sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ غش برا چی بکنه منم برم سحری بزنم فعلا حدس زدم فقط باشه منم برم یه چیزی بزنم 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ پس کجا رفت؟؟ من خوابم میاد راستی انتخاب واحد کیه؟ برو بخواب من که تا صبح بیدارم از 15 تا 25 تاریخ دقیقشو بعدا اعلام میکنن 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ میگم من که میرم تازه یادتون میفته پست بدیدا:w00: :ws44:من سیگاری نسیتم معتادا هم همینو می گن.معتاد ولی گناه داری حالا گریه نکن ای باباانقدر نزن تو سر این بچه چ پدر کشتگی با این سیا داری؟؟؟؟ حالا رفته کشیده بیخیال... نفهمیدی جرمش چیه؟جرمش پسر بودنشه ای بابا ... از خواننده دیگه ای خوشت نمیاد؟؟ همه که مثه من نیستن ای بابا ...آواتار خوشگل تر از آواتار من دیدی اصن؟؟:flowerysmile: ندیدی دیگه.این عکس خودشه با دوستاش دارن سیگار می کشن 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نفهمیدی جرمش چیه؟جرمش پسر بودنشه مثل اینکه زخم خورده ای همه که مثه من نیستن ندیدی دیگه.این عکس خودشه با دوستاش دارن سیگار می کشن They are RESERVOIR DOGS 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه زخم خورده ای آخه شماها آدمید من زخم بخورم ازتون؟ 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مبینم که همه افطار زدینو باد کردین نمی تونین از جاتون پاشین 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بازم تاپیک خوابید این مینا چرا یهویی رفت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خلاصه هرکی بود خیلی نامرد بود... همچین دستشو گذاشته بود رو ورقه انگار که داشت مهم ترین امتحان عمرشو میداد :w00:پیداش کنم منحدمش میکنم 87 هم بود:167: نکنه دوستای من بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نکنه دوستای من بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه دوست نفتیم داری؟؟ عجب سوال مزخرفی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم رفته سحری بخوره درست تفکر کردی... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی غش نکرده؟این دختر چقدر میخوره؟:w140: یعنی توام فهمیدی من توپولی ام؟؟؟؟؟ به خدا کم میخورم اما نمیدونم چرا تپل موندم!!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من گذاشتم عکسمو ندیدی تقصیره خودت بود خب الان که اومدم دوباره بذار ببینیم... 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی توام فهمیدی من توپولی ام؟؟؟؟؟به خدا کم میخورم اما نمیدونم چرا تپل موندم!!!؟؟ من همه چیو میفهمم حالا قد و وزنتو بده ببینم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ میگم من که میرم تازه یادتون میفته پست بدیدا:w00: معتادا هم همینو می گن.معتاد ولی گناه داری حالا گریه نکن نفهمیدی جرمش چیه؟جرمش پسر بودنشه همه که مثه من نیستن ندیدی دیگه.این عکس خودشه با دوستاش دارن سیگار می کشن خب گناه داره همه ی پسرا که بد نیستن!!! فقط بعضیاشون بدن 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ مبینم که همه افطار زدینو باد کردین نمی تونین از جاتون پاشین آی گفتی من که تا همین الان معده درد دارم!!! خیلی بده... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ مگه دوست نفتیم داری؟؟ عجب سوال مزخرفی:icon_pf (34): یه 4 5 تایی میشن:دی 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یه 4 5 تایی میشن:دی اگه ورودی 85 یا 86 باشن من میشناسم ، آره؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من همه چیو میفهممحالا قد و وزنتو بده ببینم 167 سانت قدم 73 کیلو وزنم اما همه میگن 73 بهم نمیاد... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ورودی 85 یا 86 باشن من میشناسم ، آره؟ گفتن چیزی به کسی نگم شرمنده...:ws2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده