mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا نمیگم ...:4chsmu1:مینا بیخیال ... بحث رو عوض کنیم:ws2: آره بگو امیر عکسشو بذاره ببینیمش! 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ این یکی هم زشته!!!نمیخواممم!!!! اصلا عکس خودتو بذار ببینم دیدمت تا حالا یا نه آره بزار ... ولی اگه اونی باشی که سر امتحان وصایا به من نرسوندی خودم میام خفت میکنم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آره بزار ... ولی اگه اونی باشی که سر امتحان وصایا به من نرسوندی خودم میام خفت میکنم ببینم وصایاتون 5 شنبه ها علوم پایه بود؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببینموصایاتون 5 شنبه ها علوم پایه بود؟؟؟؟؟؟ نمیدونم... من 2بار بیشتر سر کلاس نرفتم فک کنم 4 شنبه بود غلوم انسانیم بود 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آره بزار ... ولی اگه اونی باشی که سر امتحان وصایا به من نرسوندی خودم میام خفت میکنم باشه حالا فردا میزارم اوه اوه تو هم پس با مروی داشتی نه اون یکی دیگه بود بهت نرسوند ! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم... من 2بار بیشتر سر کلاس نرفتم فک کنم 4 شنبه بود غلوم انسانیم بود فکر کنم امیر در رفت!!! 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم... من 2بار بیشتر سر کلاس نرفتم فک کنم 4 شنبه بود غلوم انسانیم بود تایید میشه 4شنبه ها علوم انسانی بود 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ باشه حالا فردا میزارماوه اوه تو هم پس با مروی داشتی نه اون یکی دیگه بود بهت نرسوند ! الان میذاشتی دیگه لوووسسسسسسس!!! 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ باشه حالا فردا میزارماوه اوه تو هم پس با مروی داشتی نه اون یکی دیگه بود بهت نرسوند ! خلاصه هرکی بود خیلی نامرد بود... همچین دستشو گذاشته بود رو ورقه انگار که داشت مهم ترین امتحان عمرشو میداد :w00: پیداش کنم منحدمش میکنم 87 هم بود:167: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان میذاشتی دیگهلوووسسسسسسس!!! من فک کنم همونی بوده که به من نرسونده بزار بابا نترس:ws2: من مطمئنم تو منو خفه میکنی 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من فک کنم همونی بوده که به من نرسونده بزار بابا نترس:ws2: من مطمئنم تو منو خفه میکنی حالا چند شدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خواهشا نخندید! من تاحالا تو عمرم ندیدمت شانس اوردی حالا چند شدی ؟ 17 تو چند شدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من تاحالا تو عمرم ندیدمت شانس اوردی 17 تو چند شدی؟ خب خدا رو شکر من 20 شدم 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خب خدا رو شکر من 20 شدم خوشبختانه از ترم بعدی دیگه عمومی ندارم 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم رفته سحری بخوره یعنی غش نکرده؟ این دختر چقدر میخوره؟:w140: 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان میذاشتی دیگهلوووسسسسسسس!!! من گذاشتم عکسمو ندیدی تقصیره خودت بود 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من گذاشتم عکسمو ندیدی تقصیره خودت بود پس کجا رفت؟؟ من خوابم میاد راستی انتخاب واحد کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی غش نکرده؟این دختر چقدر میخوره؟:w140: غش برا چی بکنه منم برم سحری بزنم فعلا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده