mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ نمردم و دیدم اینجا با صفحه ی 213 رسید!!!!!!!!! هوراااااااااااااااااااااااااااااااا!!!! لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ آخ جوووون شچوری؟؟؟ وارد ایمیلت که شدی اون بالا سمت راست یه کم اینورترش نوشته Welcome کنارش هم یوزرنیمتو نوشته روی یوزر نیمت کلیک کن یه صفحه میاد پسوردتو وارد میکنی sign in میکنی میره تو یه صفحه دیگه توی این صفحه چند قسمت وجود داره رو قسمت یکی مونده به آخر دو تا لینک هستش روی دومی کلیک کن بعد وارد صفحه دیگه میشه اونجا به طور مثال یاهوتو بذار روی Yahoo! UK سیو کن بعدش اگه نگرفتی چی شد بگو تصویریش رو بذارم لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ نمردم و دیدم اینجا با صفحه ی 213 رسید!!!!!!!!!هوراااااااااااااااااااااااااااااااا!!!! با تشکر از همه پژوهندگان راه دانش لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ وارد ایمیلت که شدی اون بالا سمت راست یه کم اینورترش نوشته Welcome کنارش هم یوزرنیمتو نوشته روی یوزر نیمت کلیک کن یه صفحه میاد پسوردتو وارد میکنی sign in میکنی میره تو یه صفحه دیگهتوی این صفحه چند قسمت وجود داره رو قسمت یکی مونده به آخر دو تا لینک هستش روی دومی کلیک کن بعد وارد صفحه دیگه میشه اونجا به طور مثال یاهوتو بذار روی Yahoo! UK سیو کن بعدش اگه نگرفتی چی شد بگو تصویریش رو بذارم من هرچی نیگا میکنم welcome نمیبینم... بی ادبا بهم خوش آمد نگفتن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ با تشکر از همه پژوهندگان راه دانش خواهش میشه :ws28: لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ تصویری ببین کنار welcome یوزرنمیو نوشته روی اون کلیک کن و بقیه کارا رو که گفتم انجام بده لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ تصویری ببین کنار welcome یوزرنمیو نوشته روی اون کلیک کن و بقیه کارا رو که گفتم انجام بده باوشه...مخسی مهندس لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): این الان یعنی سلام یا خدافس؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ تصویری ببین کنار welcome یوزرنمیو نوشته روی اون کلیک کن و بقیه کارا رو که گفتم انجام بده درست شد درست شد....:w42::w42: مرسییییییییییییییییییی :icon_gol: لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ درست شد درست شد....:w42::w42: مرسییییییییییییییییییی :icon_gol: خواهش میکنم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ این الان یعنی سلام یا خدافس؟؟؟ یعنی سلام لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ آخه همش از اینا میفرستی>>>>:icon_pf (44): :w00: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ اعصابم خوردههههههههههههههههههههههههههههه اههههههههههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده