sia_ca 254 ارسال شده در 12 آبان، 2010 ای باباانقدر نزن تو سر این بچه چ پدر کشتگی با این سیا داری؟؟؟؟ حالا رفته کشیده بیخیال... :ws44: من سیگاری نسیتم اشکال نداره!!!خوب بعضی ها هم نمیگیرن روزه گرفتن که زورکی نمیشه!!! دقیقا نا مردا مشخص شدن!!! آره ، نامردای ....:w00: 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 :ws44:من سیگاری نسیتم دقیقا آره ، نامردای ....:w00: میخواستم نقل قول بگیرم نشد!!!! چجوریههههه؟؟؟؟؟؟؟ 1
sia_ca 254 ارسال شده در 12 آبان، 2010 میخواستم نقل قول بگیرم نشد!!!!چجوریههههه؟؟؟؟؟؟؟ هر پستیو که میخای نقل قول کنی اینشو () میزنی ولی آخرین پست رو همون نقل قول معمولی رو میزنی بعد دونه دونه زیرشون نقل قول میکنی 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 :ws44:من سیگاری نسیتم دقیقا آره ، نامردای ....:w00: :icon_pf (34): هر پستیو که میخای نقل قول کنی اینشو () میزنی ولی آخرین پست رو همون نقل قول معمولی رو میزنی بعد دونه دونه زیرشون نقل قول میکنی بذار امتحان کنم 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 آفرین... دیدی سخت نبود... گریه هم نداشت:ws2: یاد یه بنده خدایی افتادم... آره آسون بود 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 راستی بین استاداتون کسی به اسم معصومه میرزایی میشناسی؟؟؟؟؟؟؟ 1
sia_ca 254 ارسال شده در 12 آبان، 2010 یکی از بچه های مکانیک من که مکانیکیارو نمیشناسم راستی بین استاداتون کسی به اسم معصومه میرزایی میشناسی؟؟؟؟؟؟؟ نه! اسمشم به گوشم نخورده 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 من که مکانیکیارو نمیشناسم نه! اسمشم به گوشم نخورده چون که نفتیا و مکانیکا با هم خوب نیستن مریم مرعشی رو چی میشناسی؟ 2
sia_ca 254 ارسال شده در 12 آبان، 2010 چون که نفتیا و مکانیکا با هم خوب نیستن مریم مرعشی رو چی میشناسی؟ چرا خوب نیستن؟؟ آره... چی درس میده؟ من تاحالا باهاش نداشتم.. ولی اسمشو زیاد شنیدم 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 چرا خوب نیستن؟؟آره... چی درس میده؟ من تاحالا باهاش نداشتم.. ولی اسمشو زیاد شنیدم خوب نیستن دیگه سایه ی هم رو با تیر میزنن!!! آره باهاش برداری پاست میکنه درس هم نمیده سر کلاس چرت و پرت میگه میره من فکر کنم ریاضی و فیزیک درس میده آز فیزیک هم داره... 1
sia_ca 254 ارسال شده در 12 آبان، 2010 خوب نیستن دیگه سایه ی هم رو با تیر میزنن!!!آره باهاش برداری پاست میکنه درس هم نمیده سر کلاس چرت و پرت میگه میره من فکر کنم ریاضی و فیزیک درس میده آز فیزیک هم داره... عجب! میگم من چرا ازین مکانیکیا خیلی بدم میادا:دی من که ریاضی فیزیکام پاس شده رفته:w127: همش آز دارمو درسای تخصصی! 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 تق تق سلام سلام شما ها چرا قایم باشک بازی میکنید یه دقه میرین یه دقه میاین!!! 2
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 عجب! میگم من چرا ازین مکانیکیا خیلی بدم میادا:دی من که ریاضی فیزیکام پاس شده رفته:w127: همش آز دارمو درسای تخصصی! دوست من مکانیکی ه هاااااااااااا!!!! درست صحبت کن باهاشون!!!! وگرنه باهات قهر میشم! 1
ارسال های توصیه شده