Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اا اینجا رو.من اومدم بعد یه قرن . بچه ها کسی سه شنبه یونی بود؟ دم فتح دیگه اتوبوسا بالا نمی رفتن:viannen_38:.تو اون برف پیاده رفتیم تا پلاسما :texc5lhcbtrocnmvtp8 یه سگه هم تو راه بود میخواست ما رو بخوره لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هر هر رو آب بخندی مرتیکه:viannen_38: یک ساعت و ربع فک کنم طول کشید تا رسیدم فنی 20 مین تو برف پیاده روی کردیم یونی ی گور به گوری.همیشه خدا که امتحان داشتیم آرزو می کردیم یه روز یادشون بره نمک بپاشن.حالا اون روز که همه چی اکی بود تا ساعت 12 همه راه ها بسته بود 3 تا کلاسم کنسل شد بای د وی :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هر هر رو آب بخندی مرتیکه:viannen_38:یک ساعت و ربع فک کنم طول کشید تا رسیدم فنی 20 مین تو برف پیاده روی کردیم یونی ی گور به گوری.همیشه خدا که امتحان داشتیم آرزو می کردیم یه روز یادشون بره نمک بپاشن.حالا اون روز که همه چی اکی بود تا ساعت 12 همه راه ها بسته بود 3 تا کلاسم کنسل شد بای د وی :texc5lhcbtrocnmvtp8 مرتیکهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یه رودهنی معرفی کنید باهاش تاپیک دانشگاه رودهن رو بزنیم..... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یه رودهنی معرفی کنید باهاش تاپیک دانشگاه رودهن رو بزنیم..... گشتم نبود.. نگرد نیست..:biggrin: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یه رودهنی معرفی کنید باهاش تاپیک دانشگاه رودهن رو بزنیم..... یکی از آشناهامون رودهن درس میخونه! میخوای اینجارو بهش معرفی کنم! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ گشتم نبود.. نگرد نیست..:biggrin: تو علوم تحقیقات درس میخونی؟ لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ گشتم نبود.. نگرد نیست..:biggrin: سوال درسی داشتی حتما که دنبالشون گشتی آره ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یکی از آشناهامون رودهن درس میخونه!میخوای اینجارو بهش معرفی کنم! چه کاریه منو بهش معرفی کن انقدر حرف بیخود پشت رودهن هست که بیشترش شایعست هدف ما فرهنگ سازیست!:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ چه کاریه منو بهش معرفی کن انقدر حرف بیخود پشت رودهن هست که بیشترش شایعست هدف ما فرهنگ سازیست!:texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 چشم بهش میگم آقا رامین منتظره باهم در مورد دانشگاه تون بحرفین و شایعه هارو از جا بــِکَنین! :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ تو علوم تحقیقات درس میخونی؟ آهاین..:yes: سوال درسی داشتی حتما که دنبالشون گشتی آره ؟؟؟؟ نه واسه تو رفتم گشتم.. لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ آهاین..:yes: نه واسه تو رفتم گشتم.. خدا خیرت بده خواهری کردی در حقم:girl_blush2: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خدا خیرت بده خواهری کردی در حقم:girl_blush2: میشه 2تومن.. :biggrin: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ میشه 2تومن.. :biggrin: چه زبونی داری..... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ چه زبونی داری..... کو کجاس؟؟ :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ کو کجاس؟؟ :ydm47612zsesgift969 توو جیب من لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ توو جیب من عجبززززز... :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اینجا ا ا ا رو و و و کجا رووووو؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده