ami2new 190 ارسال شده در 11 آبان، 2010 شکر خدا الحمدلله!!!! واااااااااااا!!! بچه ی همین علوم تحقیقات خودمونه دیگه!!! مگه نمیبینی این هوا زبون دارن ایناااااااا؟ به نکته ی پهنی اشاره کردی 2
shaghayegh. 132 ارسال شده در 11 آبان، 2010 وااااااااااااااا این نوشته هه چرا همچینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ اینو شقایق نوشته بود حالا به اسم امیر اومده!!!! :persiana__hahaha: 2
shaghayegh. 132 ارسال شده در 11 آبان، 2010 مرسی منم عاشق سایر رشته هام علوم تحقیقاته تهران دیگه :w16: شقایق رشته ی تو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایر رشته ها دیگه 2
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 بچه ها به اندازه ی چند تا پست نقل قول نگیرید اعصابم داره خورد میشه چرا همچین شده؟؟؟؟؟؟ 3
ami2new 190 ارسال شده در 11 آبان، 2010 بچه ها به اندازه ی چند تا پست نقل قول نگیرید اعصابم داره خورد میشه چرا همچین شده؟؟؟؟؟؟ چشم 2
shaghayegh. 132 ارسال شده در 11 آبان، 2010 بچه ها به اندازه ی چند تا پست نقل قول نگیرید اعصابم داره خورد میشه چرا همچین شده؟؟؟؟؟؟ باشه عزیزم:w410: 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 بچه ها الان به شما گفتم بد یاد نوه عموم افتادم هر وقت منو میبینه با زبون بچه گونش میگه:نا (یعنی مینا ) بت!!!! امروز اومده بود پاشو گذاشته بود رو شیکم من هی همین جمله رو تکرار میکرد جلو مامانش دعواش کردم بچه گرخید:دی 3
ami2new 190 ارسال شده در 11 آبان، 2010 بچه ها الان به شما گفتم بدیاد نوه عموم افتادم هر وقت منو میبینه با زبون بچه گونش میگه:نا (یعنی مینا ) بت!!!! امروز اومده بود پاشو گذاشته بود رو شیکم من هی همین جمله رو تکرار میکرد جلو مامانش دعواش کردم بچه گرخید:دی ای بابا زدی کودکه خردسال را نابود کردی یه وقت با ما از این کارا نکنی 3
shaghayegh. 132 ارسال شده در 11 آبان، 2010 بچه ها الان به شما گفتم بدیاد نوه عموم افتادم هر وقت منو میبینه با زبون بچه گونش میگه:نا (یعنی مینا ) بت!!!! امروز اومده بود پاشو گذاشته بود رو شیکم من هی همین جمله رو تکرار میکرد جلو مامانش دعواش کردم بچه گرخید:دی چی کار بچه داری؟ گفتی بچه یاد دختر عمم افتادم. اون روز که خونشون بودیم یه مگس رو دید با همون زبون خوشتلش گفت پشه بیا منو بخول بوسش کردم گفتم بخورتت گفت آره خب من شیرینم 3
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 ای بابا زدی کودکه خردسال را نابود کردی یه وقت با ما از این کارا نکنی خب بچه اگه کار بد کنه باید دعواش کرد فکر کردی من چطوری بزرگ شدم؟؟؟؟؟ انقدر دمپایی و جاروو و سلاح های سرد دیگه باهام برخورد کرده تا ادم شدم!!! 3
shaghayegh. 132 ارسال شده در 11 آبان، 2010 خب بچه اگه کار بد کنهباید دعواش کرد فکر کردی من چطوری بزرگ شدم؟؟؟؟؟ انقدر دمپایی و جاروو و سلاح های سرد دیگه باهام برخورد کرده تا ادم شدم!!! 2
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 چی کار بچه داری؟گفتی بچه یاد دختر عمم افتادم. اون روز که خونشون بودیم یه مگس رو دید با همون زبون خوشتلش گفت پشه بیا منو بخول بوسش کردم گفتم بخورتت گفت آره خب من شیرینم ای جان حال میده این بچه هه رو اذیت کنییییییییییی وایییییییییییییی!!!! 2
ارسال های توصیه شده