mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیجه عزیزم خسته میشی مرسی که به فکرمی 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ احتمالا منظورش آلوچه و این چیزاس... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ از کدوما؟؟؟؟؟؟آب شنگولی زدی؟ ملچ مولوچ چیه؟ از این ترشیا دیگه لواشکو ترشکو از همین لامصبا که باید تا تهش بخوری:icon_pf (34): من دارم میرم ولی میدونم با من نبود..................راستی آرمین برو به سحر خانم بگو این مهندس بیفکر نه خوش فکر من هرچی میگم میگه نه سحر کیه؟ کجا برم چی بگم؟ احتمالا منظورش آلوچه و این چیزاس... اوهوم 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی که به فکرمی خواهش میشه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ از این ترشیا دیگه لواشکو ترشکو از همین لامصبا که باید تا تهش بخوری:icon_pf (34): بخور بلکه یادت بره چی می خواستی 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خواهش میشه عزیزم منم دیگه برم اذان دادن شب بخیر 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بخور بلکه یادت بره چی می خواستی مگه آلزایمر میاره:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم دیگه برماذان دادن شب بخیر منم میرم شب خوش:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مگه آلزایمر میاره:jawdrop: دهنتو ببند بچه وحشت کرد همینطوری گفتم دور همیم بخندیم 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چون من آخرین نفر اینجام بای به بچه های فردا:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کی گفته ..................آخرین نفر................... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها واسه دوستم ساره دعا کنید واسش دعا کنید... 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مام هستیم تخته کنن در اون دانشگاهی که استادای خوبش یا فرار کردن یا انداختنشون بیرون :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممام هستیم تخته کنن در اون دانشگاهی که استادای خوبش یا فرار کردن یا انداختنشون بیرون :icon_pf (34): سلام خوبی؟ خب شما که هستی خودتو معرفی کن دیگهههههه!!!! لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ هوم ما یه آدمی هستیم ورودی 86 که داریم فیزیک می خونیم در ساختمون پلاسما شما چطورید؟ ایدیتون هوارتا آشناست برام. تو فروم دانشجو بودید؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ هومما یه آدمی هستیم ورودی 86 که داریم فیزیک می خونیم در ساختمون پلاسما شما چطورید؟ ایدیتون هوارتا آشناست برام. تو فروم دانشجو بودید؟ اسمتم بگو دیگه....:w00: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ شما اینجا صحبت می کنی یا آمار میگیری عزیزم؟ اون دیگه جواب نداره فعلا من برم آقا چشام درد می کنه صبحتون بخیر فردا میبینمتون:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااام:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ شما اینجا صحبت می کنی یا آمار میگیری عزیزم؟اون دیگه جواب نداره فعلا من برم آقا چشام درد می کنه صبحتون بخیر فردا میبینمتون:icon_pf (44): حالا اسمتو بگی چی میشه مثلا؟ نگو... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده