pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟ ] :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: نه :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ] :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:نه :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: دلم سوخت تکلیف خودتو نمیدونیی نکش میمیری معتاد میشی میفتی گوشه خیابون هیشکی بهت محل نمیده تازه هر کی هم که رد میشه یه دونه لگد هم میزنه کارتون خواب میشی نکش! حالا هر جور راحتی میخوای بکشی بکش!!!! به من چه 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ صندلیش جلو آزمایشگاهه!!!نزدیکه اون پرتگاهه خب خدا رو شکر من اونجاها کاری ندارم مگرنه ببینمش میزنم لهش می کنم :w00::167: دیدی نیومده سایت؟ معلومه معتاد شده یه گوشه نشسته دارن بهش لگد می زنن 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خب خدا رو شکر من اونجاها کاری ندارم مگرنه ببینمش میزنم لهش می کنم :w00::167: دیدی نیومده سایت؟ معلومه معتاد شده یه گوشه نشسته دارن بهش لگد می زنن هر کسی که سیگار بکشه که آدم بدی نیست که گناه داره بچه حالا بعدا سرش به سنگ میخوره دیگه نمیکشه انقدر به این بچه گیر نده دیگه میذاره میره دلمون واسش تنگ میشه دیگه نمیاد اذیتش کنی گریه میکنماااااااا!!!! دوست باشید با هم... در ضمن اون شبا میاد...!!! 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ Siavash is back :ws3: هر کی بره علوم تحقیقات ...باشه بابا سیگاری نیستی :w00: د دم انسانی و پایه مگه میذارن سیگار بکشی سریع میان پاچه میگیرن :167: بعدم برو جلو خونه خودتون سیگار بکش ما به اندازه کافی تو پلاسما دودکش داریم:w00: صندلیت کجاست؟ :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18): میشه بگی چ خاصیتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم جلو اون صندلیه این همه ته سیگار ریخته نگو کار تو بوده!!!! نه بخدا ... من نهایتا روزی 1 دونه سیگار بکشم خاصیت هم زیاد داره... یکیش اینه که روزی 3 بار از ترس اینکه دندونات زرد بشن مسواک میزنی خب خدا رو شکر من اونجاها کاری ندارم مگرنه ببینمش میزنم لهش می کنم :w00::167: دیدی نیومده سایت؟ معلومه معتاد شده یه گوشه نشسته دارن بهش لگد می زنن اتفاقا صبح رفتم جلو در پلاسما با بچه ها اونجا دود کردیم اومدیم:2525s: هر کسی که سیگار بکشه که آدم بدی نیست که گناه داره بچه حالا بعدا سرش به سنگ میخوره دیگه نمیکشه انقدر به این بچه گیر نده دیگه میذاره میره دلمون واسش تنگ میشه دیگه نمیاد اذیتش کنی گریه میکنماااااااا!!!! دوست باشید با هم... در ضمن اون شبا میاد...!!! مینا فقط تویی که منو درک میکنی:w72: مرسی از لطفت :rose: خیلی وقت بود کسی منو درک نکرده بود:shad: حالا گریه نکن 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا صبح رفتم جلو در پلاسما با بچه ها اونجا دود کردیم اومدیم:2525s: کدوم آدم دیوانه ای الان می ره یونی؟ ببخشید یادم نبود شما رفتی کیا بودن اونجا؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم آدم دیوانه ای الان می ره یونی؟ تو داهات شما چیزی به اسم کار آموزی هست؟؟ بخشید یادم نبود شما رفتی خواهش میکنم ولی دیگه تکرار نشه:ws2: کیا بودن اونجا؟ من که پلاسماییا رو نمیشناسم!! 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تو داهات شما چیزی به اسم کار آموزی هست؟؟ ت داهات ما هست اما رشته ما از این سوسول بازیا نداره من که پلاسماییا رو نمیشناسم!! شما میری با غریبه سیگار میکشی؟ 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ت داهات ما هست اما رشته ما از این سوسول بازیا نداره :banel_smiley_4::banel_smiley_4: شما میری با غریبه سیگار میکشی؟ خوب مگه دوستامو میشناسی؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ siavash is back :ws3: :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18): نه بخدا ... من نهایتا روزی 1 دونه سیگار بکشم خاصیت هم زیاد داره... یکیش اینه که روزی 3 بار از ترس اینکه دندونات زرد بشن مسواک میزنی اتفاقا صبح رفتم جلو در پلاسما با بچه ها اونجا دود کردیم اومدیم:2525s: مینا فقط تویی که منو درک میکنی:w72: مرسی از لطفت :rose: خیلی وقت بود کسی منو درک نکرده بود:shad: حالا گریه نکن خواهش میکنم اما ذوق هم نکن اگه بفهمم از این به بعد سیگار میکشی میام تو سیگارت تی ان تی جا سازی میکنماااااااااا!!!! حالا بکش ریه هات خراب شه که دندونات سفید بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم آدم دیوانه ای الان می ره یونی؟ببخشید یادم نبود شما رفتی کیا بودن اونجا؟ دست شما درد نکنه دیگه یعنی من که امروز امتحان داشتم دیوانه ام؟؟؟؟؟؟؟؟ بد:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: خوب مگه دوستامو میشناسی؟ زشته بزرگ شدین دعوا نکنید دیگه هی دهن به دهن میدین... 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااااااااااام:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااااااااااام:icon_pf (44): سلام شقایق جونم خوبییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام شقایق جونم خوبییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی خوبم چرا کسی نیست؟ خودت تنهایی؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی خوبم چرا کسی نیست؟ خودت تنهایی؟ این سیاوش و این مرموزه بودن(من نفهمیدم دختره یا پسر!!؟) اما نمیدونم چرا حرف نمیزنن!!! 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ این سیاوش و این مرموزه بودن(من نفهمیدم دختره یا پسر!!؟)اما نمیدونم چرا حرف نمیزنن!!! مرموزه میخوره دختر باشه. بیابریم تو پرفایلشون 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مرموزه میخوره دختر باشه. بیابریم تو پرفایلشون بریم اسمشو که آخر نگفت آره به نظر میاد دختره از سیگار بدش میاد... 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بریماسمشو که آخر نگفت آره به نظر میاد دختره از سیگار بدش میاد... آواتارش هم که دخترونست 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آواتارش هم که دخترونست آره دختره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده