mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ آبرو هر چی دانشجوئه بردی !:mornincoffee: خب ندارم دیگه!!!چه ربطی به آبروی دانشجو داره؟؟؟ لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ لعنت به این دانشگاه با این واحد ارائه دادنش :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ لعنت به این دانشگاه با این واحد ارائه دادنش :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بابا دانشگاه برای ما کل هفته درس ارائه داده!!! مثلا ارشد میخونیم هاااا مسخره هاااااااااااااا لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تمام درسای اختیاری که بچه ها ترمای آخر با هم برمیدارن با هم تداخل دارن هم کلاساش هم امتحاناش. خدایا ما رو از دست این احمقا نجات بده :cryingf: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ :ws27: نزن.میترکه.همین واحدایی هم که برداشتی رو نمی تونی پاس کنی :4chsmu1: برداشتی؟زنده ای؟ من به خاطر 1 واحد تربیت باید شنبه صبح برم یونی :w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نزن.میترکه.همین واحدایی هم که برداشتی رو نمی تونی پاس کنی :4chsmu1:برداشتی؟زنده ای؟ من به خاطر 1 واحد تربیت باید شنبه صبح برم یونی :w00: فرداست انتخاب واحدم... اینجور که پیداست هرروز باید بکوبم برم.. :w888: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ اینجارو :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ چطوری شادینگ؟؟ چه خطرااا؟؟ :biggrin: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خطررررررررری نیسسس فرفری...میبینی تاپیک یونی هم مثه خود یونی دیگه بی حسو حال شده؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ آرههه... به اون مینا هم بگو بیا دیگه چقد خودتو لوس میکنیییی...:viannen_38: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اا اینجا رو.من اومدم بعد یه قرن . بچه ها کسی سه شنبه یونی بود؟ دم فتح دیگه اتوبوسا بالا نمی رفتن:viannen_38:.تو اون برف پیاده رفتیم تا پلاسما :texc5lhcbtrocnmvtp8 یه سگه هم تو راه بود میخواست ما رو بخوره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده