sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ 167 سانت قدم73 کیلو وزنم اما همه میگن 73 بهم نمیاد... منم فک کنم بهت 73 نمیاد:ws2: گفتن چیزی به کسی نگم شرمنده...:ws2: باشه اصلا نگو:w13: اونا منو نمیشناسن؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تو چرا تشکر میکنی در میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تو چرا تشکر میکنی در میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من در برم؟؟ از من پر رو تر تو عمرت دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ منم فک کنم بهت 73 نمیاد:ws2: باشه اصلا نگو:w13: اونا منو نمیشناسن؟ نمیدونم نپرسیدم امیر کوش؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من در برم؟؟ از من پر رو تر تو عمرت دیدی؟ آره دیدم 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم نپرسیدمامیر کوش؟؟؟؟؟؟ نمیدونم ... آرهدیدم منم دیدم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم ... منم دیدم چشمات روشن... 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من در برم؟؟ از من پر رو تر تو عمرت دیدی؟ تایید میشه پر رو تر از این وجود نداره 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم نپرسیدمامیر کوش؟؟؟؟؟؟ امیر در کنج عزلت خود بود 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ امیر در کنج عزلت خود بود دلم گرفته آسمون نمیتونم گریه کنم شکنجه میشم از خودم نمیتونم شکوه کنم انگاری کوه غصه ها رو سینه ی من اومده آخ داره باورم میشه خنده به ما نیومده... 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ دلم گرفته آسمون نمیتونم گریه کنمشکنجه میشم از خودم نمیتونم شکوه کنم انگاری کوه غصه ها رو سینه ی من اومده آخ داره باورم میشه خنده به ما نیومده... oops! 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سیاوشم که با تشکر حرفاشو بیان میکنه 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خوب حرفم نمیاد ... چرا گریه میکنی مینا؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خوب حرفم نمیاد ... چرا گریه میکنی مینا؟ حرفت نمیاد چرا اینجایی؟ غصه دارم... 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ حرفت نمیاد چرا اینجایی؟غصه دارم... چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ حرفت نمیاد چرا اینجایی؟غصه دارم... که از شما ها تشکر کنم چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ که از شما ها تشکر کنم چرا؟ نمیدونم گلوم درد میکنه هی بغض میکنم قورت میدم نمیدونم نمیتونم گریه کنم!!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ باور نمیکنم این منم،آن دخترک ساده همنشین ستاره ها،میان سایه های نازک خیال پیر گشته ام... 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونمگلوم درد میکنه هی بغض میکنم قورت میدم نمیدونم نمیتونم گریه کنم!!! :there: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده