mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ هم چنین شما مرسییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ای باباانقدر نزن تو سر این بچه چ پدر کشتگی با این سیا داری؟؟؟؟ حالا رفته کشیده بیخیال... :ws44: من سیگاری نسیتم اشکال نداره!!!خوب بعضی ها هم نمیگیرن روزه گرفتن که زورکی نمیشه!!! دقیقا نا مردا مشخص شدن!!! آره ، نامردای ....:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws44:من سیگاری نسیتم دقیقا آره ، نامردای ....:w00: میخواستم نقل قول بگیرم نشد!!!! چجوریههههه؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ میخواستم نقل قول بگیرم نشد!!!!چجوریههههه؟؟؟؟؟؟؟ هر پستیو که میخای نقل قول کنی اینشو () میزنی ولی آخرین پست رو همون نقل قول معمولی رو میزنی بعد دونه دونه زیرشون نقل قول میکنی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws44:من سیگاری نسیتم دقیقا آره ، نامردای ....:w00: :icon_pf (34): هر پستیو که میخای نقل قول کنی اینشو () میزنی ولی آخرین پست رو همون نقل قول معمولی رو میزنی بعد دونه دونه زیرشون نقل قول میکنی بذار امتحان کنم 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تونستم... آفرین... دیدی سخت نبود... گریه هم نداشت:ws2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین... دیدی سخت نبود... گریه هم نداشت:ws2: یاد یه بنده خدایی افتادم... آره آسون بود 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یاد یه بنده خدایی افتادم...آره آسون بود یاد کی افتادی؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یاد کی افتادی؟ یکی از بچه های مکانیک 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ راستی بین استاداتون کسی به اسم معصومه میرزایی میشناسی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از بچه های مکانیک من که مکانیکیارو نمیشناسم راستی بین استاداتون کسی به اسم معصومه میرزایی میشناسی؟؟؟؟؟؟؟ نه! اسمشم به گوشم نخورده 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من که مکانیکیارو نمیشناسم نه! اسمشم به گوشم نخورده چون که نفتیا و مکانیکا با هم خوب نیستن مریم مرعشی رو چی میشناسی؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چون که نفتیا و مکانیکا با هم خوب نیستن مریم مرعشی رو چی میشناسی؟ چرا خوب نیستن؟؟ آره... چی درس میده؟ من تاحالا باهاش نداشتم.. ولی اسمشو زیاد شنیدم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا خوب نیستن؟؟آره... چی درس میده؟ من تاحالا باهاش نداشتم.. ولی اسمشو زیاد شنیدم خوب نیستن دیگه سایه ی هم رو با تیر میزنن!!! آره باهاش برداری پاست میکنه درس هم نمیده سر کلاس چرت و پرت میگه میره من فکر کنم ریاضی و فیزیک درس میده آز فیزیک هم داره... 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب نیستن دیگه سایه ی هم رو با تیر میزنن!!!آره باهاش برداری پاست میکنه درس هم نمیده سر کلاس چرت و پرت میگه میره من فکر کنم ریاضی و فیزیک درس میده آز فیزیک هم داره... عجب! میگم من چرا ازین مکانیکیا خیلی بدم میادا:دی من که ریاضی فیزیکام پاس شده رفته:w127: همش آز دارمو درسای تخصصی! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تق تق سلام سلام شما ها چرا قایم باشک بازی میکنید یه دقه میرین یه دقه میاین!!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ عجب! میگم من چرا ازین مکانیکیا خیلی بدم میادا:دی من که ریاضی فیزیکام پاس شده رفته:w127: همش آز دارمو درسای تخصصی! دوست من مکانیکی ه هاااااااااااا!!!! درست صحبت کن باهاشون!!!! وگرنه باهات قهر میشم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده