Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خب حالا چرا گريه ميکنيچون فسقليه؟ هم فسقلیه...هم بیریخته....هم من اون بالارو بیشتر دوس دالم لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ هم فسقلیه...هم بیریخته....هم من اون بالارو بیشتر دوس دالم خب ايشالا يه ساختمون ميسازن مخصوص خودتون اون بالا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خب ايشالا يه ساختمون ميسازنمخصوص خودتون اون بالا دیگه به عمر ما قد نمیده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ با اجازه من بايد برمفعلا:byesad: به سلامت :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ من واست دعا میکنم میلاد :there: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یک سوال... من صفحه میلم زبونش فرانسه شده... شیکا کنم ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ من واست دعا میکنم میلاد :there: مرسی لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یک سوال...من صفحه میلم زبونش فرانسه شده... شیکا کنم ؟؟؟؟ انگلیسیش کن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ انگلیسیش کن بسیار سپاسگزارم.... خوب بگو چجوری IQ :w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ بسیار سپاسگزارم.... خوب بگو چجوری iq :w00: همونجوری که فرانسویش کردی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ همونجوری که فرانسویش کردی آخه نفهمیدم شجوری فرانسه شد !!! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ آخه نفهمیدم شجوری فرانسه شد !!! پس نخوایی فهمید چجوری انگلیسی میشه یاهو هست؟ واستا برم بچکم ببینم چجوری میشه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ پس نخوایی فهمید چجوری انگلیسی میشه یاهو هست؟ واستا برم بچکم ببینم چجوری میشه مخسیییی لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ مخسیییی چیزی پیدا نکردم با فیلـتر شکن رفتی توش؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ چیزی پیدا نکردم با فیلـتر شکن رفتی توش؟ واسه چی با *****شکن برم توش ؟؟ باز میشه ... میلامم همون انگلیسی یا فارسی میاد...فقط بقیش فرانسه شده... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ واسه چی با *****شکن برم توش ؟؟باز میشه ... میلامم همون انگلیسی یا فارسی میاد...فقط بقیش فرانسه شده... گفتم شاید با آی پی فرانسوی رفتی اونم یاهو فرانسوی رو واست اورده مثل گوگل که میفهمه از ایرانی صفحه سرچ فارسی میاره برات یه برا ببندش کلا همه چیز رو دوباره...بعد پاک کن کوکی ها رو...بعد بپر توش دوباره لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ گفتم شاید با آی پی فرانسوی رفتی اونم یاهو فرانسوی رو واست اورده مثل گوگل که میفهمه از ایرانی صفحه سرچ فارسی میاره برات یه برا ببندش کلا همه چیز رو دوباره...بعد پاک کن کوکی ها رو...بعد بپر توش دوباره کردم این کارارو...نشدههه لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ کردم این کارارو...نشدههه من فکر کنم بدونم چه جوری درستش کنی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ من فکر کنم بدونم چه جوری درستش کنی آخ جوووون شچوری؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده