mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ هاهاها!روحه بسیار خبیثی دارم مواظب باش دیگه با من بد صحبت نکنی!! :ws28: خبیییییییییییییث!!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ الهییییی!چه شده فرزندم؟؟؟ افسرده شدی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ الهییییی!چه شده فرزندم؟؟؟افسرده شدی؟؟؟؟؟ نه:dancegirl2: چیزی نی همون یه شکلک رو دشاتم اون موقع از امضای فری ورداشتم لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ آخی دلت تنگ شده بوددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا اون یونی در پیت که دل تنگی نداره لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ شما 2 تا چقدر یکی به دو میکنین!!!! هیییییم از دست خودم ناراحتم تا حالا شده از همه حتی از خودتون بدتون بیاد؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ شما 2 تا چقدر یکی به دو میکنین!!!!هیییییم از دست خودم ناراحتم تا حالا شده از همه حتی از خودتون بدتون بیاد؟؟؟؟ چون کل کل دوست میدارییم نهههه..تاحالا نشده از خودم بدم بیاد حالا بگو ببینم شیکا کردی که از خودت بدت میاد ؟؟؟ هووممممم؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ چون کل کل دوست میدارییم نهههه..تاحالا نشده از خودم بدم بیاد حالا بگو ببینم شیکا کردی که از خودت بدت میاد ؟؟؟ هووممممم؟؟؟ نمیدونم بچه ی بدی شدم!!! از کاری که کردم بدم میاد خیلی ... اهههههههههه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم بچه ی بدی شدم!!!از کاری که کردم بدم میاد خیلی ... اهههههههههه خب بگووووو...اعتراف کن که سبک شیی لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ شما 2 تا چقدر یکی به دو میکنین!!!!هیییییم از دست خودم ناراحتم تا حالا شده از همه حتی از خودتون بدتون بیاد؟؟؟؟ تقصیره من نیست تقصیره اون طرفه چرا؟؟؟ چی شده مگه؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ تقصیره من نیست تقصیره اون طرفه چرا؟؟؟ چی شده مگه؟؟ طرف چیه بی ادب؟!!! طرف اسم داره:vahidrk: تقصیر خودته :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ طرف چیه بی ادب؟!!! طرف اسم داره:vahidrk: تقصیر خودته :ubhuekdv133q83a7yy7 گفتم اسم نبرم حرمتا شکسته نشه SHAME ON U! تقصیره منه!؟ دستتم جدیدا زیاد هرز میپره ها!!!:167: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم اسم نبرم حرمتا شکسته نشه SHAME ON U! تقصیره منه!؟ دستتم جدیدا زیاد هرز میپره ها!!!:167: همینی که هست :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ همینی که هست :ubhuekdv133q83a7yy7 همینی که هست چیه! خجالت بکش! حیا کن! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ همینی که هست چیه! خجالت بکش! حیا کن! باشه...همینی که نیست...خوبه؟؟ لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ باشه...همینی که نیست...خوبه؟؟ بهتر شد حالا ناراحت نشو دیگهههههههه!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده