sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دوست من مکانیکی ه هاااااااااااا!!!!درست صحبت کن باهاشون!!!! وگرنه باهات قهر میشم! خب خودت بهم یاد دادیااااااا:w00: من که کاری بهشون نداشتم اصلا نمیدونستم نفتیا باهاشون بدن! 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام شما ها چرا قایم باشک بازی میکنید یه دقه میرین یه دقه میاین!!! آخه نمیشه یه جا بند شیم :shad: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه سلام به روی ماهت خوبی داداش گلم؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آخه نمیشه یه جا بند شیم :shad: من به انریکه ایگلسیاس آلرژی دارم! ولی اشکال نداره بزار باشه:167::ws3: 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه سلام:icon_gol:خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خب خودت بهم یاد دادیااااااا:w00: من که کاری بهشون نداشتم اصلا نمیدونستم نفتیا باهاشون بدن! اااااااااااا نمیخوام تو که دوست منو نمیشناسی باهاش خوب باش اینجا هم عضوه اما پست نمیذاره... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آخه نمیشه یه جا بند شیم :shad: ماشالله!!!!! 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااانمیخوام تو که دوست منو نمیشناسی باهاش خوب باش اینجا هم عضوه اما پست نمیذاره... خوب هستم من با همه تاحالا دیدی من با کسی بد باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من به انریکه ایگلسیاس آلرژی دارم! ولی اشکال نداره بزار باشه:167::ws3: من آهنگاشو دوست دارمممممممم!!! عکس خوشگلتر داری ازش اونو بذار این آهنگ جدیدش چیه تو pmc هی میذارههه؟؟؟؟؟ اسمش چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب هستم من با همهتاحالا دیدی من با کسی بد باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: نخیر دل شما باند فرودگاس همه رو دوس داری خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من آهنگاشو دوست دارمممممممم!!!عکس خوشگلتر داری ازش اونو بذار این آهنگ جدیدش چیه تو pmc هی میذارههه؟؟؟؟؟ اسمش چی بود؟ حالا بیخیال این یاروو بشین دیگه:icon_pf (34): :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: فک کنم takin back my life 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نخیردل شما باند فرودگاس همه رو دوس داری خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا هیییییی بیا تیکه بنداز به هیکل ما takin back my love بود 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حالا بیخیال این یاروو بشین دیگه:icon_pf (34)::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: فک کنم takin back my life نهههههههههه این نبود یه رپر هم داره تو آهنگش تو اسم آهنگش یه کلمه like داشتش اونی که تو میگی ک مال یه سال پیشه پسر 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حالا هیییییی بیا تیکه بنداز به هیکل ماtakin back my love بود :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من آهنگاشو دوست دارمممممممم!!!عکس خوشگلتر داری ازش اونو بذار این آهنگ جدیدش چیه تو pmc هی میذارههه؟؟؟؟؟ اسمش چی بود؟ باشه عکس خوشگل تر داشتم می ذارم فکر کنم I like it منظورت باشه با Pitbull خونده 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ باشه عکس خوشگل تر داشتم می ذارمفکر کنم I like it منظورت باشه با Pitbull خونده ای بابا ... از خواننده دیگه ای خوشت نمیاد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ باشه عکس خوشگل تر داشتم می ذارمفکر کنم i like it منظورت باشه با pitbull خونده اهان آره اسم اون آقاهه رو یادم نبود خوشم نمیاد ازش اما از خوندن انریکه خوشم میاد!!! مرسییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده