Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2010 به چی میخندی؟:w00:خدا بگم چیکارت کنه شادمهر الان میره به استاد میگه دیگه جواب سلامم رو هم نمیده نه خانم من هیچی بهش نمیگم.. اصلا" مگه شما چیزی گفتین؟؟؟ 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 نه خانم من هیچی بهش نمیگم.. اصلا" مگه شما چیزی گفتین؟؟؟ آفرین بچه ی خوبی باش بگی هم گوشای تورو میبرم هم گوشای این شادمهر رو 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2010 آفرین بچه ی خوبی باشبگی هم گوشای تورو میبرم هم گوشای این شادمهر رو تهدید میکنی؟؟؟:167: به جای این حرفا بیا روی اون عکس امضام کلیک کن:wubpink: 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 تهدید میکنی؟؟؟:167:به جای این حرفا بیا روی اون عکس امضام کلیک کن:wubpink: بهت رای دادم عموت منو میشناسه هااااااااااا نری بهش بگی هاااا این شادمهر هم عجب حرف سازیه به خدا من ارادت خاصی به استاد دارم 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2010 بهت رای دادمعموت منو میشناسه هااااااااااا نری بهش بگی هاااا این شادمهر هم عجب حرف سازیه به خدا من ارادت خاصی به استاد دارم مرسی نه بابا جدا چیزی هم نگفتین که من بگم تازه من اصولا خبر چینی نمی کنم از اون طرف هم عمو همچین آدمی هم نیست!!! راستی مدیر گروهتون عوض نشد؟؟؟ 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 مرسینه بابا جدا چیزی هم نگفتین که من بگم تازه من اصولا خبر چینی نمی کنم از اون طرف هم عمو همچین آدمی هم نیست!!! راستی مدیر گروهتون عوض نشد؟؟؟ والله من هنوز این مدیر گروه جدیدمون رو ندیدم چه شکلیه هر ماه یکیو میذارن دیگه این دفعه فکر کنم اسمش نور محمدیه راستی تو مال دانشگاه خودمونی؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2010 والله من هنوز این مدیر گروه جدیدمون رو ندیدم چه شکلیههر ماه یکیو میذارن دیگه این دفعه فکر کنم اسمش نور محمدیه راستی تو مال دانشگاه خودمونی؟ آهان نه من دانشگاه سراسری یاسوج میخونم مکانیک حرارت و سیالات هستم برای ارشد دانشگاه علوم تحقیقات امتحان دادم احتمالا قبول میشم ولی اگه سراسری بیارم میرم سراسری شهریور اعلام میشه 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 آهاننه من دانشگاه سراسری یاسوج میخونم مکانیک حرارت و سیالات هستم برای ارشد دانشگاه علوم تحقیقات امتحان دادم احتمالا قبول میشم ولی اگه سراسری بیارم میرم سراسری شهریور اعلام میشه اااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!! یاسوج که خیلی دوره ایشالله علوم تحقیقات قبول میشی میبینیمت تو دانشگاه 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!یاسوج که خیلی دوره ایشالله علوم تحقیقات قبول میشی میبینیمت تو دانشگاه من که همیشه سر میزنم به داشنگاتون اصلا شاید هم همدیگه رو هم دیده باشیم شاید بعضی وقتا با دکتر میام اونجا:girl_blush2: 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 من که همیشه سر میزنم به داشنگاتوناصلا شاید هم همدیگه رو هم دیده باشیم شاید بعضی وقتا با دکتر میام اونجا:girl_blush2: شاید دیده باشیم همدیگه رو من دیگه کم کم برم لالا شب بخیر 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2010 شاید دیده باشیم همدیگه رومن دیگه کم کم برم لالا شب بخیر :wubpink: شب خوش بابای 1
Valentina 13664 ارسال شده در 16 مهر، 2010 من که خوبم تو شطوری؟ منم خوفم.... حوصلم سر رفته چه خبرااا؟؟ تو ترم تابستونی بر داشتی؟؟؟ 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2010 منم خوفم....حوصلم سر رفته چه خبرااا؟؟ تو ترم تابستونی بر داشتی؟؟؟ حوصله ی منم سر رفته نه ترم تابستونی به ما نمیدن مگه اینکه التماسشون کنیم اما من چون آزمایشگا نامشخص داشتم افتاده بین 2 ترم هفته ای 1 بار 5 شنبه ها ساعت 8 تا 3 آزمایشگاه سیستم دارم برگشتنی عذابه تو گرما... 1
ارسال های توصیه شده