mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ جاسپی رو کشتن آخی خدا نکنه گناه داره بیچاره هیسسسسسسسسسسسسسس حرف سیاسی ممنوع لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ بشتابیییییییییییییییییید بشتابییییییییییییید بیاید تو سایت آرش عضو شید بدویییییییین بیاین دیگه اهههههههههههههههههه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ کسی میدونه تفاوت تعداد روزنه های رویی و زیرین تره و شمعدونی در چی میتونه باشه؟ کمککککککککککککککککککککککک لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ حرف سیاسی نبود بابا راجبه رییس عزیز یونی مون حرف می زدم:w410: لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ این شاید به دردت بخوره : "تعداد روزنه ها نقش مهمی در مقاومت و عکس العمل گیاه در برابر خشکی دارند. هر چه تعداد روزنه ها زیادتر باشد، آب زیادتری تعرق خواهند شد. روزنه هایی که در فرورفتگی های سطحی برگ قرار دارند و یا به وسیله کرک هایی احاطه گردیده اند آب کمتر از دست می دهند" لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ به به سلام به مینای پدرمن امیر هستم سلام امیر نفتی! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ در مصرف برق صرفه جویی کنید! با تشکر لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ این شاید به دردت بخوره :"تعداد روزنه ها نقش مهمی در مقاومت و عکس العمل گیاه در برابر خشکی دارند. هر چه تعداد روزنه ها زیادتر باشد، آب زیادتری تعرق خواهند شد. روزنه هایی که در فرورفتگی های سطحی برگ قرار دارند و یا به وسیله کرک هایی احاطه گردیده اند آب کمتر از دست می دهند" فکر کنم به کارم بیاد روش باید فکر کنم مرسیییییییییییییییی لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ در مصرف برق صرفه جویی کنید! با تشکر بله ایشونم پیام بازرگانی بودن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ بلهایشونم پیام بازرگانی بودن نخیر ایشون بابابرقی بودن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ حوصلم سرررررررر رفت میخوای واست آفتاب مهتاب برم ؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ سلام فریخوبی فری؟ چع خبرا فری؟ سلام میلی... خوبم میلی... هیشی میلی... تو چه خبرا میلی؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ منم هیچی خبری ندارمفرانه یعنی چی؟ چی یعنی چی؟؟ فرانه؟؟ فرانه یعنی برتر ... بالاتر.... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ میگم میلی این شادی از الان رفته پی خرخونیی ؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ میگم میلی این شادی از الان رفته پی خرخونیی ؟؟؟ هااااا نه فری نتش قطع شده شرکتش نمیدونم داره چی کار میکنه قطع کردند واس همه رو شادی یکی 2 ماه آخر میره خر خونی همیشه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ هااااا نه فرینتش قطع شده شرکتش نمیدونم داره چی کار میکنه قطع کردند واس همه رو شادی یکی 2 ماه آخر میره خر خونی همیشه کلی تعجببیده بودم سلام برسون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده