ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شکر خدا الحمدلله!!!! واااااااااااا!!! بچه ی همین علوم تحقیقات خودمونه دیگه!!! مگه نمیبینی این هوا زبون دارن ایناااااااا؟ به نکته ی پهنی اشاره کردی 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااا این نوشته هه چرا همچینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ اینو شقایق نوشته بود حالا به اسم امیر اومده!!!! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم عاشق رشته توام به یک عزیزه دیگه جوین شد به ما 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی منم عاشق سایر رشته هام علوم تحقیقاته تهران دیگه :w16: شقایق رشته ی تو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایر رشته ها دیگه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ به نکته ی پهنی اشاره کردی 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها به اندازه ی چند تا پست نقل قول نگیرید اعصابم داره خورد میشه چرا همچین شده؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها به اندازه ی چند تا پست نقل قول نگیرید اعصابم داره خورد میشه چرا همچین شده؟؟؟؟؟؟ چشم 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها به اندازه ی چند تا پست نقل قول نگیرید اعصابم داره خورد میشه چرا همچین شده؟؟؟؟؟؟ باشه عزیزم:w410: 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه های بداصلا من میرم آخه چرا ما که فقط چشم گفتیم 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه های بداصلا من میرم چرا خب کسی جواب نمیده 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها الان به شما گفتم بد یاد نوه عموم افتادم هر وقت منو میبینه با زبون بچه گونش میگه:نا (یعنی مینا ) بت!!!! امروز اومده بود پاشو گذاشته بود رو شیکم من هی همین جمله رو تکرار میکرد جلو مامانش دعواش کردم بچه گرخید:دی 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها الان به شما گفتم بدیاد نوه عموم افتادم هر وقت منو میبینه با زبون بچه گونش میگه:نا (یعنی مینا ) بت!!!! امروز اومده بود پاشو گذاشته بود رو شیکم من هی همین جمله رو تکرار میکرد جلو مامانش دعواش کردم بچه گرخید:دی ای بابا زدی کودکه خردسال را نابود کردی یه وقت با ما از این کارا نکنی 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ هو هو چرا کسی نیست؟ چرا نیستیم هستیم در خدمتون 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها الان به شما گفتم بدیاد نوه عموم افتادم هر وقت منو میبینه با زبون بچه گونش میگه:نا (یعنی مینا ) بت!!!! امروز اومده بود پاشو گذاشته بود رو شیکم من هی همین جمله رو تکرار میکرد جلو مامانش دعواش کردم بچه گرخید:دی چی کار بچه داری؟ گفتی بچه یاد دختر عمم افتادم. اون روز که خونشون بودیم یه مگس رو دید با همون زبون خوشتلش گفت پشه بیا منو بخول بوسش کردم گفتم بخورتت گفت آره خب من شیرینم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا زدی کودکه خردسال را نابود کردی یه وقت با ما از این کارا نکنی خب بچه اگه کار بد کنه باید دعواش کرد فکر کردی من چطوری بزرگ شدم؟؟؟؟؟ انقدر دمپایی و جاروو و سلاح های سرد دیگه باهام برخورد کرده تا ادم شدم!!! 3 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ خب بچه اگه کار بد کنهباید دعواش کرد فکر کردی من چطوری بزرگ شدم؟؟؟؟؟ انقدر دمپایی و جاروو و سلاح های سرد دیگه باهام برخورد کرده تا ادم شدم!!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ چی کار بچه داری؟گفتی بچه یاد دختر عمم افتادم. اون روز که خونشون بودیم یه مگس رو دید با همون زبون خوشتلش گفت پشه بیا منو بخول بوسش کردم گفتم بخورتت گفت آره خب من شیرینم ای جان حال میده این بچه هه رو اذیت کنییییییییییی وایییییییییییییی!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده