mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام به برو بچ سلام خوبی؟ یه سر به پیام هایی ک واست تو باشگاه اومده میزنی؟؟؟ واسم مهمه مرسی لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ :w00: به آبجی جونم کار نداشته باش نیشگونت میگیرمااااااا:w00: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ 220 صفحه هورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا:w70::w70: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ :w00: تو اینجا چیکار میکنی؟؟ برو فوتبالتو ببین سر منم داد نزناااااااااااااااااا :w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ به آبجی جونم کار نداشته باشنیشگونت میگیرمااااااا:w00: :wubpink::wubpink: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ به آبجی جونم کار نداشته باشنیشگونت میگیرمااااااا:w00: :viannen_38: تو اینجا چیکار میکنی؟؟ برو فوتبالتو ببین سر منم داد نزناااااااااااااااااا :w00: :aghosh: لینک به دیدگاه
amo arash 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم بازی میدادن 4 تا گل میخوردن با 3 تا زیاد تفاوتی نداشت...:w00::w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم بازی میدادن 4 تا گل میخوردن با 3 تا زیاد تفاوتی نداشت...:w00::w00: :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ :viannen_38: :aghosh: فوتبالتو دیدی ؟؟؟ :persiana__hahaha: :wubpink: لینک به دیدگاه
amo arash 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آخه من موندم این کریم ترکه رو آخه واسه چی از 70 آورد بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1کی به من بگه آخه چرا .........نه آخه چرا شجاعی بره بیرون کریم بیاد جاش:w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ فوتبالتو دیدی ؟؟؟ :persiana__hahaha: :wubpink: نه باو رفتم خوابیدم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آخه من موندم این کریم ترکه رو آخه واسه چی از 70 آورد بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1کی به من بگه آخه چرا .........نه آخه چرا شجاعی بره بیرون کریم بیاد جاش:w00: حالا شما انقد حرص نخور لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ نه باورفتم خوابیدم خوف کاری کردی.... راستی تو چقد میخوابیی !!! لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آخه من موندم این کریم ترکه رو آخه واسه چی از 70 آورد بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1کی به من بگه آخه چرا .........نه آخه چرا شجاعی بره بیرون کریم بیاد جاش:w00: شما بیخودی خونتو کثیف نکن از میلاد یاد بگیر رفته لالا کرده موقع بازی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ شما بیخودی خونتو کثیف نکن از میلاد یاد بگیر رفته لالا کرده موقع بازی ee سلام... شما هم علوم تفریحاتی هستین؟؟ لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام...شما هم علوم تفریحاتی هستین؟؟ سلام اره . قدیما علوم تفریحات بود الان شده علوم تعطیلات لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام اره . قدیما علوم تفریحات بود الان شده علوم تعطیلات آره واقعا راست میگیی :ws28: لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ فقط یه چیزش خوبه اونم اب و هوای دانشکده فنیه لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ آخه من موندم این کریم ترکه رو آخه واسه چی از 70 آورد بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1کی به من بگه آخه چرا .........نه آخه چرا شجاعی بره بیرون کریم بیاد جاش:w00: مردم چ جو گیر شدن ای بابا راست میگه دیگه بریم خفشون کنیم؟؟ من بازیو ضبط کردم برم دوباره ببینم یه بحث اساسی روش کنیم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ شما بیخودی خونتو کثیف نکن از میلاد یاد بگیر رفته لالا کرده موقع بازی این پسر ما فوتبال جز زندگیشه اول میبینه بعد میره لالا میکنه بذارید یه خورده آروم بشه بگو عمو جونم دوست داری فحشم بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده