mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: ای جان بنده خدا به خودش میخنده!!! 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ... از خواننده دیگه ای خوشت نمیاد؟؟ اصلا عوض میکنم آواتارو 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ای جان بنده خدا به خودش میخنده!!! اگه خیلی دوست داری به تو هم میخندم من ازین انریکه بدم میاد:w00: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا عوض میکنم آواتارو ایول خیلی باحالی نشون دادی که رشتت نفته 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ای جان بنده خدا به خودش میخنده!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا عوض میکنم آواتارو نمیخوااااامممممممم!!!! اون یکی خوشگل بود این چیه گذاشتی!!! 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایول خیلی باحالینشون دادی که رشتت نفته خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خیلی دوست داری به تو هم میخندم من ازین انریکه بدم میاد:w00: من گفتم دوست دارم به من بخندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: هاااااااان؟ دوس نداری گوش نکن و نگاه نکن!!! کسی زورت نکرده که!!! 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نمیخوااااامممممممم!!!!اون یکی خوشگل بود این چیه گذاشتی!!! ای بابا ...آواتار خوشگل تر از آواتار من دیدی اصن؟؟:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من گفتم دوست دارم به من بخندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:هاااااااان؟ دوس نداری گوش نکن و نگاه نکن!!! کسی زورت نکرده که!!! خب چرا میزنی؟؟ دوست نداری نگاه نکن... زورت نکردن که 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نمیخوااااامممممممم!!!!اون یکی خوشگل بود این چیه گذاشتی!!! حالا هی منو در تنگنا قرار بدین:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حالا هی منو در تنگنا قرار بدین:banel_smiley_52: اصن عکس همون یاروو رو بزار جهنم .........:thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حالا هی منو در تنگنا قرار بدین:banel_smiley_52: اخه این عکسه چیه!!؟!؟؟؟؟ نمیخوام!! آواتار جفتتون زشته 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اخه این عکسه چیه!!؟!؟؟؟؟نمیخوام!! آواتار جفتتون زشته بابا مال من عکس کوئنتین تارانتینو هه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصن عکس همون یاروو رو بزار جهنم .........:thumbsdownsmiley: درست صحبت کن:w00: توو سیگارت تی ان تی میذارم ادب بشیا!!!:167: 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصن عکس همون یاروو رو بزار جهنم .........:thumbsdownsmiley: اصلا یه عکس دیگه میذارم دفعه دیگه به آواتارم گیر بدین عکس خودمو میذارم بترسین!:167: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بابا مال من عکس کوئنتین تارانتینو هه میشه بگی کدومیشونه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اینی که میگی کی هست؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ درست صحبت کن:w00:توو سیگارت تی ان تی میذارم ادب بشیا!!!:167: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ میشه بگی کدومیشونه؟؟؟؟؟؟؟اصلا اینی که میگی کی هست؟؟؟؟؟ اصلا نمیگم ...:4chsmu1: مینا بیخیال ... بحث رو عوض کنیم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا یه عکس دیگه میذارم دفعه دیگه به آواتارم گیر بدین عکس خودمو میذارم بترسین!:167: این یکی هم زشته!!! نمیخواممم!!!! اصلا عکس خودتو بذار ببینم دیدمت تا حالا یا نه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده