Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلاماوا چرا؟ هیییشششییی بی خیال وا میشه..... چه خبرااا؟؟؟:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ هیییشششییی بی خیال وا میشه.....چه خبرااا؟؟؟:girl_in_dreams: سلامتی خبری نیست همه چی آرومه شما چه خبر ؟ چی کارا میکنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوب خوبه که همه چی آرووووومههه منم تو عمرم به این بیکاری نبوودم...صبح شاید یه سر برم یونی...ببینم چه خبره؟؟؟؟؟ :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوب خوبه که همه چی آرووووومههه منم تو عمرم به این بیکاری نبوودم...صبح شاید یه سر برم یونی...ببینم چه خبره؟؟؟؟؟ :girl_in_dreams: اتفاقا بیکاری خیلی هم خوبه خبری که نیست ولی برو دلشاد شی و طراوت روحی پیدا کنی :w14: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا بیکاری خیلی هم خوبه خبری که نیست ولی برو دلشاد شی و طراوت روحی پیدا کنی :w14: آخه تو اون یه وجب دانشکده ما کی دلش شاد میشه:banel_smiley_4: بیکاری زیادش خطر داره حسن 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام نفتی چرا من سر میزنم سه شنبه ها آز دارم:w00: خبری نیست اتفاقا منم یه درسو حذف کردم یارو گفت خودش درست میشه سلام بابا اینا دیوونن بخدا ... من یادمه ترم 4 بودم تا وسطای ترم 5 ام نمره شیمی آلیو نداده بودن:w00: منم 17 شده بودم ... گند زده بودن تو معدلم آخه تو اون یه وجب دانشکده ما کی دلش شاد میشه:banel_smiley_4: دانشکدتون کجاس؟؟ من تاحالا ندیدم 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بابا اینا دیوونن بخدا ... من یادمه ترم 4 بودم تا وسطای ترم 5 ام نمره شیمی آلیو نداده بودن:w00: منم 17 شده بودم ... گند زده بودن تو معدلم دانشکدتون کجاس؟؟ من تاحالا ندیدم اون که بله کلا کل و چتن پ.ن: اگه اشتباه نکنم دانشکده مهندسی پزشکی باید طرفای سردار جنگل باشه 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بابا کلا یونی در پیت شد رفت.یکی از استادای خوب مارو سر مسائل سیاسی پکوندن 2 ترم پیش.یارو هم لج کرد با یونی هنور نمره هامونو نداده 3 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آخه تو اون یه وجب دانشکده ما کی دلش شاد میشه:banel_smiley_4: خوب بیا دانشگاه ما 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آره یونیمون طرفای سردار جنگله!!! میدون پونک....میرزا بابایی...بلوار عدل...کوچه گلزار یکم.... در خدمت باشیم.... 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ باز هیشکی نیییست !!!! :sad0: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب بیاین راجع به یه موضوعی بحث کنیم 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب بیاین راجع به یه موضوعی بحث کنیم حرکت سیاسی بچه ها در روزهای آخر چطوره؟ که به نتیجه نرسید به نظرم.من کلا نفهمیدم چه خبر شد.توضیح دهید 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بنده اینجا نقش راننده رو بازی میکنم....هرکی میخواد بره بیرون من باید برسونمش!!:icon_pf (34):تو کوشیییییی؟؟؟ نظرت راجع به آواتارم چیه؟؟؟:girl_in_dreams: خیلی قشنگه دوسش دارم... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام:w410: این یکی از خصوصیات بچه های علوم تحقیقاته در ضمن یه چیزی میخواستم بگم یادم رفت کسی جدیدن نرفته یونی ببینه چه خبره؟؟ چرا نمره های من یکیشون نیومده؟ چرا یه درسو حذف کردم زده جلوش زده غیبت غیر موجه 0 :icon_pf (34): چرا من رفتم رفتم دم در آموزشمون:icon_pf (34): یه آقاهه داشت میخوند:پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت/برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت/همسفر ما شده بود و همراهمون میومد/به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت...:ws28: دو نفر دیگه هم داشتن بشکن میزن...!!! 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چرا من رفتمرفتم دم در آموزشمون:icon_pf (34): یه آقاهه داشت میخوند:پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت/برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت/همسفر ما شده بود و همراهمون میومد/به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت...:ws28: دو نفر دیگه هم داشتن بشکن میزن...!!! الان این شوخی بود یا جدی؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ الان این شوخی بود یا جدی؟:w00: جدی بود خودم با این 2 تا گوشای خودم شنیدم... 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): شما چه رشته ای میخونید؟ 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):شما چه رشته ای میخونید؟ با افتخار زیست شناسی گیاهی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده