!ala مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2010 منم خوبم اتفاقا الان داشتم فک میکردم تو خوبی یا نه؟ ولی حسش نبود که بپرسم کاش زر زر بود،
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 اتفاقا الان داشتم فک میکردم تو خوبی یا نه؟ ولی حسش نبود که بپرسم کاش زر زر بود، زری گفت مهمون دارند خوشنو...موندند خونشون چند روزه....دختره هم همسنه اونه...ولش نمیکنه بیاد
!ala مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2010 آخی دلم شوخت...تو که میدونم خوبی...:wubpink: ایییییییییییییش، چه لووووس ( چرا اینجا شکلکه سبز ندارههههه:w00:)
yasi * m 5032 ارسال شده در 2 آبان، 2010 زری گفت مهمون دارند خوشنو...موندند خونشون چند روزه....دختره هم همسنه اونه...ولش نمیکنه بیاد :icon_pf (34): من از خدامه یکی تو فامیل هم سن من پیدا شه!!!
yasi * m 5032 ارسال شده در 2 آبان، 2010 ایییییییییییییش، چه لووووس ( چرا اینجا شکلکه سبز ندارههههه:w00:) :mornincoffee:
!ala مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2010 زری گفت مهمون دارند خوشنو...موندند خونشون چند روزه....دختره هم همسنه اونه...ولش نمیکنه بیاد اخ اخ، من کاملا درکش میکنم حدیث خونه ما میاد دقیقا همینجوری، البته کتک هم میزنه ها
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 :icon_pf (34):من از خدامه یکی تو فامیل هم سن من پیدا شه!!! اا نداری؟ کوچیکن یا بزرگ؟ اخ اخ، من کاملا درکش میکنمحدیث خونه ما میاد دقیقا همینجوری، البته کتک هم میزنه ها
!ala مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2010 :icon_pf (34):من از خدامه یکی تو فامیل هم سن من پیدا شه!!! یخدش خوبه، ولی زیاد که شد دیگه غیر قابله تحمله حالا تو چند سالته؟ :mornincoffee: منم از این کلاها موخااااااااااام
yasi * m 5032 ارسال شده در 2 آبان، 2010 خوب متین اسم پسره...من یه دوست داشتم اسمش متین بود اون موقه که من به دنیا اومدم اسم دختر بود... آخه کدوم پسری رو دیدی که متین باشه؟(از نظر شخصیتی!)
yasi * m 5032 ارسال شده در 2 آبان، 2010 یخدش خوبه، ولی زیاد که شد دیگه غیر قابله تحملهحالا تو چند سالته؟ منم از این کلاها موخااااااااااام 21... شبه جورابه بیشتر تا کلاه!!:4chsmu1:
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 اون موقه که من به دنیا اومدم اسم دختر بود...آخه کدوم پسری رو دیدی که متین باشه؟(از نظر شخصیتی!) خودمو
!ala مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2010 خوب متین اسم پسره...من یه دوست داشتم اسمش متین بود منم یه دوس دارم اسمش متینه، حالا این متین کی هس؟؟؟؟
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 منم یه دوس دارم اسمش متینه، حالا این متین کی هس؟؟؟؟ همین یاسی اسمش متینه -------------------------------- پس چرا اسمتو گذاشتی یاسی؟؟؟؟
yasi * m 5032 ارسال شده در 2 آبان، 2010 من اسممو گذاشتم یاسی که انقد بهم نگن من یه دوست دارم اسمش متینه! اولا تو باشگاه که صدام میکردن حاجی!!:icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده