TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من واقعا با اون آموزش برای شما آرزوی صبر و بردباری دارم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من واقعا با اون آموزش برای شما آرزوی صبر و بردباری دارم عزیزم ممنونم نمره هام هنوز نیومده... 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ حرکت سیاسی بچه ها در روزهای آخر چطوره؟ که به نتیجه نرسید به نظرم.من کلا نفهمیدم چه خبر شد.توضیح دهید من روزای آخر فقط واسه کشیدن سیگار و نوشیدن ایستک میومدم یونی ... از چیزی خبر ندارم چرا من رفتمرفتم دم در آموزشمون:icon_pf (34): یه آقاهه داشت میخوند:پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت/برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت/همسفر ما شده بود و همراهمون میومد/به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت...:ws28: دو نفر دیگه هم داشتن بشکن میزن...!!! چه اموزش با صفایی دارین... من که تا پامو میزارم تو اموزش دعوا میشه ببینم اهنگ دیگه ای درخواست بدیم نمیخونن؟؟ من واقعا با اون آموزش برای شما آرزوی صبر و بردباری دارم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من روزای آخر فقط واسه کشیدن سیگار و نوشیدن ایستک میومدم یونی ... از چیزی خبر ندارم چه اموزش با صفایی دارین... من که تا پامو میزارم تو اموزش دعوا میشه ببینم اهنگ دیگه ای درخواست بدیم نمیخونن؟؟ یه چیزی بگم به من ربطی نداره اما میگم سیگار خیلی بده هاااااااااااا!!!! چی میکشی حالا؟؟؟؟؟؟ ریه هات میترکه... چرا هر چی بگی میخونن!!! رشتی میخونن:آها آها(رعنا تی تومون گله کوشه رعنا/تی غصه آخر مره کوشه رعنا/آی روسیاه رعنای برگرد بیا رعنا) ترکی:گجه لر گجه لر آیا باخوب یار سنی یاد ائلمیشم لب لب لب لبلر/ سوزمه گل قاش گوزي سن منه ناز ايلمه ايلمه هاي ياروم هاي جانوم... من این دو تا قوم رو تو آموزش دیدم! با تهرانی الاصل بخوای واست بابا کرم اصیل هم میرقصن!!! :ws28::ws3: 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی بگم به من ربطی نداره اما میگمسیگار خیلی بده هاااااااااااا!!!! چی میکشی حالا؟؟؟؟؟؟ ریه هات میترکه... چرا هر چی بگی میخونن!!! رشتی میخونن:آها آها(رعنا تی تومون گله کوشه رعنا/تی غصه آخر مره کوشه رعنا/آی روسیاه رعنای برگرد بیا رعنا) ترکی:گجه لر گجه لر آیا باخوب یار سنی یاد ائلمیشم لب لب لب لبلر/ سوزمه گل قاش گوزي سن منه ناز ايلمه ايلمه هاي ياروم هاي جانوم... من این دو تا قوم رو تو آموزش دیدم! با تهرانی الاصل بخوای واست بابا کرم اصیل هم میرقصن!!! :ws28::ws3: من سیگاری نیستم :w00: ولی تفریحی میکشم ... Marlboro بعدشم سیگار کلی خاصیت داره نه من با آهنگای ترکی و رشتی و ... حال نمیکنم . فقط ( واویلا لیلی دوست دارم خیلی) ولی چه استعداد خوبی در آهنگ های ترکی و رشتی داریا 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من سیگاری نیستم :w00: ولی تفریحی میکشم ... Marlboro بعدشم سیگار کلی خاصیت داره نه من با آهنگای ترکی و رشتی و ... حال نمیکنم . فقط ( واویلا لیلی دوست دارم خیلی) ولی چه استعداد خوبی در آهنگ های ترکی و رشتی داریا لایت میکشی؟ضررش کمتره میکشی بکش به من ربطی نداره خودت بعدا خفه میشی... اختیار دارید من تو این 2 تا شهر زیاد میرم با رشتیا که خیلی در ارتباطم! آغاسی هم بخوای میخونن واست:دی 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی بگم به من ربطی نداره اما میگمسیگار خیلی بده هاااااااااااا!!!! چی میکشی حالا؟؟؟؟؟؟ ریه هات میترکه...:ws3: شما نیستی اونجا نمیدونی جلوی در فنی و پلاسما کلا مثل دودکش شده ای دلم می خواد این سیگاریا رو له کنم :167::w00: من سیگاری نیستم :w00: ولی تفریحی میکشم ... :ws3: این جمله معروف معتادا نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شما نیستی اونجا نمیدونیجلوی در فنی و پلاسما کلا مثل دودکش شده ای دلم می خواد این سیگاریا رو له کنم :167::w00: :there::there: 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ لایت میکشی؟ضررش کمترهمیکشی بکش به من ربطی نداره خودت بعدا خفه میشی... اختیار دارید من تو این 2 تا شهر زیاد میرم با رشتیا که خیلی در ارتباطم! آغاسی هم بخوای میخونن واست:دی آره لایت میکشم . اصلا ازین به بعد اولترا لایت میکشم سیگار خاصیت داره حالا هی بگو بعدا خفه میشی عجب!! شما نیستی اونجا نمیدونیجلوی در فنی و پلاسما کلا مثل دودکش شده ای دلم می خواد این سیگاریا رو له کنم :167::w00: این جمله معروف معتادا نیست؟ همون دیگه !! من اصلا جلو در انسانی و پایه سیگار نمیکشم ... یا فنی یا پلاسما یا صندلی خودم!! بابا من اصلا سیگاری نیستم :167: بعدشم هرکی بره دانشگاه یا سیگاری میشه یا ...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ لایت میکشی؟ضررش کمتره آره لایت ضررش کمتره چون نیکوتین و قطرانش کمتر از مدیوم هست اولترا لایت هم که انگار داری هوا میکشی ولی من که سیگاری نیستم 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :there::there: معلومه شما هم سیگار میکشیا !!!! :ws2: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ همون دیگه !! من اصلا جلو در انسانی و پایه سیگار نمیکشم ... یا فنی یا پلاسما یا صندلی خودم!! بابا من اصلا سیگاری نیستم :167: بعدشم هرکی بره دانشگاه یا سیگاری میشه یا ...:icon_pf (34): هر کی بره علوم تحقیقات ... باشه بابا سیگاری نیستی :w00: د دم انسانی و پایه مگه میذارن سیگار بکشی سریع میان پاچه میگیرن :167: بعدم برو جلو خونه خودتون سیگار بکش ما به اندازه کافی تو پلاسما دودکش داریم:w00: صندلیت کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شما نیستی اونجا نمیدونیجلوی در فنی و پلاسما کلا مثل دودکش شده ای دلم می خواد این سیگاریا رو له کنم :167::w00: این جمله معروف معتادا نیست؟ لهشون نکن سعی کن سیگار و از دستشون در بیاری آخه این بچه گناه داره بهش میگی معتاد...!!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آره لایت میکشم . اصلا ازین به بعد اولترا لایت میکشمسیگار خاصیت داره حالا هی بگو بعدا خفه میشی عجب!! همون دیگه !! من اصلا جلو در انسانی و پایه سیگار نمیکشم ... یا فنی یا پلاسما یا صندلی خودم!! بابا من اصلا سیگاری نیستم :167: بعدشم هرکی بره دانشگاه یا سیگاری میشه یا ...:icon_pf (34): میشه بگی چ خاصیتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگم جلو اون صندلیه این همه ته سیگار ریخته نگو کار تو بوده!!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ معلومه شما هم سیگار میکشیا !!!! :ws2: سیگار جیزههههههههه!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سیگار جیزههههههههه!!!! :ws2: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ هر کی بره علوم تحقیقات ...باشه بابا سیگاری نیستی :w00: د دم انسانی و پایه مگه میذارن سیگار بکشی سریع میان پاچه میگیرن :167: بعدم برو جلو خونه خودتون سیگار بکش ما به اندازه کافی تو پلاسما دودکش داریم:w00: صندلیت کجاست؟ صندلیش جلو آزمایشگاهه!!! نزدیکه اون پرتگاهه 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :ws2: نکنه توام میکشی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نکنه توام میکشی؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: نه......... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: نه......... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده