میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ کلی تعجببیده بودم سلام برسون تو دیدیش سلام منو برسون لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ تو دیدیش سلام منو برسون پس به مینا بگیم سلام برسونه :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ چرا هیکشی 2باره اینجا نیییییییسست ؟؟؟؟ :w00: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ چرا هیکشی 2باره اینجا نیییییییسست ؟؟؟؟ :w00: من هستم!!تازه اومدم از یونی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ من هستم!!تازه اومدم از یونی سلام....خسته نباشی... منم 1ساعته رسیدم.... لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام....خسته نباشی...منم 1ساعته رسیدم.... مرسی توام خسته نباشی واقعا روزای 5 شنبه دانشگاه کسل کنندس!! مخصوصا اینکه تا ساعت 6 کلاس باشی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ مرسی توام خسته نباشیواقعا روزای 5 شنبه دانشگاه کسل کنندس!! مخصوصا اینکه تا ساعت 6 کلاس باشی منم تا 6 کلاس بودم... ول نمیکرد این استاده:w00: چطوری تو؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ وایییییییییییی......... ایناروووووووو :eyepopping: لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستان خوبین؟ میگم شما از دانشگاهتون راضی هستین؟ بچه هاتون؟رئیس و کمیته تون!!؟ من می خوام ارشدم رو انجا بزنم! (البته اگه قبولم کنن) لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم تا 6 سر کلاس بودم تو حقته :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستان خوبین؟ سلام میگم شما از دانشگاهتون راضی هستین؟ نه بچه هاتون؟رئیس و کمیته تون!!؟ بچه ها خوبن ولی اون 2 تا افتضاح من می خوام ارشدم رو انجا بزنم! این علوم تحقیقات فقط الکی اسم در کرده برای فوق اول سراسری تو ازادا هم تهران مرکز تهران و جنوب از اینجا بهترن (البته اگه قبولم کنن) لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم تا 6 کلاس بودم...ول نمیکرد این استاده:w00: چطوری تو؟؟ حالم بده دیشب تو سرما زیر پنجره خوابیدم همه تنم درد میکنه لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستان خوبین؟میگم شما از دانشگاهتون راضی هستین؟ بچه هاتون؟رئیس و کمیته تون!!؟ من می خوام ارشدم رو انجا بزنم! (البته اگه قبولم کنن) سلام مرسی شما خوبی؟؟؟ من راضیم بچه هامون هم خیلی باحالن و خوبن ارشدا رو خیلی بیشتر از ما تحویل میگیرن جای خوبیه بیا نگران نباش لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم تا 6 سر کلاس بودم گریه کن گریه قشنگه...:ws2: دانشگاهه دیگه باید رنج بکشی تا یه دانشجو به حساب بیایی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده