! 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ کلت سوراخ شد ما هر دو هستیم یعنی من و مینا ولی نمیدونم چرا مینا داره فقط نظارت می کنه خوبه... من فقط امیدم به شما 2تاس آره به خدابه جون خودم همه ی آدما بد نیستن!!!هم خوب داریم هم بد...(بنده فی الحال از پسرا متنفر شدم اینجوری میگمااااا!!!) بله اینم هست که تو نت یه جورن و تو واقعیت یه جور دیگه انسان نا خود آگاه با نوشتن همه چیز اخلاق و اعتقاداتشو رو میکنه مگه اینکه اون خیلی هنر مند باشه و بتونه کلی خالی ببنده... همینجا توضیح بده بقیه هم یه شناختی از خودشون داشته باشن... بله . آدما همه بد نیستن ، بگردی آدم خوب هم پیدا میشه... فعلا که تو دنیای مجازی هستیم و همه خوبیم و من فعلا آدم بد ندیدم!! حالا شما اگه دیدین بگین! گرخیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ نه ! من که نگفتم همه آدما.گفتم همه پسرا عزیز دلمی.خب همه پسرا این هنر رو دارن.شما شک نکن نمیخواد.دچار افسردگی میشی میری خودتو میکشی جدی؟ یعنی منم بدم؟:icon_pf (34): می بینم که تاپیک دانشگاه عزیز به تاپیک انتی بوی تبدیل شده! فمنیستای لعنتی:ws3: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من فعلا آدم بد ندیدم!! حالا شما اگه دیدین بگین! ندیدی چون همه پسرید آخه پسرا که بدی همدیگرو نمیبینندخترا هم که همه خووووووووووووووووووووبن جدی؟ یعنی منم بدم؟:icon_pf (34): فمنیستای لعنتی:ws3: :w00: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من که نگفتم همه آدما.گفتم همه پسرا عزیز دلمی.خب همه پسرا این هنر رو دارن.شما شک نکن نمیخواد.دچار افسردگی میشی میری خودتو میکشی ای بابا... داداشای من که همشون گلن،جیگرن الهی بمیرم دیشب داداشم دل درد گرفته بود تا صبح خوابم نبرد!!!(جاتون خالی دوتایی نشسته بودیم کلی خندیدیم تا صبح) 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ می بینم که تاپیک دانشگاه عزیز به تاپیک انتی بوی تبدیل شده! من دارم سعی میکنم تبعیض بین دختر و پسر اینجا ایجاد نشه... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خوبه... من فقط امیدم به شما 2تاس بله . آدما همه بد نیستن ، بگردی آدم خوب هم پیدا میشه... فعلا که تو دنیای مجازی هستیم و همه خوبیم و من فعلا آدم بد ندیدم!! حالا شما اگه دیدین بگین! نه ! جدی؟ یعنی منم بدم؟:icon_pf (34): فمنیستای لعنتی:ws3: بله همه آدما خوبن دیشب با یکی از این آدم خوبا دعوا کردم.... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ندیدی چون همه پسرید آخه پسرا که بدی همدیگرو نمیبینندخترا هم که همه خووووووووووووووووووووبن :w00: من ترجیح میدم خودمو از این دعواها بکشم کنار... همدیگه رو بزنید بکشید به من ربطی نداره اما من یه تجربه جالب دارم همه ی دوستی های خوبی که داشتم همه با دعوا شروع شده... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ anyone?:icon_pf (44): میبینم که من نباشم هیچ کدومتون دل و دماغ صحبت کردن رو نداره!!! آخیییییی... 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا من بدم... حالا هرچی میخوایید بیاید به من بگید:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا من بدم... حالا هرچی میخوایید بیاید به من بگید:w00: ای جان چیه یهو غصه دار شدی کی گفت تو بدی بگو بریم تو دعواش کنی:دی 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من ترجیح میدم خودمو از این دعواها بکشم کنار...همدیگه رو بزنید بکشید به من ربطی نداره اما من یه تجربه جالب دارم همه ی دوستی های خوبی که داشتم همه با دعوا شروع شده... :167: اصلا من بدم... حالا هرچی میخوایید بیاید به من بگید:w00: همین که خودت اعتراف می کنی کافیه :w14: ای جانچیه یهو غصه دار شدی کی گفت تو بدی بگو بریم تو دعواش کنی:دی :banel_smiley_90::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ از کل علوم تحقیقات فقط ما 4 نفریم؟؟ بعد بیاین بگین یونیمون فلانه!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ای جانچیه یهو غصه دار شدی کی گفت تو بدی بگو بریم تو دعواش کنی:دی نمیدونم دلم گرفته :167: همین که خودت اعتراف می کنی کافیه :w14: :banel_smiley_90::brodkavelarg: حالا که چی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده