mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ رفتن با اجازتون گل بچینننننننننننن نصفه شبی چه گلی؟؟؟؟؟؟ من لالا بودم... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوشم میاد همه جا در عمل ثابت می کنیم که بچه های خولی هستیم تو تمام تاپیکای تمام یونی ها فقط تاپیک یونی ماست که هر روز میاد بالا زنده باد بچه های خل علوم تحقیقات:dancegirl2::shad::aghosh: تو همون نیستی که میخواس مرموز باشه؟؟؟؟ یکمی از خودت مایه بذار....:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ THANK YOU خوب دیدم اونجا پرنده پر نمیزنه اومدم اینوری اشکالی داره؟؟؟:167: من که اونجا بودم بچه های نفتی هم بودن این همه پرنده 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا دلشاد میشم می بینم علوم تحقیقاتی های عزیز اینچنین در کنار هم می باشند سلام عرض شد من که شما رو میشناسم واسه بچه ها که نمیشناسنت خودتو معرفی کن دیگه حتما باید بگم؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :w410::w410::w410: بازم که در رفتی... 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من که اونجا بودم بچه های نفتی هم بودناین همه پرنده من از رشتم متنفرم..........:icon_pf (34): از یونیمونم متنفرم..........:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من از رشتم متنفرم..........:icon_pf (34):از یونیمونم متنفرم..........:banel_smiley_52: پاشو پاشو برو بیرون تا ننداختمت:167: بدت میاد پس واسه چی اینجایی؟:w00: خیلی ام دلت بخواد یونی به این باحالی... 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ پاشوپاشو برو بیرون تا ننداختمت:167: بدت میاد پس واسه چی اینجایی؟:w00: خیلی ام دلت بخواد یونی به این باحالی... شوخیییییی کردم ... منو بندازین بیرون که دیگه تاپیکتون جلو نمیره که خدای اسپمم من خب حداقل از علوم انسانی بدم میاد 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عرض شد به همگییییییییییییییییی :w16: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ شوخیییییی کردم ... منو بندازین بیرون که دیگه تاپیکتون جلو نمیره کهخدای اسپمم من خب حداقل از علوم انسانی بدم میاد بله اما شما اسپمر های اینجا رو ندیدی ماشالله میلاد و شادمهر و آلا و الهام و یاسی و... بیان سر یه ساعت 100 صفحه میرن اینجا الکی 100 صفحه نشده حالا شما هم که اومده یه ساعته 200 صفحه میزنیم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عرض شد به همگییییییییییییییییی :w16: سلام کجا رفتیییییییییییی؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام کجا رفتیییییییییییی؟ بنده اینجا نقش راننده رو بازی میکنم....هرکی میخواد بره بیرون من باید برسونمش!!:icon_pf (34): تو کوشیییییی؟؟؟ نظرت راجع به آواتارم چیه؟؟؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عرض شد به همگییییییییییییییییی :w16: سلام:w410: بلهاما شما اسپمر های اینجا رو ندیدی ماشالله میلاد و شادمهر و آلا و الهام و یاسی و... بیان سر یه ساعت 100 صفحه میرن اینجا الکی 100 صفحه نشده حالا شما هم که اومده یه ساعته 200 صفحه میزنیم این یکی از خصوصیات بچه های علوم تحقیقاته در ضمن یه چیزی میخواستم بگم یادم رفت کسی جدیدن نرفته یونی ببینه چه خبره؟؟ چرا نمره های من یکیشون نیومده؟ چرا یه درسو حذف کردم زده جلوش زده غیبت غیر موجه 0 :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام:w410: این یکی از خصوصیات بچه های علوم تحقیقاته در ضمن یه چیزی میخواستم بگم یادم رفت کسی جدیدن نرفته یونی ببینه چه خبره؟؟ چرا نمره های من یکیشون نیومده؟ چرا یه درسو حذف کردم زده جلوش زده غیبت غیر موجه 0 :icon_pf (34): دقیقا یکی از نمره های منم نیومده....:icon_pf (34): سرنوشتم به همین یه نمره بستگی داره...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آخه شماهاا کجااییییییییییییییییییییییییییییییییییین....:shame: من دلم گلفته....یکی بیاد دییییجههههههه 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا یکی از نمره های منم نیومده....:icon_pf (34):سرنوشتم به همین یه نمره بستگی داره...:icon_pf (34): من الان یه ازمایشگاهم نیومده. این نمره ی 0 مشروطم کرده فعلا آخه شماهاا کجااییییییییییییییییییییییییییییییییییین....:shame:من دلم گلفته....یکی بیاد دییییجههههههه من اومدم ... ولی الاناس که برم بیرون 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام:w410: این یکی از خصوصیات بچه های علوم تحقیقاته در ضمن یه چیزی میخواستم بگم یادم رفت کسی جدیدن نرفته یونی ببینه چه خبره؟؟ چرا نمره های من یکیشون نیومده؟ چرا یه درسو حذف کردم زده جلوش زده غیبت غیر موجه 0 :icon_pf (34): سلام نفتی چرا من سر میزنم سه شنبه ها آز دارم:w00: خبری نیست اتفاقا منم یه درسو حذف کردم یارو گفت خودش درست میشه 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عرض شدمن که شما رو میشناسم واسه بچه ها که نمیشناسنت خودتو معرفی کن دیگه حتما باید بگم؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام به شما چشم معرفی هم میکنم امیر ,مهندسی نفت, ورودی 87 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آخه شماهاا کجااییییییییییییییییییییییییییییییییییین....:shame:من دلم گلفته....یکی بیاد دییییجههههههه سلام اوا چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به شما چشم معرفی هم میکنم امیر ,مهندسی نفت, ورودی 87 علیک سیییلااام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده