Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ به چی میخندی؟:w00:خدا بگم چیکارت کنه شادمهر الان میره به استاد میگه دیگه جواب سلامم رو هم نمیده نه خانم من هیچی بهش نمیگم.. اصلا" مگه شما چیزی گفتین؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه خانم من هیچی بهش نمیگم.. اصلا" مگه شما چیزی گفتین؟؟؟ آفرین بچه ی خوبی باش بگی هم گوشای تورو میبرم هم گوشای این شادمهر رو 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آفرین بچه ی خوبی باشبگی هم گوشای تورو میبرم هم گوشای این شادمهر رو تهدید میکنی؟؟؟:167: به جای این حرفا بیا روی اون عکس امضام کلیک کن:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ تهدید میکنی؟؟؟:167:به جای این حرفا بیا روی اون عکس امضام کلیک کن:wubpink: بهت رای دادم عموت منو میشناسه هااااااااااا نری بهش بگی هاااا این شادمهر هم عجب حرف سازیه به خدا من ارادت خاصی به استاد دارم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بهت رای دادمعموت منو میشناسه هااااااااااا نری بهش بگی هاااا این شادمهر هم عجب حرف سازیه به خدا من ارادت خاصی به استاد دارم مرسی نه بابا جدا چیزی هم نگفتین که من بگم تازه من اصولا خبر چینی نمی کنم از اون طرف هم عمو همچین آدمی هم نیست!!! راستی مدیر گروهتون عوض نشد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مرسینه بابا جدا چیزی هم نگفتین که من بگم تازه من اصولا خبر چینی نمی کنم از اون طرف هم عمو همچین آدمی هم نیست!!! راستی مدیر گروهتون عوض نشد؟؟؟ والله من هنوز این مدیر گروه جدیدمون رو ندیدم چه شکلیه هر ماه یکیو میذارن دیگه این دفعه فکر کنم اسمش نور محمدیه راستی تو مال دانشگاه خودمونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ والله من هنوز این مدیر گروه جدیدمون رو ندیدم چه شکلیههر ماه یکیو میذارن دیگه این دفعه فکر کنم اسمش نور محمدیه راستی تو مال دانشگاه خودمونی؟ آهان نه من دانشگاه سراسری یاسوج میخونم مکانیک حرارت و سیالات هستم برای ارشد دانشگاه علوم تحقیقات امتحان دادم احتمالا قبول میشم ولی اگه سراسری بیارم میرم سراسری شهریور اعلام میشه 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آهاننه من دانشگاه سراسری یاسوج میخونم مکانیک حرارت و سیالات هستم برای ارشد دانشگاه علوم تحقیقات امتحان دادم احتمالا قبول میشم ولی اگه سراسری بیارم میرم سراسری شهریور اعلام میشه اااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!! یاسوج که خیلی دوره ایشالله علوم تحقیقات قبول میشی میبینیمت تو دانشگاه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!یاسوج که خیلی دوره ایشالله علوم تحقیقات قبول میشی میبینیمت تو دانشگاه من که همیشه سر میزنم به داشنگاتون اصلا شاید هم همدیگه رو هم دیده باشیم شاید بعضی وقتا با دکتر میام اونجا:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من که همیشه سر میزنم به داشنگاتوناصلا شاید هم همدیگه رو هم دیده باشیم شاید بعضی وقتا با دکتر میام اونجا:girl_blush2: شاید دیده باشیم همدیگه رو من دیگه کم کم برم لالا شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ شاید دیده باشیم همدیگه رومن دیگه کم کم برم لالا شب بخیر :wubpink: شب خوش بابای 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام من اومدم... سلام شطوری؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام شطوری؟؟ من که خوبم تو شطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من که خوبم تو شطوری؟ منم خوفم.... حوصلم سر رفته چه خبرااا؟؟ تو ترم تابستونی بر داشتی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ منم خوفم....حوصلم سر رفته چه خبرااا؟؟ تو ترم تابستونی بر داشتی؟؟؟ حوصله ی منم سر رفته نه ترم تابستونی به ما نمیدن مگه اینکه التماسشون کنیم اما من چون آزمایشگا نامشخص داشتم افتاده بین 2 ترم هفته ای 1 بار 5 شنبه ها ساعت 8 تا 3 آزمایشگاه سیستم دارم برگشتنی عذابه تو گرما... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده