mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بیا دیگه منظورت اینه که اذیتش کنیم؟؟؟؟؟؟ نه بابا گناه داره بنده ی خدا پاشو برو میلاد و شادمهر و آلا و الهام و یاسی رو صدا کن بیان حوصلمون سر رفت... 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منظورت اینه که اذیتش کنیم؟؟؟؟؟؟نه بابا گناه داره بنده ی خدا پاشو برو میلاد و شادمهر و آلا و الهام و یاسی رو صدا کن بیان حوصلمون سر رفت... بریم صداشون کنیم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بریم صداشون کنیم پس چرا نیومدن؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ پس چرا نیومدن؟؟؟؟ نیدونم. اصلا ولشون کن درباره ی خودت بگو 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نیدونم.اصلا ولشون کن درباره ی خودت بگو ای جان گریه نکن خب چی بگم؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خواهران گرامی سلام خدارو شکر یکی اومد 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خواهران گرامی سلاممممممممممم!! خوبی؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ای جانگریه نکن خب چی بگم؟؟؟؟؟ انگار یکی اومد عزیزم 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خدارو شکر یکی اومد[/QUOTE] بله خدا را شکر D: خوب هستی شما ؟ سلاممممممممممم!!خوبی؟؟؟؟؟؟؟ ممنون شما خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خدارو شکر یکی اومد[/QUOTE] بله خدا را شکر D: خوب هستی شما ؟ ممنون شما خوبی؟ ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خدارو شکر یکی اومد[/QUOTE] بله خدا را شکر D: خوب هستی شما ؟ ممنون شما خوبی؟ شکر خدا الحمدلله!!!! 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ منم عاشق رشته توام 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ واااااااااااا!!! بچه ی همین علوم تحقیقات خودمونه دیگه!!! مگه نمیبینی این هوا زبون دارن ایناااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم عاشق رشته توام :icon_pf (34):ووووووووووی اومدی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااا این نوشته هه چرا همچینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ اینو شقایق نوشته بود حالا به اسم امیر اومده!!!! 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااا!!! بچه ی همین علوم تحقیقات خودمونه دیگه!!! مگه نمیبینی این هوا زبون دارن ایناااااااا؟ نه ندیدم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون خوبم من عاشق رشتتم.چه شهری درس می خونی؟ مرسی منم عاشق سایر رشته هام علوم تحقیقاته تهران دیگه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شقایق رشته ی تو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده