yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ منم خوبم آخی دلم شوخت...تو که میدونم خوبی...:wubpink: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ منم خوبم اتفاقا الان داشتم فک میکردم تو خوبی یا نه؟ ولی حسش نبود که بپرسم کاش زر زر بود، لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ...........و.................و.................. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا الان داشتم فک میکردم تو خوبی یا نه؟ ولی حسش نبود که بپرسم کاش زر زر بود، زری گفت مهمون دارند خوشنو...موندند خونشون چند روزه....دختره هم همسنه اونه...ولش نمیکنه بیاد لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آخی دلم شوخت...تو که میدونم خوبی...:wubpink: ایییییییییییییش، چه لووووس ( چرا اینجا شکلکه سبز ندارههههه:w00:) لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ زری گفت مهمون دارند خوشنو...موندند خونشون چند روزه....دختره هم همسنه اونه...ولش نمیکنه بیاد :icon_pf (34): من از خدامه یکی تو فامیل هم سن من پیدا شه!!! لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ایییییییییییییش، چه لووووس ( چرا اینجا شکلکه سبز ندارههههه:w00:) :mornincoffee: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ زری گفت مهمون دارند خوشنو...موندند خونشون چند روزه....دختره هم همسنه اونه...ولش نمیکنه بیاد اخ اخ، من کاملا درکش میکنم حدیث خونه ما میاد دقیقا همینجوری، البته کتک هم میزنه ها لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):من از خدامه یکی تو فامیل هم سن من پیدا شه!!! اا نداری؟ کوچیکن یا بزرگ؟ اخ اخ، من کاملا درکش میکنمحدیث خونه ما میاد دقیقا همینجوری، البته کتک هم میزنه ها لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خوب متین اسم پسره...من یه دوست داشتم اسمش متین بود لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):من از خدامه یکی تو فامیل هم سن من پیدا شه!!! یخدش خوبه، ولی زیاد که شد دیگه غیر قابله تحمله حالا تو چند سالته؟ :mornincoffee: منم از این کلاها موخااااااااااام لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خوب متین اسم پسره...من یه دوست داشتم اسمش متین بود اون موقه که من به دنیا اومدم اسم دختر بود... آخه کدوم پسری رو دیدی که متین باشه؟(از نظر شخصیتی!) لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ یخدش خوبه، ولی زیاد که شد دیگه غیر قابله تحملهحالا تو چند سالته؟ منم از این کلاها موخااااااااااام 21... شبه جورابه بیشتر تا کلاه!!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اون موقه که من به دنیا اومدم اسم دختر بود...آخه کدوم پسری رو دیدی که متین باشه؟(از نظر شخصیتی!) خودمو لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خوب متین اسم پسره...من یه دوست داشتم اسمش متین بود منم یه دوس دارم اسمش متینه، حالا این متین کی هس؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه دوس دارم اسمش متینه، حالا این متین کی هس؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سلام الا اینجایی؟ با آلا چیکار داری؟:ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه دوس دارم اسمش متینه، حالا این متین کی هس؟؟؟؟ همین یاسی اسمش متینه -------------------------------- پس چرا اسمتو گذاشتی یاسی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من اسممو گذاشتم یاسی که انقد بهم نگن من یه دوست دارم اسمش متینه! اولا تو باشگاه که صدام میکردن حاجی!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده