mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ برعکس من 10 کلاسم تموم میشه میخوای دل منو بسوزونیییی؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ میخوای دل منو بسوزونیییی؟؟؟:w00: نه! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نه! در رفتی شاهرخ استخری؟؟؟؟ واستا پسر بدددددددددددددددددددددد گوشاتو باید ببرم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ راستی اولین پست تو صفحه ی 200 رو کی داد؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ راستی اولین پست تو صفحه ی 200 رو کی داد؟ 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ در رفتی شاهرخ استخری؟؟؟؟واستا پسر بدددددددددددددددددددددد گوشاتو باید ببرم خطرناک شدیا!:banel_smiley_52: سام وان هِلپ می!:mpr: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ راستی اولین پست تو صفحه ی 200 رو کی داد؟ :167: :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ :167: :ubhuekdv133q83a7yy7 فری خشن شدیا 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ فری خشن شدیا من نههههههههههه:ws6: ولی زدن تو کلا حال میده ....کتک خورت ملسه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ مینا روشن میییییشوووودددد سلام شطورییی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ فری خشن شدیا اذیتش نکن دوستمو!!!!!!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ مینا روشن میییییشوووودددد سلام شطورییی؟؟؟ سلام فرانه جونم خوبم تو چطوری؟؟ 40 دقیقس بیدار شدم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام فرانه جونم خوبم تو چطوری؟؟ 40 دقیقس بیدار شدم مخسی منم خوفم... کی خوابیدی مگهههههه ؟؟؟؟:jawdrop: من دیشب 3:30 خوابیدم ولی 10 پاشدم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ مخسی منم خوفم...کی خوابیدی مگهههههه ؟؟؟؟:jawdrop: من دیشب 3:30 خوابیدم ولی 10 پاشدم:icon_pf (34): دیشب ساعت 1 غش کردم ساعت 2 بیدار شدم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ دیشب ساعت 1 غش کردم ساعت 2 بیدار شدم بعدش 2باره کی غشیدییی ؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ بعدش 2باره کی غشیدییی ؟؟؟ منظور از ساعت 2 ساعت 14 میباشد!!! دیگه باید چقدر میخوابیدم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ منظور از ساعت 2 ساعت 14 میباشد!!!دیگه باید چقدر میخوابیدم؟؟؟؟ نهههههههههههههههههههههههه:jawdrop: 13 ساعت....بابا تو زدی رو دست من:jawdrop: از یونیمون شه خبلااا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ نهههههههههههههههههههههههه:jawdrop:13 ساعت....بابا تو زدی رو دست من:jawdrop: از یونیمون شه خبلااا؟؟؟ تازه شده ک ساعت 12 بخوابم 5 بعد از ظهر بیدار شدم! خبری نیست عده ای ورودی جدید قرتی وارد یونی شدن آخه یکی نیست بگه این قرتی بازیا واسه یونی نیس برو تو خیابون فکر کردن تو دانشگاه چ خبره!!! یه خبر دیگه جلوی مجتمع ورزشی دانشگاه رو دارن گل و چمن میکارن یه زمین فوتبال با چند تا پروژوکتور هم گذاشتن کنار ش 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ تازه شده ک ساعت 12 بخوابم 5 بعد از ظهر بیدار شدم! خبری نیست عده ای ورودی جدید قرتی وارد یونی شدن آخه یکی نیست بگه این قرتی بازیا واسه یونی نیس برو تو خیابون فکر کردن تو دانشگاه چ خبره!!! یه خبر دیگه جلوی مجتمع ورزشی دانشگاه رو دارن گل و چمن میکارن یه زمین فوتبال با چند تا پروژوکتور هم گذاشتن کنار ش اهههه کاشکی ما هم اوون بالا بودیییم... آخه این یونیه واسه ما درست کردن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده