Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ تو نقل قولت چيه مگه ؟!!!! اون چیزی که مینا میخواست بگه و میلاد لو داد... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها منو تحدید به مرگ کردن نمیتونم هیچ حرفی بزنم... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها منو تحدید به مرگ کردن نمیتونم هیچ حرفی بزنم... اگه اسمش مهرشاد نیست چرا ترسیده پس؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها منو تحدید به مرگ کردن نمیتونم هیچ حرفی بزنم... نترس عزیزم ما هواتو داریم ... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها منو تحدید به مرگ کردن نمیتونم هیچ حرفی بزنم... از بس ترسیده تهدید رو غلط نوشته 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اگه اسمش مهرشاد نیست چرا ترسیده پس؟ اصلا هر چیزی که شما بگی آره اسمش همون مهرشاده تازه اینم خونده: مثلا حرفای تو کاش میشد قند و عسل... نی نای نی نای نای نای.... 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نترس عزیزم ما هواتو داریم ... واقعا ممنونم بوس بوس بوس 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ از بس ترسیده تهدید رو غلط نوشته به خدا همچین بهم گفتن میکشمتا که تنم لرزید 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ای بچه ها نمیدونید چقدر حال میده آدم از گردو های دانشگاه بکنه خودش بشکنه بخوره دستام سیاه شده... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ به خدا همچین بهم گفتن میکشمتا که تنم لرزید کیا گفتن؟؟ عکسشونون بده تا توی گونی تحویلت بدم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ای بچه ها نمیدونید چقدر حال میده آدم از گردو های دانشگاه بکنه خودش بشکنه بخورهدستام سیاه شده... مگه چندتا خوردی که دستت سیاه شده؟؟؟ درک میکنم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مگه چندتا خوردی که دستت سیاه شده؟؟؟درک میکنم یه 10 20 تایی با بچه ها نشستیم دم ازمایشگاه خوردیم خیلی مزه داد 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ کیا گفتن؟؟عکسشونون بده تا توی گونی تحویلت بدم نگو گناه داره فرزندم دلم نمیاد انقدر بهش زحمت دادم که 2 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نگو گناه داره فرزندمدلم نمیاد انقدر بهش زحمت دادم که ینی اینجا همه علوم تحقیقاتین ... من خیلی خوووشحالم که الان اینجام ججووون تو ... من حمید ... 22 ... فارغ التحصیل از علوم تحقیقات ( تازه )... دنبال کارای فارغ التحصیلی ... منتظره جئاب ارشد ... رشته علوم و صنایع غذایی و اینکه ... همین دیگه ... 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها خوبید؟دیدم اینجا واسه یونیمون تاپیک نیست تصمیم گرفتم یکی بسازم ایشالله که تاپیک خوبی میشه هر کی اومد خودشو معرفی کنه اولیش خودم من مینا ام زیست شناسی گیاهی میخونم ورودی 87 من حمید ... ورودی 85 بودم .. تازه تموم شد ... رشته مهندسی کشاورزی - صنایع غذایی... در انتطظار تا شهریور 2 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااام مینا جونییی!!چطوریی؟؟:wubpink: خوب کردی اینجارو راه انداختییی... منم مهندسی پزشکی میخونم...ورودی 87:ws37: شما دانشکده تون مثه ما جداست /////:w16: درسته ... منم صنایع غذایی می خونم 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ منظورت همون علوم تفریحاته دیگه.....؟؟؟؟ صد در صد ... منظو.وور زایشگاه علو تفریحاته ... اوه اوه شرمندم ... دانشگاه ه خودمونه دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده