ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونمگلوم درد میکنه هی بغض میکنم قورت میدم نمیدونم نمیتونم گریه کنم!!! بغض گریه تو چشمهام حرفهای درد رو لبهام 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها شبتون بخیر ما رفتیم خواب شبت خوش 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها شبتون بخیر ما رفتیم خواب نرو دیگهههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ anyone?:babygirl: پس من اینجا چیم؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ پس من اینجا چیم؟؟؟؟؟ اخه سکوت سنگینی حاکمه بر تاپیک گفتم شاید کسی نیست 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اخه سکوت سنگینی حاکمه بر تاپیکگفتم شاید کسی نیست سیاوش رفت خلوت شد... 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سیاوش رفت خلوت شد... آره الان شدیم face 2 face 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آره الان شدیم face 2 face عکستو نذاشتی ببینم... لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عکستو نذاشتی ببینم... میذارم ولی قول بده نخندیا! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ میذارم ولی قول بده نخندیا! واسه چی باید بخندم؟؟؟ لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ همینجوری کار از محکم کاری عیب نمیکنه d: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ همینجوری کار از محکم کاری عیب نمیکنه d: ندیدمت تو سهیل رو میشناسی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ندیدمتتو سهیل رو میشناسی؟؟؟؟؟ 87 یه؟ عینک میزنه؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عینک نه نمیزنه فامیلیشم توکل ه 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عینک نه نمیزنهفامیلیشم توکل ه نه نمی شناسم پس. البته شاید قیافتا بشناسم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نه نمی شناسم پس. البته شاید قیافتا بشناسم من کل هم کلاسیامو به اسم میشناسم تو چطور نمیشناسی؟؟ حوصلم سر رفته فردا میخوام برم یونی 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من کل هم کلاسیامو به اسم میشناسمتو چطور نمیشناسی؟؟ حوصلم سر رفته فردا میخوام برم یونی بابا ما 87 یا یه 700 نفری میشیم :jawdrop: مگه مغز من چقدر گنجایش داره برو یه حال و هوای عوض کن من که حالم بهم میخوره می رم یونی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده